W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Blond27 wrote:Dziewczyny umówiłam się na jutro na USG prywatnie, ta beta nie daje mi spokoju... Wiem sam jeden wynik nic nie daje, ale byłam pewna że jest dużo niższa . A na USG tym z piątku mam napisane pęcherzyk ciążowy 61 mm... Jezu ale nie możliwe, że sprzęt by nie wykrył... Jeszcze mi ręce pod pośladki kazała podłożyć....
61mm??? To chyba jakiś błąd -
Może jestem głupia ale trudno niech ktoś tam zobaczy jeszcze. Może zdarzy się cud.
Mój mąż bardzo nalegał na USG u innego lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2022, 21:52
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
61mm to jest fizycznie niemożliwe, ktoś musiał zjeść przecinek... Wszystko się jutro wyjaśni a ja i tak nie puszczam kciuków póki nie ma jednoznacznej diagnozy 🤞
Olo323 lubi tę wiadomość
-
19.04 USG mam GS : 22 mm....
Dziękuję dziewczyny💜Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
conte wrote:Moja znajoma miała w 9tc puste jajo a obecnie ptp ma miesiąc po mnie 😉 także trzymam kciuki żeby i u Ciebie dobrze się skończyło 🤗
Znowu pojawiła się nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2022, 22:01
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Klara, Nati gratuluje udanych wizyt i cudnych wiadomości♥️ Niesamowicie się cieszę 🥰
Blond27 trzymam kciuki, najmocniej na świecie żeby to była jakaś pechowa i nieszczęśliwa pomyłka i jednak było wszystko dobrze, czekam na dobre wieści 🍀✊♥️Blond27, KlaraJa lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Dzień dobry Dziewczyny w ten słoneczny poranek ☀️🌸 ja dzisiaj pierwszy raz od dawna bez realistycznych koszmarów, także od razu humor lepszy 😅👍 od początku ciąży koszmary nie dawały mi się wyspać, krzyczałam przez sen, okropna sprawa. Mam nadzieję, że zacznę mieć bardziej przyjemne realistyczne sny😅 wszystkie koleżanki które były w ciąży mówiły, że miały bardzo żywe sny, trochę poczytałam i faktycznie to buzujące hormony tak dają popalić 😅🤦
-
Blond trzymam kciuki żeby jednak dobrze się potoczyło.
Koleżance lekarz nie dawał szans na rozwój ciąży, bo on tam nic nie widział a była już w 8tc. Z tym że u mniej chyba o wilka się przesunęła no ale przesunęła się kilka dni a nie tygodni. Z beta też był jakoś problem. Dzisiaj ma zdrowa córkę która ma niespełna 2 miesiące 😉
Trzymam kciuki mocno 😘😘
Ja zjadłam na śniadanie płatki miodowe z mlekiem. Siadłam na kanapie z młoda i jak mnie zaczęło naciągać.. Poleciałam do kibla ale tylko mnie okropnie wynaciagalo. Bleee 🥴Blond27 lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Tak narzekam na te objawy a jak są poranki jak dziś (nie mdli, piersi tylko większe i bolą przy większym dotyku) to jakoś tak mi gorzej psychicznie - sama nie wiem czemu bo wszystko było idealnie na USG ale strach silniejszy... Potem jak taki mam poranek np po południu przychodzą mdłości czy obiad się nie przyjmie a piersi wybuchają z bólu 😅
-
Blondyna.B wrote:Tak narzekam na te objawy a jak są poranki jak dziś (nie mdli, piersi tylko większe i bolą przy większym dotyku) to jakoś tak mi gorzej psychicznie - sama nie wiem czemu bo wszystko było idealnie na USG ale strach silniejszy... Potem jak taki mam poranek np po południu przychodzą mdłości czy obiad się nie przyjmie a piersi wybuchają z bólu 😅
Milixx lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Ja mam podobnie, ale od wczorajszego USG już absolutnie wierzę w tą ciążę i to dziecko urodzi się w grudniu, koniec kropka. Mam nadzieję, że ok 10 tc pozbędę się mdłości (w co ja wierzę 😅). A z cyckami to samo, mdłości, wymioty, od razu cycki wybuchają
Ja też mega wierzę w ciąże każdej z nas również w swoją ❤️Nati94, Milixx, Kalli95, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Właśnie ja wiem, że po prostu mogą się już kończyć te objawy bo przyszły mega szybko. Za to w 1 ciąży przyszły dopiero ok 6-7 tygodnia i do ok 14-15 trzymały ale one nie były tak intensywne jak teraz 😅
Ja też mega wierzę w ciąże każdej z nas również w swoją ❤️ -
Dziewczyny gratulacje wczorajszych wizyt! Nati ❤️❤️❤️
Ja wczoraj wieczorem leżałam i zastanawiałam się nad dniem, i sobie myśle - a może jest coś nie tak? Wczoraj cały dzień bez mdłości i cycki jakieś mniej tkliwe…
Tak wiec obudziłam się z 2 razy większymi Mdłościami… zaliczyłam już rzyg sama woda bo nie zdążyłam nawet nic zjeść. Pomimo, że czuje się fatalnie, jakoś mi lepiej, chociaż wiem, że to nie wyznacznik 😅🤰🏻
Miłego dnia dziewczyny!Nati94, Blond27 lubią tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
U nas zaczynamy drugi trymestr i tak czekam aż będzie taki dzień kiedy nie będę miała potwornej gastrofazy , mdłości i zmęczenia . Wstaje rano z nadzieja ze może to dziś 😂
Na ten moment od niedzieli tak mnie ciągnie brzuch. Ale widząc w czwartek tego fikajacego brzdąca to nic dziwnego 🙈Nati94, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blond trzymam kciuki żeby jednak to był błąd lekarza i żeby wszystko się jeszcze dobrze potoczyło 🍀🍀
Blond27, Kalli95, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, odliczam godziny do czwartku ⏳😄 Już się nie mogę doczekać 🙈 Obym tylko w ostatnim momencie się nie wycofała 🤷🏼♀️ bo ja tak potrafię, dojdę do wniosku, że szkoda mi współpracownicy i zostanę w pracy do końca rozliczeń podatkowych tj. do 25 maja 🙈
Blond27, Domi_naturelover, Blondyna.B, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Milixx nie patrz na innych tylko na siebie i maluszka 🥰
Między 12-18 ma dzwonić dzisiaj lekarka, oby te wyniki były ale niezależnie idę na USG dzisiaj na 17.00 .... Sama się zastanawiam czy wziąć zwolnienia chociaż nie wiem w końcu czy będzie szpital czy co. 🤯Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Blond27 wrote:Milixx nie patrz na innych tylko na siebie i maluszka 🥰
Między 12-18 ma dzwonić dzisiaj lekarka, oby te wyniki były ale niezależnie idę na USG dzisiaj na 17.00 .... Sama się zastanawiam czy wziąć zwolnienia chociaż nie wiem w końcu czy będzie szpital czy co. 🤯Blond27 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Dziewczyny, odliczam godziny do czwartku ⏳😄 Już się nie mogę doczekać 🙈 Obym tylko w ostatnim momencie się nie wycofała 🤷🏼♀️ bo ja tak potrafię, dojdę do wniosku, że szkoda mi współpracownicy i zostanę w pracy do końca rozliczeń podatkowych tj. do 25 maja 🙈
Też mi głupio zrzucać wszystko na innych ale już widzę że szefowa tym razem trochę inaczej mnie traktuje i nie dzwoni co chwilę i nie dorzuca tematów - przygotowuje się że zaraz mnie nie będzie i żebym wszystko swoje skończyła po prostu.
Najważniejsze jesteśmy my i nasze maluchy więc jak tylko czujesz że to ten czas to idź bez wahania ☺️Milixx, Blond27, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Milixx nie patrz na innych tylko na siebie i maluszka 🥰
Między 12-18 ma dzwonić dzisiaj lekarka, oby te wyniki były ale niezależnie idę na USG dzisiaj na 17.00 .... Sama się zastanawiam czy wziąć zwolnienia chociaż nie wiem w końcu czy będzie szpital czy co. 🤯
A co do zwolnienia - ostatnio byłam traktowana ambulatoryjne i lekarka wypisała na kilka dni zwolnienie a potem internista na ile chciałam pokazując wypis ze szpitala co się stałoBlond27, Nati94 lubią tę wiadomość