W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeee, truskawki samo zdrowie 😄
Ja właśnie próbuję się zebrać i zrobić jakiś obiad. Dzisiejsza pogoda, noc z koszmarami i znowu bolący pośladek działają na mnie bardzo przykuwająco do łóżka 😅😴💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Eeee, truskawki samo zdrowie 😄
Ja właśnie próbuję się zebrać i zrobić jakiś obiad. Dzisiejsza pogoda, noc z koszmarami i znowu bolący pośladek działają na mnie bardzo przykuwająco do łóżka 😅😴
Truskawki z cukrem 🤭 inaczej nie zjem 🤣🤣Blond27 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja zrobiłam takie na dzień mamy jako dodatek do prezentu , dzisiaj jedziemy do teściowej, tak w temacie truskawek 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2022, 15:11
Domi_naturelover, Angelaaaa, Blondyna.B, malinowamamba95, Poziomka9204, Olo323, KlaraJa, Kluska95 lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:
Ale bym zjadła takie!
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualny
-
Angela ale mi ochotę na truskawki zrobiłaś 🤤
Ja dzisiaj tez totalnie bez mocy, głowa pęka, najchętniej bym tylko leżała…
Wypiłam kawkę i robię zupę kalafiorowa (mowiłam Wam ze przerobiłam chyba wszystkie domowe zupy już? 😅)
I do końca dnia się już nic a nic nie ruszam 😂Blond27 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
U mnie znowu wieczór dramat, wszystko zwracam. Czy ktoś z Was ma też słabe wieczory a dzień w miarę? Dziwna ta ciąża, wszystko inaczej niż w poprzednich
Wszystko co z truskawkami mniam ale u mnie totalny must have to plastry serka ziołowego z biedry. Tylko z tym jem kanapki. A i ciemny chleb tylko mi smakuje, na szczęście -
Nati94 wrote:U mnie znowu wieczór dramat, wszystko zwracam. Czy ktoś z Was ma też słabe wieczory a dzień w miarę? Dziwna ta ciąża, wszystko inaczej niż w poprzednich
Wszystko co z truskawkami mniam ale u mnie totalny must have to plastry serka ziołowego z biedry. Tylko z tym jem kanapki. A i ciemny chleb tylko mi smakuje, na szczęście
U mnie tez królują zupy, ma chleb już nie umiem patrzeć. Ogólnie to srednio cokolwiek mi smakuje. Próbuje trzymać dietę cukrzycowa ale srednio mi wychodzi jedzenie co 2 h.Olo323 lubi tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Nati94 wrote:U mnie znowu wieczór dramat, wszystko zwracam. Czy ktoś z Was ma też słabe wieczory a dzień w miarę? Dziwna ta ciąża, wszystko inaczej niż w poprzednich
Wszystko co z truskawkami mniam ale u mnie totalny must have to plastry serka ziołowego z biedry. Tylko z tym jem kanapki. A i ciemny chleb tylko mi smakuje, na szczęście
Dziś znowu obiad się nie przyjął 😑😔 -
Czyli nie jestem sama..Blondyna, u Ciebie już powinno lada moment się uspokoić- kiedy przeszły Ci w pierwszej ciąży?
Malinowa, u mnie dieta cukrzycowa nie przechodzi jakoś mocno jeśli chodzi o regularność..tak to w sumie jem bardzo zdrowo ale większość ląduje w toalecie. Wiecie co, ja albo mąż się napracujemy żeby zrobić zdrowy posiłek, a za chwilę wszystko ,do kosza,.
A i to pierwsza ciąża, w której jeszcze nie jestem na plus. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo zazwyczaj tyję w oszałamiającym tempie- chociaż co ja się łudzę -
Nati94 wrote:Czyli nie jestem sama..Blondyna, u Ciebie już powinno lada moment się uspokoić- kiedy przeszły Ci w pierwszej ciąży?
Już się uspokajają to widzę różnicę ale jednak jeszcze są dni jak te że nic mi się nie przyjmuje.
U mnie z wagą powtórka z 1 ciąży - obecnie mam -4kg jem dużo mniejsze porcje. Wtedy to w tym 23tc jeszcze byłam -1 (od początku -6 było) -
Dzieeczyny pozdrowienia z Lanzarote:* jest cudownie! najbardziej oczywiscie corka ma wakacje zycia- non stop basen plac zabaw i miniklub- malowanie buziek i poszukiwanie skarbów, robienie bransoletek bylo dzis a zaraz ruszamy na minidisco. Jutro w planie plaża. Dla mnie hmm powiem tak- maja tu przepyszne jedzenie, naprawde rewelka, super salatki, swieze ryby, paella, owoce, mmmm. juz drugi dzien ukladam je w moim przewodzie pokarmowym i nadal nic nie ruszyło a po sensacjach jakie mialam po makrogolach boje sie cokolwiek brac.. no nic, zobaczymy co dalej. jak jem regularnie co max 3h to czuje sie ok, jak przeciagne ten czas to zaczynaja sie mdlosci, wiec tak po troszeczku jem ciagle.. i nie wiem czy to tluszczyk czy juz brzuch sie powiekszyl;) okaze sie pewnie po wizycie w toalecie.
Blondyna.B, KlaraJa, KlaraJa, malinowamamba95, Domi_naturelover, conte, Grażyna1820, Blond27, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
-
cuddle, odpoczywajcie i korzystajcie ❤️
Ja jutro o 8:00 wybieram się do fizjoterapeuty, bo dzisiaj złapały mnie jakieś dziwne bóle, o takim charakterze bardzo bolesnych kilku sekundowych skurczy w górnej części pośladka… Do tego ta rwa nie odpuszcza, już mi sił brak, zaraz będzie miesiąc jak się z tym męczę 😔
Ta fizjo jest tak naprawdę fizjouro, więc na pewno coś podpowie apropo ciąży, może zostanę u niej na dłużej.Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
nick nieaktualnyJejku dziewczyny, ja muszę przestać zrec słodycze. Robię się łatwa do poturlania. Wciągam słodycze jak opętana, jak zawsze lody były mi obojętne tak teraz mogę je jeść kilogramami, mentosy owocowe, chupachupsy, galaretki w czekoladzie, mleczne kanapki i fantazja z kawałkami czekolady... od jutra detox bo po ciąży będzie problem🙈
Syneczek dziś szaleje cały dzień, brzuch faluje, wypina się gdzieś z jednej strony, za chwilę z drugiej, normalnie jakby fikołki fikał 😁 ale pokochałam to uczucie, mogę patrzeć na brzuch godzinami jak on się rusza, głaskać go, czasem wkurzać naciskając gdzieś, mówi do niego 🥰 ja już chyba oszalalam 🙉
https://files.fm/u/sb7kzn56w
Nie wiem czy to zadziała i czy coś widzicie😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2022, 23:42
Blondyna.B, KlaraJa, Grażyna1820, Milixx, Domi_naturelover, Tulipan, Aneta2506, Paulina666, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:cuddle, odpoczywajcie i korzystajcie ❤️
Ja jutro o 8:00 wybieram się do fizjoterapeuty, bo dzisiaj złapały mnie jakieś dziwne bóle, o takim charakterze bardzo bolesnych kilku sekundowych skurczy w górnej części pośladka… Do tego ta rwa nie odpuszcza, już mi sił brak, zaraz będzie miesiąc jak się z tym męczę 😔
Ta fizjo jest tak naprawdę fizjouro, więc na pewno coś podpowie apropo ciąży, może zostanę u niej na dłużej.
Mnie w 1 ciąży i teraz też potrafi drętwieć udo jakby ucisk na biodro był więc też się zaczynam rozglądać -
conte wrote:Jejku dziewczyny, ja muszę przestać zrec słodycze. Robię się łatwa do poturlania. Wciągam słodycze jak opętana, jak zawsze lody były mi obojętne tak teraz mogę je jeść kilogramami, mentosy owocowe, chupachupsy, galaretki w czekoladzie, mleczne kanapki i fantazja z kawałkami czekolady... od jutra detox bo po ciąży będzie problem🙈
Syneczek dziś szaleje cały dzień, brzuch faluje, wypina się gdzieś z jednej strony, za chwilę z drugiej, normalnie jakby fikołki fikał 😁 ale pokochałam to uczucie, mogę patrzeć na brzuch godzinami jak on się rusza, głaskać go, czasem wkurzać naciskając gdzieś, mówi do niego 🥰 ja już chyba oszalalam 🙉
https://files.fm/u/sb7kzn56w
Nie wiem czy to zadziała i czy coś widzicie😜
Piękny widok 😍conte lubi tę wiadomość
-
A ja się witam w 13tc ❤️
Nati94, conte, Grażyna1820, Blond27, Kalli95, Milixx, Domi_naturelover, Aneta2506, Angelaaaa, Dominika96, Paulina666, Wojcinka, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Dziś Dzień Mamy..
Wszystkiego najlepszego dziewczyny, będziecie najlepszymi mamami na świecie..🌺
Dla mnie ten Dzień Mamy jest inny. Jutro miałabym ciążę donoszoną z Szymusiem, a czekam na inne dziecko, zarazem mam w domu dwie wspaniałe córeczki, które koją cały ból tego świata. Łzy lecą za tą utraconą miłością, której nigdy nie poznam, wiem, że wiele z nas ma podobne doświadczenia, więc ściskam ♥️
Dziś też pierwszy Dzień Mamy w przedszkolu córeczki. Mam wszystko mimo wszystkoGrażyna1820, Blond27, Milixx, Domi_naturelover, Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziś Dzień Mamy..
Wszystkiego najlepszego dziewczyny, będziecie najlepszymi mamami na świecie..🌺
Dla mnie ten Dzień Mamy jest inny. Jutro miałabym ciążę donoszoną z Szymusiem, a czekam na inne dziecko, zarazem mam w domu dwie wspaniałe córeczki, które koją cały ból tego świata. Łzy lecą za tą utraconą miłością, której nigdy nie poznam, wiem, że wiele z nas ma podobne doświadczenia, więc ściskam ♥️
Dziś też pierwszy Dzień Mamy w przedszkolu córeczki. Mam wszystko mimo wszystko
Masz dwie wspaniałe córeczki!
U mnie 10.05 synek by skończył rok ale jakoś zleciało i nawet nie zauważyłam że to już. Ciąża pozwoliła mi nie rozdrapywać ranNati94, Olo323 lubią tę wiadomość