W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_naturelover wrote:Przede mną dzisiaj wyzwanie - będę robić pierwszy raz domowe lody w nowo kupionej maszynce do lodów 😂 Trzymajcie kciuki 😆
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Blond przykro mi🥺
U nas combo- ja wymiotowałam okropnie wieczorem, później silne mdłości, jakby cały dzień lepszego samopoczucia nadrobiłam, córka czymś się zatruła i też, 3 razy w nocy wymiotowała przez sen i dobrze, że się budziłam i zdążyłam ją przełożyć na bok 🥺 łóżko i ona sama we wszystkim🥺 teraz już lepiej, za to zostajemy dziś same i bardzo się boję, bo jestem też słaba..
Nati chyba coś panuje w powietrzy, bo u mnie właśnie córka przechodziła jelitówkę. Na szczęście miała tylko biegunkę w nocy a w dzień wymiotowała. Dużo zdrówka dla córy 💗 i odpoczywajcie 😊 -
Za mną dzisiaj ciężka noc. Non stop się budziłam.. Koszmary mi się śniły, kaszel mnie męczył, syn się kręcił i płakał przez sen 😴😴 Wstać mi się wg rano nie chciało. Siedzę w robocie i jestem taka senna, że marzę o poduszce 😴 Z tego zmęczenia to aż się rano popłakałam 😥😥
Nie ma co się zastanawiać i martwić o innych, i że robota nie będzie zrobiona tylko brać jutro L4 i odpoczywać. Przecież szefowa wie jaka jest sytuacja i powinna już mieć kogoś znalezionego na moje miejsce, bo przecież w każdej chwili mogłam nie przyjść do pracy. A jak nikogo jeszcze nie ma to przecież nie mój problem, prawda? Powiedzcie, że dobrze mówię.
Dziewczyny, zadręczę się tymi myślami 😔😔 Zazdroszczę osobom, które się nie przejmują i potrafią myśleć o sobie a nie innych. Ja, mimo iż mam dobre serducho to i tak później po dupie dostaje 😔 Ah tam, te życie jest ciężkie i będzie jeszcze cięższe coś tak czuje jak się maleństwo urodzi 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2022, 12:17
marrrtini, Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Współczuję takiej nocy, obie odpoczywajcie ☺️
Millix, nie zastanawiaj się nawet już. Zawsze znajdziesz jakieś ale. Ciąża to ciężki czas, warto odpoczywać ile się da(chociaż przy dwójce i tak mocno nie odpoczniesz ale bardziej niż z pracą)
Domi 😋🤤Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Blond przykro mi🥺
U nas combo- ja wymiotowałam okropnie wieczorem, później silne mdłości, jakby cały dzień lepszego samopoczucia nadrobiłam, córka czymś się zatruła i też, 3 razy w nocy wymiotowała przez sen i dobrze, że się budziłam i zdążyłam ją przełożyć na bok 🥺 łóżko i ona sama we wszystkim🥺 teraz już lepiej, za to zostajemy dziś same i bardzo się boję, bo jestem też słaba..
Współczuje, odpoczywajcie 🙁
Mam nadzieje, ze już lepiej? Na pewno dasz radę ♥️👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Milixx wrote:Za mną dzisiaj ciężka noc. Non stop się budziłam.. Koszmary mi się śniły, kaszel mnie męczył, syn się kręcił i płakał przez sen 😴😴 Wstać mi się wg rano nie chciało. Siedzę w robocie i jestem taka senna, że marzę o poduszce 😴 Z tego zmęczenia to aż się rano popłakałam 😥😥
Nie ma co się zastanawiać i martwić o innych, i że robota nie będzie zrobiona tylko brać jutro L4 i odpoczywać. Przecież szefowa wie jaka jest sytuacja i powinna już mieć kogoś znalezionego na moje miejsce, bo przecież w każdej chwili mogłam nie przyjść do pracy. A jak nikogo jeszcze nie ma to przecież nie mój problem, prawda? Powiedzcie, że dobrze mówię.
Dziewczyny, zadręczę się tymi myślami 😔😔 Zazdroszczę osobom, które się nie przejmują i potrafią myśleć o sobie a nie innych. Ja, mimo iż mam dobre serducho to i tak później po dupie dostaje 😔 Ah tam, te życie jest ciężkie i będzie jeszcze cięższe coś tak czuje jak się maleństwo urodzi 🙈
Milixx nie przejmuj się ani trochę innymi, pomysł o sobie 🥰 ja miałam przez chwile myśl, żeby wrócić do pracy, ale sam mój lekarz powiedział, ze to mój czas i żebym odpoczywała bo później już tyle czasu nie będzie. To samo powtarza mi moja mama, ze nikt nie będzie pamiętał jak długo pracowałam i tak będzie złe ze odeszłam. Cieszę się, ze jestem w domu, czasem mam tak złe dni, ze i tak pewnie brałabym wolne, bo nie dałabym rady w pracy usiedzieć. Ostatnio zadzwonił do mnie kierownik (tak o, z siebie) i bardzo miło pogadaliśmy, aż byłam w szoku, bo nigdy nie mieliśmy jakiś zażyłych czy bliskich relacji i sam powiedział, ze mam się niczym nie przejmować mam dużo odpoczywac i myśleć tylko o sobie i dziecku, a jak mi się nudzi w domu, to żebym wjechała na kawę na plotuchy 😊
Co prawda nikt inny z pracy się ze mną nie kontaktował, ale zawsze miło ze chociaż zrozumienie ma się w kierownikuMilixx lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Mój M. przywiózł mi truskawki, od tygodnia go prosiłam bo ochota na lody z truskawkami naszła. Może i drogie ale tak pachną i smakują że warto 😅😍🍓🍓
Aneta2506, Kalli95, Olo323, Milixx, Domi_naturelover, KlaraJa, Blond27, Szatkownicadojajek lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Mój M. przywiózł mi truskawki, od tygodnia go prosiłam bo ochota na lody z truskawkami naszła. Może i drogie ale tak pachną i smakują że warto 😅😍🍓🍓
Ja właśnie wypiłam koktajlik 🥰Blondyna.B, Blond27 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
To ja wczoraj miałam taka chęć na truskawki, ze aż nie mogłam się doczekać aż mąż wróci z pracy, na osiedlu mam dino i pod tym dino często jest Pani co w sezonie sprzedaje owoce, wiec wyszłam i kupiłam te truskawki (pioruńsko drogie) i chociaż byłam świadoma, ze są bez smaku to jedząc smakowały mi jak nigdy 😂😂Blond27 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Dziewczyny, która wpada na domowe lody al’a straciatella? 😋 🍦
Zero konserwantów, nawet bez cukru (używam ksylitolu), samo zdrowie 😂❤️
Mój M. był w szoku, że wyszły takie pyszne i sama je zrobiłam 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2022, 17:02
KlaraJa, Blondyna.B, Kalli95, Milixx, Angelaaaa, Nati94, Blond27, Grażyna1820, Kluska95, milam, malinowamamba95, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:
Wow wyglądają super 😋 co to za maszynka? Ja też mam straszną ochotę na lody, ale musiałabym sama zrobić, więc taki sprzęt byłyby w sam raz 😍 -
KlaraJa wrote:Wow wyglądają super 😋 co to za maszynka? Ja też mam straszną ochotę na lody, ale musiałabym sama zrobić, więc taki sprzęt byłyby w sam raz 😍
https://www.lidl.pl/p/silvercrest-maszynka-do-lodow-secm-12-c6-12-w/p100325364002 .
Kupiłam, bo uwielbiamy lody, ale nie znajdzie się nigdzie takich bez cukru... W dodatku w lodziarniach już liczą 5-6zł/za porcję :o Więc bankructwo i cukrzyca murowane 😂KlaraJa, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:
Ja, ja 🙆🙆🙆Domi_naturelover lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
😘Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Byłam z córką u lekarza 🥺 tak wymiotowała i miała tak silne bóle brzucha, że musiałam ją nieść do auta.🥺 Jak nie zacznie sikać normalnie, mamy skierowanie na oddział chorób zakaźnych. Narazie nawadniac, elektrolity probiotyk..siedziałyśmy 1.5 godziny, obie wymiotowalysmy w aucie..i jeszcze byłyśmy w trójkę z Lili. Mąż w pracy. Do mycia też musiałam córkę rozebrać umyć,ubrać, a to normalnie bardzo samodzielne dziecko. Jeśli to zdrowa ciąża, to z noszenia 20 kg dziecka jej nie stracę mam nadzieję. Także taki prezent na urodziny dostała Ala- bo objawy od wczoraj 🥺
-
Domi_naturelover wrote:Ja mam z Lidla, jest teraz w promce
https://www.lidl.pl/p/silvercrest-maszynka-do-lodow-secm-12-c6-12-w/p100325364002 .
Kupiłam, bo uwielbiamy lody, ale nie znajdzie się nigdzie takich bez cukru... W dodatku w lodziarniach już liczą 5-6zł/za porcję :o Więc bankructwo i cukrzyca murowane 😂
Kurcze to chyba dzisiaj zamówię 😄 muszę pilnować IG i dlatego takie kupne lody odpadają, a te Twoje wyglądają jak z prawdziwej lodziarni 😍 -
Nati94 wrote:Byłam z córką u lekarza 🥺 tak wymiotowała i miała tak silne bóle brzucha, że musiałam ją nieść do auta.🥺 Jak nie zacznie sikać normalnie, mamy skierowanie na oddział chorób zakaźnych. Narazie nawadniac, elektrolity probiotyk..siedziałyśmy 1.5 godziny, obie wymiotowalysmy w aucie..i jeszcze byłyśmy w trójkę z Lili. Mąż w pracy. Do mycia też musiałam córkę rozebrać umyć,ubrać, a to normalnie bardzo samodzielne dziecko. Jeśli to zdrowa ciąża, to z noszenia 20 kg dziecka jej nie stracę mam nadzieję. Także taki prezent na urodziny dostała Ala- bo objawy od wczoraj 🥺
Ojej współczuję 😟 dużo zdrówka dla was 😘Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Nati94 wrote:Byłam z córką u lekarza 🥺 tak wymiotowała i miała tak silne bóle brzucha, że musiałam ją nieść do auta.🥺 Jak nie zacznie sikać normalnie, mamy skierowanie na oddział chorób zakaźnych. Narazie nawadniac, elektrolity probiotyk..siedziałyśmy 1.5 godziny, obie wymiotowalysmy w aucie..i jeszcze byłyśmy w trójkę z Lili. Mąż w pracy. Do mycia też musiałam córkę rozebrać umyć,ubrać, a to normalnie bardzo samodzielne dziecko. Jeśli to zdrowa ciąża, to z noszenia 20 kg dziecka jej nie stracę mam nadzieję. Także taki prezent na urodziny dostała Ala- bo objawy od wczoraj 🥺
O matko 😯 współczuję 😔 życzę zdrowia Tobie i córeczce ❤️ dzieciątko na pewno sobie poradzi, ma silną mamę 💪