W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za wizyty dziewczyny! ❤️
Co do płci, to ja już totalnie przepadłam i nie mogę się doczekać utulenia naszej Córeczki 😄💖 Nie chciałabym się znowu „przestawiać” 😅 Mam ogromną nadzieję, że płeć została dobrze określona 😂❤️ Tak więc połówkowe będą jeszcze bardziej stresujące i ważne 😂Blondyna.B, Nati94, Angelaaaa, conte, KlaraJa, Milixx, Kasiooola, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty 🍀🍀🍀✊✊✊
Ja dziś poproszę o 12.50, mama mi załatwiła wizytę dzięki znajomej, w szpitalu. Odkąd wiem to łzy mi lecą, tak strasznie się boję, że zabiorą mi nadzieję ale Staś musi być zdrowy 🙏🙏🙏 MUSIAngelaaaa, Blondyna.B, conte, KlaraJa, Milixx, Szatkownicadojajek, Anati, Grażyna1820, Domi_naturelover, Chrupka , milam, Mgdra, Poziomka9204, Olo323, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty 🍀🍀🍀✊✊✊
Ja dziś poproszę o 12.50, mama mi załatwiła wizytę dzięki znajomej, w szpitalu. Odkąd wiem to łzy mi lecą, tak strasznie się boję, że zabiorą mi nadzieję ale Staś musi być zdrowy 🙏🙏🙏 MUSI
Ale super że już dzisiaj masz wizytę 💙 trzymamy kciuki 🤞 🍀Nati94 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Nati94 wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty 🍀🍀🍀✊✊✊
Ja dziś poproszę o 12.50, mama mi załatwiła wizytę dzięki znajomej, w szpitalu. Odkąd wiem to łzy mi lecą, tak strasznie się boję, że zabiorą mi nadzieję ale Staś musi być zdrowy 🙏🙏🙏 MUSINati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam w dodatku wyniki cytologii i lekarz sprawdzał mi pH, że ponoć mam przeleczoną bakterie w pochwie a na cytologii napisano, że flora zmieniona przez infekcję bakteryjną pochwy. Kurde boję się, że to może mieć wpływ na serduszko Małego albo ta infekcja dopiero się pojawiła. Lekarz na urlopie a ja nawet nie wiem co to za infekcja bo tą klebsiellę leczyliśmy i ponoć przeleczyliśmy. Objawów nie mam żadnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 09:42
-
nick nieaktualny
-
Nati94 wrote:Odebrałam w dodatku wyniki cytologii i lekarz sprawdzał mi pH, że ponoć mam przeleczoną bakterie w pochwie a na cytologii napisano, że nabłonek zmieniony przez infekcję bakteryjną pochwy. Kurde boję się, że to może mieć wpływ na serduszko Małego albo ta infekcja dopiero się pojawiła. Lekarz na urlopie a ja nawet nie wiem co to za infekcja bo tą klebsiellę leczyliśmy i ponoć przeleczyliśmy. Objawów nie mam żadnych
Pewnie dzisiaj na wizycie Ci powiedzą co robićMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Pewnie dzisiaj na wizycie Ci powiedzą co robić
conte, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Kciuki za wizyty dziewczyny! ❤️
Co do płci, to ja już totalnie przepadłam i nie mogę się doczekać utulenia naszej Córeczki 😄💖 Nie chciałabym się znowu „przestawiać” 😅 Mam ogromną nadzieję, że płeć została dobrze określona 😂❤️ Tak więc połówkowe będą jeszcze bardziej stresujące i ważne 😂Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Odebrałam w dodatku wyniki cytologii i lekarz sprawdzał mi pH, że ponoć mam przeleczoną bakterie w pochwie a na cytologii napisano, że flora zmieniona przez infekcję bakteryjną pochwy. Kurde boję się, że to może mieć wpływ na serduszko Małego albo ta infekcja dopiero się pojawiła. Lekarz na urlopie a ja nawet nie wiem co to za infekcja bo tą klebsiellę leczyliśmy i ponoć przeleczyliśmy. Objawów nie mam żadnych
A nawet jakby była nowa jakimś cudem to dopiero długo nie leczona może dać skutku uboczne - szybko najwyżej dadzą leki i wszystko będzie dobrze ☺️Nati94 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mocne kciuki za wizyty ✊ Czekam tu na same dobre wiadomości ❤️ Inaczej być nie może
Blondyna.B, Nati94, Domi_naturelover, Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Nam właśnie dostarczyli meble do pokoju dla Bejbika 😀 według mojego projektu 😁 i nieskromnie powiem, że wyszły bajecznie 🤩
Ja jestem na etapie wyboru tapety (mam nadzieję że zostanie dziewczyna bo takie mam wybrane 😅) meble stoją już dużo czasu a to zawsze mniejsze wydatki przy obecnym kryzysie... -
Blondyna.B wrote:Może jeszcze jest zaburzona cytologia po leczeniu? Nie minęło dużo czasu.
A nawet jakby była nowa jakimś cudem to dopiero długo nie leczona może dać skutku uboczne - szybko najwyżej dadzą leki i wszystko będzie dobrze ☺️ -
Nati94 wrote:Umówiłam na wszelki wypadek jeszcze teleporadę z rodzinnym, ale ta ginekolog może rzeczywiście powie, czy może być zmieniony. Bo on badał paskami ph i mówił, że nie ma już bakterii. Jestem okropnie przewrażliwiona, nie poznaje siebie. Wierzcie mi, że w dwóch pierwszych ciążach byłam oazą spokoju i byłam ,normalna, także wybaczcie
Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Mam wrażenie że co drugi chłopiec na ovu i bbf bedzie mial na imię Stanisław, chyba czas na przemyślenie zmiany imienia póki jeszcze czas 😅
U nas tez juz od roku sobie wymyśliliśmy StasiaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 10:00
Olo323 lubi tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Mam wrażenie że co drugi chłopiec na ovu i bbf bedzie mial na imię Stanisław, chyba czas na przemyślenie zmiany imienia póki jeszcze czas 😅
U nas tez juz od roku sobie wymyśliliśmy Stasiajedynie Wojtuś odpadł, bo nie udzwignelismy inicjałów mimo wszystko
Blondyna, uwielbiam Cię, zawsze mnie uspokoisz i to już nie pierwszy raz 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 10:03
Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Jesteśmy bardzo zadowoleni, naprawdę super wyszły. Szafa w środku ma dwa słupki, jeden z półkami po lewej a po prawej półki i dwa drążki. Jakość nieporównywalna do sklepowych mebli 😀 i zapłaciliśmy tyle co w Ikei poszłoby na samą szafę 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 10:05
Blondyna.B, Grażyna1820, Szatkownicadojajek, Chrupka , Milixx, KlaraJa, Poziomka9204, Olo323, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:
Już 2 miesiące do porodu 🥰 taki dość intensywny czas przed Wami, największe oczekiwanie 💙 -
nick nieaktualnyKalli95 wrote:Mam wrażenie że co drugi chłopiec na ovu i bbf bedzie mial na imię Stanisław, chyba czas na przemyślenie zmiany imienia póki jeszcze czas 😅
U nas tez juz od roku sobie wymyśliliśmy Stasia