W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Wy też tak nazywacie 🙂? Nie patrz na owu i bbf, bo pewnie każdy z nas jest z innego rejonu Polski;) ja np nie mam żadnych małych Stasiów w okolicy i jak się wahałam z imieniem bo to tamto, to w ogóle teraz mnie przewartościowało, podoba mi się to imię od zawsze więc po co się przejmować
jedynie Wojtuś odpadł, bo nie udzwignelismy inicjałów mimo wszystko
Blondyna, uwielbiam Cię, zawsze mnie uspokoisz i to już nie pierwszy raz 🥺 -
nick nieaktualnyNati94 wrote:Śliczne i praktyczne. Komoda i szafa to must have dla dziecka, wiem co mówię. Przy noworodku upchniwsz w komodzie pampersy, chusteczki, pieluchy, akcesoria, a w szafie nie stracisz miejsca. Plus później przyda się na zabawki itd.
Już 2 miesiące do porodu 🥰 taki dość intensywny czas przed Wami, największe oczekiwanie 💙 -
Kalli95 wrote:Troche się boje ze skoro na forum Staś jest taki oblegany to później w przedszkolu czy szkole bedzie w grupie po 4 Stasiów, trochę kiepsko. Z drugiej strony juz nam tak się wryło to imię w głowy ze nie wiem czy nie czulibyśmy się jakby to ktoś nam zmienial imię 😀
-
conte wrote:To prawda... ostatnio złapał mnie skurcz, taki dosyć mocny więc zaczęłam pakowanie torby do szpitala. Już zostało nie całe 10 tygodni a my nadal nie gotowi 🙈 boję się tylko zabiegu mojego Nieślubnego, 24 lipca idzie a to tuż przed porodem
-
Kalli95 wrote:Troche się boje ze skoro na forum Staś jest taki oblegany to później w przedszkolu czy szkole bedzie w grupie po 4 Stasiów, trochę kiepsko. Z drugiej strony juz nam tak się wryło to imię w głowy ze nie wiem czy nie czulibyśmy się jakby to ktoś nam zmienial imię 😀
Najważniejsze żeby Wam się podobało a nie co ktoś inny pomyśli albo ile jest takich samych imion w okolicyOlo323 lubi tę wiadomość
-
No i pięknie ❤️
-
Nati94 wrote:Blondyna, uwielbiam Cię, zawsze mnie uspokoisz i to już nie pierwszy raz 🥺
-
Kalli95 wrote:Mam wrażenie że co drugi chłopiec na ovu i bbf bedzie mial na imię Stanisław, chyba czas na przemyślenie zmiany imienia póki jeszcze czas 😅
U nas tez juz od roku sobie wymyśliliśmy StasiaKalli95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas dla chłopca braliśmy jeszcze pod uwagę Leona i Adama , ale ja duuuzo pracuje z dziećmi i każde imię mi się kojarzy z danym dzieckiem , ten był nerwus, niegrzeczny , tan znowu flegmatyk . A Staś był tak fajny ze od razu mi się to imię spodobało
-
Mocne kciuki za wizyty ✊
Nati, świetnie że udało się wcześniej. Musi być dobrze 😍💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Nati trzymam kciuki najmocniej jak umiem. Za pozostałe wizytujace dzisiaj dziewczyny również.
Conte, piękne mebelki. A łóżeczko już macie? Będzie białe czy drewniane?
My imienia jeszcze nie mamy, ja póki co skłaniam się ku Pawłowi a mój mąż ku Marcinowi. Ale tak jak Grażyna, pracuję z dziećmi i większość imion mi się jakoś kojarzy a to nie ułatwia wyboru.Grażyna1820 lubi tę wiadomość
-
conte wrote:
Piękne te mebelki 😍 czyli zamawialiście u stolarza?Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilam wrote:Nati trzymam kciuki najmocniej jak umiem. Za pozostałe wizytujace dzisiaj dziewczyny również.
Conte, piękne mebelki. A łóżeczko już macie? Będzie białe czy drewniane?
My imienia jeszcze nie mamy, ja póki co skłaniam się ku Pawłowi a mój mąż ku Marcinowi. Ale tak jak Grażyna, pracuję z dziećmi i większość imion mi się jakoś kojarzy a to nie ułatwia wyboru.
Stwierdziłam, że narazie kupię dostawkę tylko, zobaczymy czy uda się małego nauczyć spać samego i dopiero wtedy kupimy łóżeczko. -
conte, super mebelki! Pasowałyby idealnie do naszego mieszkania 😅 Ja muszę właśnie zacząć myśleć jak przemeblować sypialnię i przygotować pod Maluszka 😊 My też na początku postawimy na dostawkę, na początku będzie to znacznie wygodniejsze 😃
Nati 🤞🏼❤️💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Kalli95 wrote:Mam wrażenie że co drugi chłopiec na ovu i bbf bedzie mial na imię Stanisław, chyba czas na przemyślenie zmiany imienia póki jeszcze czas 😅
U nas tez juz od roku sobie wymyśliliśmy Stasia
Ja jak pracowałam na studiach to koledze z pracy urodził się syn-Stanisław i tak mi się spodobało, ze już wtedy postanowiłam, ze mój syn tez będzie w przyszłości Stasiem 😅 w listopadzie mężowi bratu urodził się syn- Stanisław. Teraz się śmieje, ale tak mnie to zabolało i poczułam taka zdradę i serio próbowałam się nie obrazić🙈 😂 bo wiecie tyle miesięcy nieudanych prób No i jeszcze ten Stasiu 😅
Do dzisiaj miał myć Maksymilian, ale mężowi nie leży do końca. Dziś padł pomysł na Jana, ale Janków na pewno ogrom.
Nas w podstawce było ze mną 7 Aleksander i średnio to wspominam, bo nigdy nie wiadomo było w klasie o która Olę chodzi 😂
Nati, daj znać czego się dowiedziałaś ❤️
Tak mocno trzymamy kciuki ✊❤️👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Dziewczyny, kciuki za Wasze wizyty ✊💪
Ja tu właśnie rozmyślam kiedy zacząć kupowanie żeby nie odpalić się za wcześnie, ale z drugiej strony nie czekać do ostatniej chwili... Trochę mnie przytłacza ilość rzeczy dla pierwszego dziecka, ale odkąd teściowa zniosła jakieś ciuszki ze strychu to już trochę łatwiej - opatrzyłam się z tym, jest już jakiś pierwszy krok i powoli trzeba będzie ruszyć. Ale wciąż mam z tyłu głowy obawę, że zacznę kupować, coś pójdzie nie tak i z tym zostanę jak wariatka (po co co to było kupować tak wcześnie, trzeba było poczekać).1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️