W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:Dziewczyny pewnie już spicie ale musze to z siebie wyrzucic- jestem przerażona. Dziś caly dzien czuje sie bardzo źle, mega osłabiona, bezsilna. Wieczorem doszły bóle i skurcze w dole brzucha jak na okres, dosc silne promieniujace do pachwin i krzyża. Nie krwawie ani nie plamie przynajmniej na razie. Nie wiem co robic, gdybym byla u siebie pojechalabym do szpitala ale jestesmy na Lanzarote, wracamy w piatek.. Mam magnez, moge jutro wziac. Strasznie panikuje, ze zaraz bedzie po wszystkim.. pocieszcie plis
Sama też mam dni gdzie aż mi się słabo robi, zawsze byłam pogodynką a teraz to jeszcze bardziej doskwiera.Olo323 lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Zazdroszczę wyjazdu! 😍
Patrzyłam żeby wyjechać w połowie czerwca gdzieś (nie chce w szczycie upałów) ale ceny są w tym roku z kosmosu więc chyba odpuścimy i najwyżej na jakiś weekend do nas nad morze pojedziemy...💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Cuddle, może to przeforsowanie, może zwyczajnie wszystko rośnie 😊 Ja jak mam jakieś bóle, to zawsze patrzę, czy nie towarzyszy temu plamienie/krwawienie. Jak nie, to jestem spokojna.💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
cuddlemuffin wrote:Dziewczyny pewnie już spicie ale musze to z siebie wyrzucic- jestem przerażona. Dziś caly dzien czuje sie bardzo źle, mega osłabiona, bezsilna. Wieczorem doszły bóle i skurcze w dole brzucha jak na okres, dosc silne promieniujace do pachwin i krzyża. Nie krwawie ani nie plamie przynajmniej na razie. Nie wiem co robic, gdybym byla u siebie pojechalabym do szpitala ale jestesmy na Lanzarote, wracamy w piatek.. Mam magnez, moge jutro wziac. Strasznie panikuje, ze zaraz bedzie po wszystkim.. pocieszcie plis
Po locie mogła jeszcze dojść kwestia ciśnienia, zmiany temperatury... A nawet i zaparcie, bo przecież to częste w podróży. Jakkolwiek źle to brzmi, spróbuj się uspokoić, wziąć magnez i nospe jeśli masz i dać sobie trochę czasu. Obserwuj czy ustępuje, czy się nasila.1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
Cuddlemuffin ja może dzisiaj nie jestem dobra w pocieszaniu, bo sama panikuje od rana przed wizytą, ale myślę tak jak dziewczyny, że dopóki nie ma plamienia i krwawienia to nie jest źle. Sama miałam dni zupełnego braku sił, energii, nogi miałam "jak z waty" i cały czas bym leżała ale po kilku dniach to przeszło. Może to przez zmianę otoczenia, ciśnienia? Odpoczywaj
Dziewczyny ja poproszę kciuki dzisiaj 🥺🍀 stresuję się od rana a do 16 jeszcze tyle czasu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2022, 10:25
Blond27, Milixx, Olo323, Angelaaaa lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
KlaraJa wrote:Dziewczyny ja poproszę kciuki dzisiaj 🥺🍀 stresuję się od rana a do 16 jeszcze tyle czasu....
Blond27, KlaraJa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziękuję Wam za dobre słowo, na Was naprawde można liczyć! Chyba miałyście racje, przedobrzyłam, przedwczoraj miałam urodziny (35! starość..) i bylismy na calodziennej wycieczce w zoo a potem jeszcze wieczorem basen.. Dlatego wczoraj to odchorowalam. Zaparcie swoja droga bardzo mi doskwiera ale dzis rano po wizycie w toalecie czuje sie znacznie lepiej. Oby tak zostało
Niestety brak plamienia czy krwawienia to fla mnie nie wyznacznik ze wszystko ok bo moje poronienie bylo zatrzymane i nic mi nie bylo a serduszko nie bilo.. dlatego panikuje strasznie. Dobrze, ze tu mam Was, jestescie super grupą wsparcia dziękuję.Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Dziewczyny, dziękuję Wam za dobre słowo, na Was naprawde można liczyć! Chyba miałyście racje, przedobrzyłam, przedwczoraj miałam urodziny (35! starość..)
Wszystkiego najlepszego! Jaka starość?! Z mężem sobie powtarzamy, że jeżeli człowiek ma młodego ducha to nigdy się nie zestarzeje 😊Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
KlaraJa trzymam kciuki:)
Ja dzisiaj mam teoche mniejsze mdłości i nawet zachcianki… miałam ochotę na kanapkę z szynka, sałata i jajkiem sadzonym ( którego zwykle nie lubie) + pomidor. Mniami. A na obiad tak za mna chodziła fasolka szparagowa ze w 3 sklepach po nią byłam… i kupiłam o zgrozo po 35 zł za kg. Eh.
Przyszedł mi dzisiaj detektor. Próbowałam na szybko znaleźć ale sie nie udało. Nie nakręcam sie bo ja mam sporo tkanki tłuszczowej na brzuchu…mam nadwagę wiec to na pewno za wczesnie. Będę próbować za kilka dni znów.KlaraJa lubi tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
malinowamamba95 wrote:KlaraJa trzymam kciuki:)
Ja dzisiaj mam teoche mniejsze mdłości i nawet zachcianki… miałam ochotę na kanapkę z szynka, sałata i jajkiem sadzonym ( którego zwykle nie lubie) + pomidor. Mniami. A na obiad tak za mna chodziła fasolka szparagowa ze w 3 sklepach po nią byłam… i kupiłam o zgrozo po 35 zł za kg. Eh.
Przyszedł mi dzisiaj detektor. Próbowałam na szybko znaleźć ale sie nie udało. Nie nakręcam sie bo ja mam sporo tkanki tłuszczowej na brzuchu…mam nadwagę wiec to na pewno za wczesnie. Będę próbować za kilka dni znów.
Ja dziś mam zachciankę na zupkę chińską. Mąż już jedzie i kupi. Nie wiem, czy można przy CC, nigdy nie jadłam tego świństwa poza studiami kilka razy ale tak za mną chodzi..w ogóle mam inne smaki niż z dziewczynkami, ciekawe, czy się sprawdzi, że na chłopaka można się inzcej czuć 😁
Ja też sobie dziś posłuchałam mieszkańca mojego brzucha i spostrzeżenia- przesunął się w prawo😅 fika jak szalone😅 ale nie mogłam znaleźć przez kilka minut też. -
malinowamamba95 wrote:KlaraJa trzymam kciuki:)
Przyszedł mi dzisiaj detektor. Próbowałam na szybko znaleźć ale sie nie udało. Nie nakręcam sie bo ja mam sporo tkanki tłuszczowej na brzuchu…mam nadwagę wiec to na pewno za wczesnie. Będę próbować za kilka dni znów.Więc totalnie się nie martw
malinowamamba95 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Nati94 wrote:Millix wywołuje Cię do odpowiedzi, jak się czujesz maleńka?
Ponawiam wezwanie, tez o Tobie myślałam, co tam u Ciebie?👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
KlaraJa wrote:Cuddlemuffin ja może dzisiaj nie jestem dobra w pocieszaniu, bo sama panikuje od rana przed wizytą, ale myślę tak jak dziewczyny, że dopóki nie ma plamienia i krwawienia to nie jest źle. Sama miałam dni zupełnego braku sił, energii, nogi miałam "jak z waty" i cały czas bym leżała ale po kilku dniach to przeszło. Może to przez zmianę otoczenia, ciśnienia? Odpoczywaj
Dziewczyny ja poproszę kciuki dzisiaj 🥺🍀 stresuję się od rana a do 16 jeszcze tyle czasu....KlaraJa lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
KlaraJa, kciukamy i czekamy 🍀🍀🍀
KlaraJa, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
W marcowym wątku mi nie poszło, w kwietniowym też jeszcze nie, ale w majowym zobaczyłam ⏸️.
Jestem jeszcze wszystkiego bardzo niepewna, ❤️ już widziałam, ale było jeszcze bardzo wcześnie, tętno było 108 i mnie to martwi (byłam na USG 6w2d), że takie niskie. Choć lekarz powiedział, że powyżej 100 jest dobrze.
No i nie mam prawie żadnych objawów (teraz jestem 8+0). To też mnie martwi. Tylko piersi bolą i mam mniej energii. Dwa czy trzy razy czułam mdlosci i tyle.
No i przy kasłaniu i kichaniu ciągnie w podbrzuszu.
Ogólnie jestem panikarą, więc jeszcze nie umiem się cieszyć, bo wiem, że to zupełny początek i różnie może być.
Pozdrawiam Was serdecznie i jeśli pozwolicie będę tu zaglądać częściej 😘Domi_naturelover, Angelaaaa, Blondyna.B, Nati94, Aneta2506, malinowamamba95, Mgdra, Kluska95, KlaraJa, Olo323, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Dziewczyny, czy ja tak nieśmiało mogę Was podczytywać?
W marcowym wątku mi nie poszło, w kwietniowym też jeszcze nie, ale w majowym zobaczyłam ⏸️.
Jestem jeszcze wszystkiego bardzo niepewna, ❤️ już widziałam, ale było jeszcze bardzo wcześnie, tętno było 108 i mnie to martwi (byłam na USG 6w2d), że takie niskie. Choć lekarz powiedział, że powyżej 100 jest dobrze.
No i nie mam prawie żadnych objawów (teraz jestem 8+0). To też mnie martwi. Tylko piersi bolą i mam mniej energii. Dwa czy trzy razy czułam mdlosci i tyle.
Ogólnie jestem panikarą, więc jeszcze nie umiem się cieszyć, bo wiem, że to zupełny początek i różnie może być.
Pozdrawiam Was serdecznie i jeśli pozwolicie będę tu zaglądać częściej 😘
Co do tętna się nie wypowiem, bo ja usłyszałam serduszko dopiero w 12 tc i wtedy było 162 ud/min.
Co do objawów - tylko się cieszyć 🥳 U mnie na początku bolesność piersi, mdłości przy dużym głodzie, zwiększenie apetytu i rwa kulszowa 😅 Z tego wszystkiego zostało aktualnie zmęczenie i zespół mięśnia gruszkowatego, więc z objawów też miałam niewiele 😊Nutka85 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Nutka85 wrote:Dziewczyny, czy ja tak nieśmiało mogę Was podczytywać?
Pozdrawiam Was serdecznie i jeśli pozwolicie będę tu zaglądać częściej 😘
Gratulacje 🤩 i zapraszamy do naszego wątku 🤰
Bądź dobrej myśli 😊
Oj tak te pędy kichaniu ciągnie brzuch mnie też czasami jajniki bolą 😂😂
Mi jakoś objawy przeszły po 10tc i zawsze ten strach jest czy wszystko jest dobrze
Jakoś musimy żyć żeby niezwariować 😊Nutka85 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️