W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Olo323 wrote:Ja ostatnio odczuwam i to bardzo często, mocniejsze i częstsze niż na początku ciąży, czasem aż mnie tak zegnie z bólu, mam dzisiaj wizytę więc na pewno o to zapytam.
Jeśli mogę to proszę o pół kciuka za wizytę dziś o 12:20 🙈!
Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dziewczyny, właśnie dzwoniła babeczka z wynikami prenatalnych - wyniki prawidłowe, żadnych odchyleń od norm
Niestety dokładny opis dostanę jak oryginał przyjdzie pocztą, ale chyba już nie ma się czym martwić, prawda? 🙏🏻
Blondyna.B, Olo323, Nati94, KlaraJa, Mgdra, Angelaaaa, Milixx, Oliwia23, Grażyna1820, conte, malinowamamba95, Blond27, Aneta2506, Kluska95 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Dziewczyny, właśnie dzwoniła babeczka z wynikami prenatalnych - wyniki prawidłowe, żadnych odchyleń od norm
Niestety dokładny opis dostanę jak oryginał przyjdzie pocztą, ale chyba już nie ma się czym martwić, prawda? 🙏🏻
Domi_naturelover, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Dziewczyny, właśnie dzwoniła babeczka z wynikami prenatalnych - wyniki prawidłowe, żadnych odchyleń od norm
Na pewno nie ma się czym martwić 😊
Ja powiem szczerze ze w swoje się jakoś nie „wczytywalam” bo i tak nic z tego nie rozumiałam jak lekarz powiedział, ze on nie ma żadnych zastrzeżeń i nie ma do czego się doczepić to po prostu już się cieszyliśmy😊
Super ze wszystko dobrze, ale nie mogło być inaczej ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2022, 10:15
Domi_naturelover, Blond27 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Dziewczynki, spóźnione życzenia z okazji wczorajszego Dnia Mamy 😘😘 dla każdej z Was. Tej która już ma dzieci, która się spodziewa i tej która się stara, bo w końcu będzie przecięć mama 🥰❤
Ja miałam ciężki dzień wcziraj. Córcia dała tak popalić że aż sama wyłam... 🥺
Ale jest też mila sprawa, bo dostałam prezent na dzień matki w postaci pierwszego kopniaka. Wczesniej już od 3 tyg coś czułam ale nie byłam pewna. I było to np raz na kilka dni. Wczoraj jak leżałam już w łóżku to poczułam i byłam pewna że to jest to. Pewnie będzie się to zdarzać póki co raz na dzień przy leżeniu (tak miałam w 1 ciazy) a koło 20tc będzie już regularnie. Śmieje się, bo dokładnie w tym samym tygodniu i dniu poczułam ruchy, co w 1 ciazy (18+1) 😊
Obecnie czekam w poczekalni na USG piersi 😉Domi_naturelover, Blondyna.B, Olo323, Blond27, Aneta2506, malinowamamba95 lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Mgdra wrote:Dziewczynki, spóźnione życzenia z okazji wczorajszego Dnia Mamy 😘😘 dla każdej z Was. Tej która już ma dzieci, która się spodziewa i tej która się stara, bo w końcu będzie przecięć mama 🥰❤
Ja miałam ciężki dzień wcziraj. Córcia dała tak popalić że aż sama wyłam... 🥺
Ale jest też mila sprawa, bo dostałam prezent na dzień matki w postaci pierwszego kopniaka. Wczesniej już od 3 tyg coś czułam ale nie byłam pewna. I było to np raz na kilka dni. Wczoraj jak leżałam już w łóżku to poczułam i byłam pewna że to jest to. Pewnie będzie się to zdarzać póki co raz na dzień przy leżeniu (tak miałam w 1 ciazy) a koło 20tc będzie już regularnie. Śmieje się, bo dokładnie w tym samym tygodniu i dniu poczułam ruchy, co w 1 ciazy (18+1) 😊
Obecnie czekam w poczekalni na USG piersi 😉Czyli przeplatanie się chwil trudnych z pięknymi. Trzymam kciuki za USG, ja dzisiaj będę brała skierowanie, też muszę zrobić
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Domi_naturelover wrote:Ahh, chyba kwintesencja macierzyństwa
Czyli przeplatanie się chwil trudnych z pięknymi. Trzymam kciuki za USG, ja dzisiaj będę brała skierowanie, też muszę zrobić
-
Nati94 wrote:Domi, kto Ci wystawia skierowanie na USG piersi? Rodzinny czy ginekolog? Tak profilaktycznie to pewnie będzie problem, żeby dostać skierowanie?
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Domi, kto Ci wystawia skierowanie na USG piersi? Rodzinny czy ginekolog? Tak profilaktycznie to pewnie będzie problem, żeby dostać skierowanie?
Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Domi_naturelover wrote:Mam opiekę z TU zdrowie - umówiłam się na teleporadę i poprosiłam o skierowanie. Wystawione od razu bez żadnych pytań
Olo323 lubi tę wiadomość
-
Super ❤️🥰🥰Domi_naturelover, Blond27 lubią tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny melduje się po wizycie, wszytsko w porządku 🥰
Będzie CHŁOPIEC! 🥰
Tak jak czułam 😅
Maluszek już ma 186 gram ❤️Domi_naturelover, KlaraJa, Blondyna.B, Mgdra, conte, Blond27, Nati94, Szatkownicadojajek, Grażyna1820, Milixx, Aneta2506, malinowamamba95, Angelaaaa, Kluska95, milam lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Dziewczyny melduje się po wizycie, wszytsko w porządku 🥰
Będzie CHŁOPIEC! 🥰
Tak jak czułam 😅
Maluszek już ma 186 gram ❤️Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Będzie CHŁOPIEC! 🥰
Tak jak czułam 😅
Maluszek już ma 186 gram ❤️
Gratulacje ❤️ czyli chłopcy tutaj rządzą 😄Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Ojacie, to póki co tylko ja z dziewczynka 😂🤪
Blond27, Olo323, Aneta2506, Angelaaaa lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Mgdra wrote:Ojacie, to póki co tylko ja z dziewczynka 😂🤪
Blond27 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Będzie CHŁOPIEC! 🥰
Tak jak czułam 😅
Maluszek już ma 186 gram ❤️Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Mi Ginek nie dał skierowania na usg piersi, sam mi je zmacał😅
Ja witam się w rozpoczynającym się dziś 27tc 🙂