W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_naturelover wrote:Dziewczyny, poproszę o kciukaski 🥺 Wizyta o 9:40, ogromny stres, nie śpię o 6:30 🥺
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊😘Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my już po wizycie.
Chłopunio zdrowy ale od ostatniej wizyty przekręcił się i jest pośladkowo ułożony, nakrywa się nóżkami jakby sie wstydzil czegos 🙈
Miedniczki nerkowe są ok, mają nie całe 4mm, doktorek powiedział tylko, że drobniutki i mało waży, mieści się w normie ale w tej dolnej granicy. Waży 741g 😊
No i zdiagnozowaliśmy rozejscie spojenia łonowego a nie żylaki dostałam tabsy, które mają złagodzić ból. Mam nadzieję, że to mnie nie wykluczy z porodu SN.
A tak poza tym, to chyba będzie Czarek albo Emil 😄 chociaż jeszcze Szymon nam chodzi po głowie ale zdecydować się nie możemy
Blond27, Blondyna.B, Angelaaaa, Domi_naturelover, Magdak, Olo323, Milixx, Nati94, 2+3, Mgdra, Dominika96, KlaraJa, Poziomka9204, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super że takie dobre wieści na naszym wątku💜 Conte piękny chłopczyk ☺ Trzymam kciuki za resztę wizyt. Dziękuję, ze pytacie co u mnie - wydaje mi sie, że lepiej. Mam już lekkie plemienia tylko, odpoczywam dużo, pisze pracę na studia podyplomowe muszę wykorzystać czas zwolnienia. Nastawiam się na przedłużenie zwolnienia ale dobrze się czuję poprostu chce odpocząć po tym wszystkim. Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu
Domi_naturelover, Olo323, Blondyna.B, Milixx, 2+3, KlaraJa, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Dziewczyny 🥺❤️ Wszystko jest cudnie!
Usłyszałam pierwszy raz serduszko, łzy w oczach162 uderzenia/min ❣️ Widać już kość nosową, rączki, nóżki, pępowinę 😃 Maleństwo nadgoniło 2 dni rozmiarowo 😊 Chyba sobie spała Żabcia, bo leżała spokojniutko 😇
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2022, 11:57
conte, Nati94, Blondyna.B, Milixx, verliebtindich, Kalli95, 2+3, Oliwia23, Mgdra, Angelaaaa, Dominika96, KlaraJa, cuddlemuffin, Szatkownicadojajek, Poziomka9204, malinowamamba95, Aneta2506, Kluska95, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualny🥰 cudownie !
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
conte wrote:A my już po wizycie.
Chłopunio zdrowy ale od ostatniej wizyty przekręcił się i jest pośladkowo ułożony, nakrywa się nóżkami jakby sie wstydzil czegos 🙈
Miedniczki nerkowe są ok, mają nie całe 4mm, doktorek powiedział tylko, że drobniutki i mało waży, mieści się w normie ale w tej dolnej granicy. Waży 741g 😊
No i zdiagnozowaliśmy rozejscie spojenia łonowego a nie żylaki dostałam tabsy, które mają złagodzić ból. Mam nadzieję, że to mnie nie wykluczy z porodu SN.
A tak poza tym, to chyba będzie Czarek albo Emil 😄 chociaż jeszcze Szymon nam chodzi po głowie ale zdecydować się nie możemy
conte lubi tę wiadomość
-
Przesłodki 😍
-
Poinformowałam w pracy o przedłużeniu zwolnienia, dostałam bardzo miłe, pozytywne życzenia, żeby Dzieciątko rosło zdrowo ♥️
Dziś mąż ma wreszcie wolne, leżę na leżaku, woda w basen się leje, nawet lody zjadłam(od jutra zaczynam dietę CC, na ile dam radę 🍀) piękna pogoda, szkoda, że mdli ale nie można mieć wszystkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2022, 10:53
Blondyna.B, Milixx, Domi_naturelover, 2+3, Grażyna1820, Kluska95, Olo323 lubią tę wiadomość
-
conte lubi tę wiadomość
-
Pięknie ❤️😍
-
Dzięki dziewczyny ❤️❤️❤️❤️conte, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dziewczyny pisałam Wam ostatnio o tych badaniach za 132 zł za darmo z apki preglife, przez ,u pacjenta,sprawdziłam to z ciekawości, ale ja sobie nie zamówię bo mieszkam na wsi a oni dojeżdżają do domu w większych miastach, więc jeśli macie apke, to Wam powinno to wyskoczyć, uzupełnianie dane, adres i powinno pójść darmowe pobranie a w pakiecie jest morfologia, mocz, TSH, glukoza, cmv, chyba toxo i coś jeszcze. Jeśli wyskoczy Wam, płatny, dorosły za pobranie, to dodajcie tego drugiego gratis i usuńcie pierwszego i będzie za darmo xD
-
Dominika96 wrote:Nati jak wygląda dieta CC? :o
Dziewczyny piękne zdjęcia, cudownych dzieciaczków ♥️ -
Cześć wszystkim Ciociom ! Staś wysyła Wam dużo uśmiechu ❤️
Lekarz w szoku, ze tak szybko, aż tak widać ale chłop na 100% . Jaja jak u ojca 🙈😂
Z pozytywnym nastawieniem lecimy z tym drugim trymestrem ! Kolejna wizyta 20 czerwca ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2022, 15:45
Domi_naturelover, Blondyna.B, Nati94, Blond27, KlaraJa, Mgdra, conte, Milixx, Aneta2506, Kluska95, milam, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:https://ibb.co/HgY6G2k
Cześć wszystkim Ciociom ! Staś wysyła Wam dużo uśmiechu ❤️
Lekarz w szoku, ze tak szybko, aż tak widać ale chłop na 100% . Jaja jak u ojca 🙈😂
Z pozytywnym nastawieniem lecimy z tym drugim trymestrem ! Kolejna wizyta 20 czerwca ❤️Cudnie!
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Grażyna1820 wrote:Kurde jak wy oddajecie te zdjęcia ze je widać od razu ?💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Grażyna1820 wrote:Kurde jak wy oddajecie te zdjęcia ze je widać od razu ?
https://pl.imgbb.com/ -> ładujesz zdjęcie -> "kody do osadzenia - BBcode full linked" -> kopiujesz cały link URL i wklejasz tutaj 🙂Grażyna1820 lubi tę wiadomość