W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Blond trzymam kciuki! Oby jednak wsxystko było dobrze 🤞🤞💛
Co do mdłości to nie chce nikomu zabierać nadziei ale mi przeszły zapełnię dopiero jakos w 16tc a apogeum miałam ok 10-12tc 🥴🙈
W ogóle pozdrawiam z bujanego fotela z mokrym ręcznikiem na głowie i śpiącym bobasem na rękach którego się nie da odłożyć no od razu się budzi i płacze 🥴Poziomka9204, Blondyna.B, malinowamamba95, Grażyna1820, Nati94, Milixx, Blond27, Olo323, KlaraJa, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:Blond trzymam kciuki! Oby jednak wsxystko było dobrze 🤞🤞💛
Co do mdłości to nie chce nikomu zabierać nadziei ale mi przeszły zapełnię dopiero jakos w 16tc a apogeum miałam ok 10-12tc 🥴🙈
W ogóle pozdrawiam z bujanego fotela z mokrym ręcznikiem na głowie i śpiącym bobasem na rękach którego się nie da odłożyć no od razu się budzi i płacze 🥴
Malutka potrzebuje bliskości 🥺 trzymajcie się ♥️ -
Blond27 wrote:Milixx nie patrz na innych tylko na siebie i maluszka 🥰
Między 12-18 ma dzwonić dzisiaj lekarka, oby te wyniki były ale niezależnie idę na USG dzisiaj na 17.00 .... Sama się zastanawiam czy wziąć zwolnienia chociaż nie wiem w końcu czy będzie szpital czy co. 🤯
Blond27 bardzo trzymam kciuki żeby to była ogromna pomyłka!!! Musi być dobrze, wierzę, że zamknęłam na tym wątku pasmo złych informacji!
Gdyby jednak się okazało, że diagnoza się potwierdzi to bierz zwolnienie na 2tyg bez zawachania.
Na prawdę chciałabym żebyście wszystkie się doczłapały do grudnia, piękne i okrąglutkie 🤰❤️Blond27, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Boże dziewczyny gdyby tylko wasze wsparcie można było przełożyć na wyniki to na pewno było by dobrze.
Dziękuję Wam 😘😘😘😘
Mój mąż tak mówi, że może te wyniki że ich nie było, to jakiś znak żeby się zapisać na to USG.... Tak bardzo bym chciała a z drugiej strony czy sprzęt na NFZ aż byłby tak zły że nie było by widać 😫 trochę wątpię... Ale nadzieję umiera ostatnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2022, 11:16
milam lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Czasem po prostu 'rusza' później, co potwierdzają historię dziewczyn. Po to są dwie bety, przed kolejnymi czynnościami dwóch lekarzy ogląda USG żeby takie niespodzianki w razie czego wyłapać i wstrzymać procedurę. To wszystko świadczy o tym, że jeszcze jest nadzieja.
Może być różnie, wiadomo, ale bardzo Ci życzę, żebyś na USG zobaczyła piękny, malutki zarodek i żeby to na Tobie się potwierdziła słuszność tych wszystkich badań kontrolnych przed zabiegiem ❤️❤️❤️Blond27 lubi tę wiadomość
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
cslza wrote:Aneta czy możesz mi wpisać 💔 na 1 stronie?💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualny
-
cslza wrote:Aneta czy możesz mi wpisać 💔 na 1 stronie?
Tak15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
A tak mi wczoraj dobrze szła dieta cukrzycowa…Blond27 lubi tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wyniki bety to kpina. Będą w ciągu 5 dni, kolejna teleporada w piątek, wzięłam L4, ALE
Byłam w luxmedzie, trafiłam na mega lekarkę niestety potwierdziła. Powiedziała jednak że to nie jest na pewno puste jajo i był zarodek (widoczny na zdj które mam) ale za słaby i to, że wskazuje na to, że jestem zdrowa bo natura go odrzuciła jakby naturalną eliminacja. Mówiła że to bardzo często, żeby się martwić itp. Ze to ani nie moja wina ani mojego męża. Mam napisane poronienie chybione.
Chciałabym w czwartek sie położyć do szpitala, bo mówiła że nie muszę mieć skierowania, już nie będę czekała na następna teleporade na NFZ. GS pęcherzyka mam wpisane 42.30 mm....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2022, 18:13
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:Dziewczyny wyniki bety to kpina. Będą w ciągu 5 dni, kolejna teleporada w piątek, wzięłam L4, ALE
Byłam w luxmedzie, trafiłam na mega lekarkę niestety potwierdziła. Powiedziała jednak że to nie jest na pewno puste jajo i był zarodek (widoczny na zdj które mam) ale za słaby i to, że wskazuje na to, że jestem zdrowa bo natura go odrzuciła jakby naturalną eliminacja. Mówiła że to bardzo często, żeby się martwić itp. Ze to ani nie moja wina ani mojego męża. Mam napisane poronienie chybione.
Chciałabym w czwartek jest położyć do szpitala, bo mówiła że nie muszę mieć skierowania.
Przykro mi słonko 😞 ale czekamy jeszcze na wynik bety... 5 dni? O dwóch dniach słyszałam, ale 5? 🤔
Jeżeli chodzi o skierowanie to zależy jaki szpital... Jak masz możliwość to bym jednak wzięła... Ja nie miałam, tylko poszłam z opisem wizyty, nie przyjęli mnie kazali czekać aż "coś się będzie działo" bo nie miałam skurczy, boli, gorączki... Pojechałam w ten sam dzień do swojego lekarza po skierowanie i odrazu mnie przyjęli...Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Chciałabym w czwartek sie położyć do szpitala, bo mówiła że nie muszę mieć skierowania, już nie będę czekała na następna teleporade na NFZ. GS pęcherzyka mam wpisane 42.30 mm....
Bardzo mi przykro ☹️ trzymajcie się 🥺Blond27 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Bardzo mi przykro
Ale dobrze ze trafiłaś na fajna lekarkę która wszystko dobrze wytłumaczyła i dobrze powiedziała - to nie ejst żadnego z Was wina, zarodek był niestety chory, niestety to się często zdarza...
Nim się obejrzysz będziesz znowu w ciąży I tym razem zdrowiej i długiej 😘