W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja tez dzis bylam na wizycie- jest zarodek 1,1cm z bijącym serduszkiem! ale nie dostalam zwolnienia, bede sie starac innymi kanalami
KlaraJa, Blondyna.B, Szatkownicadojajek, Nati94, Milixx, Kluska95, Angelaaaa, Domi_naturelover, malinowamamba95, Poziomka9204, Magdak, Blond27, Aneta2506, 2+3, Mgdra, Olo323, Dominika96, milam lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:dziewczyny ja tez dzis bylam na wizycie- jest zarodek 1,1cm z bijącym serduszkiem! ale nie dostalam zwolnienia, bede sie starac innymi kanalami
Super ❤️ niech zdrowo rośnie 🍀 -
cuddlemuffin wrote:dziewczyny ja tez dzis bylam na wizycie- jest zarodek 1,1cm z bijącym serduszkiem! ale nie dostalam zwolnienia, bede sie starac innymi kanalami
Super wiadomości ☺️cuddlemuffin lubi tę wiadomość
-
Piękne wiadomości z wizyt dziewczyny ❤️
Aneta, mocno Cię ściskam, bardzo mi przykro 🥺💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
U nas wszystko dobrze.
Na 100% dziewczynka 😊
Waży 190g - pani doktor powiedziała, że to tak konkretnie już. Mam nadzieję, że mala nie zahamuje z waga i nie urodzi się z hipotrofia jak jej siostra. 🙏
Wszystkie parametry w normie.
Dostałam z mężem antybiotyk na GBSa zrobiła mi już teraz, bo wiedziała, że miałam w 1 ciąży i nie był leczony. Końcem ciąży, w 3 trymestrze też będzie robiony. Następna wizyta za 3 tygodnie, 08.06 wtedy będzie równo 20+0 i zrobi mi od razu połówkowe 😊Kluska95, Blondyna.B, malinowamamba95, Angelaaaa, KlaraJa, Grażyna1820, 2+3, Kalli95, Domi_naturelover, Nati94, Milixx, conte, Olo323, Dominika96, milam lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Dziewczyny jestem z siebie dumna, ogarnęłam dzisiaj trochę mieszkanie, zrobiłam lasagne i ciasto jogurtowe z owocami 😄☺️ może nic takiego ale ostatnio nie miałam na nic siły, ciągle bym spała i wymiotowała. Mdłości przy smażeniu mięsa mielonego były niemiłosierne ale zacisnęłam zęby i jakoś dałam radę 😅
Angelaaaa, Mgdra, Aneta2506, 2+3, Domi_naturelover, Nati94, Milixx, Blondyna.B, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny świetnie wieści, cieszę się, że Wasze kropki rosną. ✊✊✊✊😘😘😘😘
Anetka doskonale Cię rozumiem, myślami jestem z Tobą 😍Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Mgdra, ale już duża córcia! 😍🥰 Piękne wiadomości!
KlaraJa wygląda baaardzo apetycznie 😋
Blond, jak się masz kochana? ❤️Mgdra, KlaraJa lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dziewczyny, poproszę o kciukaski 🥺 Wizyta o 9:40, ogromny stres, nie śpię o 6:30 🥺
Nati94, Slowmotion, Kalli95, Mgdra, Milixx, KlaraJa, cuddlemuffin, Blondyna.B, Blond27, Angelaaaa, Olo323, malinowamamba95, Aneta2506 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Trzymamy kciuki! 🥰
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
KlaraJa wrote:Dziewczyny jestem z siebie dumna, ogarnęłam dzisiaj trochę mieszkanie, zrobiłam lasagne i ciasto jogurtowe z owocami 😄☺️ może nic takiego ale ostatnio nie miałam na nic siły, ciągle bym spała i wymiotowała. Mdłości przy smażeniu mięsa mielonego były niemiłosierne ale zacisnęłam zęby i jakoś dałam radę 😅
Domi, kciuki ✊✊✊ będzie wszystko pięknie, już dziś zobaczysz dużego bobasa 🍀
Mgdra😍
Ps dziewczyny, pewnie czeka mnie wywoływanie. Pytałam wczoraj lekarza o to i oni bez problemy wywołują np w Wigilię, 1 dzień Świąt itd(pytałam, bo większość oddziałów odpuszcza planówki w Święta, tylko robi się to, co jest niezbędne, mniej personelu itd), no i będę musiała bliżej terminu rozmawiać z nim, żeby położył mnie dzień szybciej niż 39+0 (czyli 22.12 i wtedy wywoływał, wtedy mam szanse na wyjście do domu do dzieci na Święta). Jak sobie myślę, że mogłabym spędzić Święta sama, bez męża i dzieci w szpitalu, oni sami, to już płaczę. Co innego w pracy, ale tu bardzo mi zależy, żeby być w domu. Mam nadzieję, że uda mi się go przekonać, albo tak jak przy Lili- urodzę 3 dni przed wywoływaniem i dojadę do szpitala z pełnym rozwarciem 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2022, 07:51
-
Blondyna.B wrote:To uwierzysz że jest dobrze??
Super wiadomości ☺️ -
Domi_naturelover wrote:Dziewczyny, poproszę o kciukaski 🥺 Wizyta o 9:40, ogromny stres, nie śpię o 6:30 🥺
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:uwierze po 12tc. stracilam juz jedna ciaze w 11 tc wiec nadal zyje w strachu. ale tez oczywiscie sie ciesze. troche mnie zmartwilo moje tsh 0,2, biore 25mikrogram eutyroxu, lekarka nic nie kazala zmniejszac, ale moze jednak lepiej brac polowe?
A jest endokrynologiem? To już nisko, na granicy normy dla ciąży a leki przecież je obniżają. Widać bardzo dobrze Ci pracuje tarczyca w ciążyOlo323 lubi tę wiadomość
-
A ja się witam w 12 tc - ale ten czas leci 😍
Ale jeszcze prawie 2 tygodnie do wizyty...Domi_naturelover, Blond27, KlaraJa, Angelaaaa, Nati94, Olo323, Milixx, Dominika96 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:O mamo😍 takie słodkie to bym jadła 😍
Domi, kciuki ✊✊✊ będzie wszystko pięknie, już dziś zobaczysz dużego bobasa 🍀
Mgdra😍
Ps dziewczyny, pewnie czeka mnie wywoływanie. Pytałam wczoraj lekarza o to i oni bez problemy wywołują np w Wigilię, 1 dzień Świąt itd(pytałam, bo większość oddziałów odpuszcza planówki w Święta, tylko robi się to, co jest niezbędne, mniej personelu itd), no i będę musiała bliżej terminu rozmawiać z nim, żeby położył mnie dzień szybciej niż 39+0 (czyli 22.12 i wtedy wywoływał, wtedy mam szanse na wyjście do domu do dzieci na Święta). Jak sobie myślę, że mogłabym spędzić Święta sama, bez męża i dzieci w szpitalu, oni sami, to już płaczę. Co innego w pracy, ale tu bardzo mi zależy, żeby być w domu. Mam nadzieję, że uda mi się go przekonać, albo tak jak przy Lili- urodzę 3 dni przed wywoływaniem i dojadę do szpitala z pełnym rozwarciem 🙂
Niestety pochwaliłam się za wcześnie 😅 w środku wyszedł zakalec 😅 chyba dałam za dużo owoców, pierwszy raz robiłam z nowego przepisu na ciasto jogurtowe no i lipa. Ja nie zjem ale mąż wsunie to co z wierzchu 😅