W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Dziewczyny PRZEPLYWY PRAWIDŁOWE !!!!! Sprawdzała kilka razy, wszędzie piękne!!!!
Wszystkie narządy nawet sprawdziła dokładnie i wszystko super. Serduszko oglądała i też piękne
NT 2.7 ale mały wygląda na 15 tc więc mówi, że duży chłop, zdrowy jak byk z USG i mam wybierać imię 🥺🥰 mówi, że ta doktor powinna mnie zbadać przez pochwę bo mam kiepskie warunki- brzuch już w siniakach.
Mówi, że tyle co ciąż widziała z wadami,to tu nie sądzi, żeby cokolwiek miało być źle 🥺💙💙💙💙
Nati ❤️❤️❤️ nawet nie wiesz jak się cieszę że Stasiu jest zdrowy 🤍💙❤️
Nati94 lubi tę wiadomość
26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
05.08.2022 - dziewczynka? 💝
02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝
23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝
-
Blondyna.B wrote:Ja już po ☺️ zdjęcia nie mam bo nie chciała współpracować ale nic nie wystaje więc mamy dziewczynkę ❤️
Już leży głową w dół i pięknie pokazała że kręgosłup jest cały co dla nas mega ważne po poprzednich przejściach.
Teraz będziemy myśleć nad imieniem 😅Blondyna.B lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Blondyna, super wiadomości!
Bardzo się cieszę!
Blondyna.B lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Ja już po ☺️ zdjęcia nie mam bo nie chciała współpracować ale nic nie wystaje więc mamy dziewczynkę ❤️
Już leży głową w dół i pięknie pokazała że kręgosłup jest cały co dla nas mega ważne po poprzednich przejściach.
Teraz będziemy myśleć nad imieniem 😅
U nas Bobas też był ułożony główkowo a już od dwóch wizyt pośladkowo 😑 lekarz kazał się szykować mentalnie na cesarkę bo dodatkowo mam rozejście spojenia 😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 16:11
-
To ja Wam się pochwalę powoli zaokrąglającym się brzuszkiem 😄 Wciąż wygląda biednie w porównaniu do Waszych, ale coś tam się dzieje 😅 5 miesiąc to już chyba czas 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 16:12
Grażyna1820, conte, Poziomka9204, Blondyna.B, Nati94, Chrupka , Kluska95, Angelaaaa, KlaraJa, Milixx, Anati, Monk@, Kasiooola, Mgdra, milam, Olo323, Aneta2506 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualnyNati94 wrote:Dziewczyny PRZEPLYWY PRAWIDŁOWE !!!!! Sprawdzała kilka razy, wszędzie piękne!!!!
Wszystkie narządy nawet sprawdziła dokładnie i wszystko super. Serduszko oglądała i też piękne
NT 2.7 ale mały wygląda na 15 tc więc mówi, że duży chłop, zdrowy jak byk z USG i mam wybierać imię 🥺🥰 mówi, że ta doktor powinna mnie zbadać przez pochwę bo mam kiepskie warunki- brzuch już w siniakach.
Mówi, że tyle co ciąż widziała z wadami,to tu nie sądzi, żeby cokolwiek miało być źle 🥺💙💙💙💙
Właśnie dlatego lekarz bez certyfikatu nie powinien nic mówić na temat rozwoju dziecka.
Tak się cieszę, że wszystko jest w porządku 🥰 ulga dla nas ogromną a dla Ciebie to nawet nie umiem sobie wyobrazić 😀
Już tylko z górki 🥰 -
nick nieaktualnyJa większy miałam pod koniec 4 miesiąca 😅 jak byliśmy w Egipcie pod koniec marca to już było mega widać mój bebzonek a teraz to już w ogóle 😅
-
conte wrote:Ja większy miałam pod koniec 4 miesiąca 😅 jak byliśmy w Egipcie pod koniec marca to już było mega widać mój bebzonek a teraz to już w ogóle 😅💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Domi_naturelover wrote:
Mój może i większy ale za to nie taki okrągły, widać wcięcie na wysokski pępka 😅Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
conte wrote:U nas Bobas też był ułożony główkowo a już od dwóch wizyt pośladkowo 😑 lekarz kazał się szykować mentalnie na cesarkę bo dodatkowo mam rozejście spojenia 😪
Ale przekonałam się, że czuję rzeczywiście ruchy bo w poczekalni przed wizytą dostałam kopniaka z lewej strony u góry i właśnie tam miała nogi na USG i nimi machała 😅Domi_naturelover, conte, Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Domi, masz śliczny brzuszek ♥️
Conte, właśnie w tym problem, że badała mnie 1 z 2 najbardziej polecanych lekarzy w Olsztynie z fmf. Tylko, że ten przepływ nieprawidłowy mógł rzeczywiście istnieć w tamtym momencie, na tym etapie to może się zdarzyć, dlatego chciałam zobaczyć jak będzie w innym dniu. Chociaż zostawienie mnie bez wydruku i opisu badania to dramat. W takiej sytuacji powinna dać cokolwiek, skoro rekomenduje rozszerzenie badań a nie..i jeszcze mówiła, że wady są możliwe ale czekamy na pappa bla bla. I że nt jest niezmienne od wieku ciąży (!) To jest dla mnie hit, myślałam, że może się pomyliłam, ale mąż mówi że o to pytałam rzeczywiście i ona dokładnie tak odpowiedziałaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 16:30
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny PRZEPLYWY PRAWIDŁOWE !!!!! Sprawdzała kilka razy, wszędzie piękne!!!!
Mówi, że tyle co ciąż widziała z wadami,to tu nie sądzi, żeby cokolwiek miało być źle 🥺💙💙💙💙Nati94 lubi tę wiadomość
-
Nati !!! Cudowna informacja!! ❤️😍 Jak dobrze, że udało Ci się dorwać jakiegoś innego lekarza z fmf! Tak to byś dalej cierpiała, myślała nad tym itd. Zawsze takie diagnozy warto skonsultować przynajmniej dwa razy z różnymi lekarzami. A to, że nie dała Ci wydruków to jakiś żart, ja nie wyobrażam sobie wyjść od mojego gina bez wydrukowanej karty przebiegu wizyty... W zeszłym tygodniu kupiłam sobie nawet taki segregator od mamaginekolog i wszystko mam ułożone w jednym miejscu 😍 (uwielbiam takie organizery 😍).
Blondyna.B też super wiadomości ❤️
Angelaaa kciuki zaciśnięte ✊✊🍀
Domi brzuszek piękny 😍 w ogóle zgrabnie z nim wyglądasz 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2022, 17:04
Blondyna.B, Angelaaaa, Domi_naturelover, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
nick nieaktualnyNati94 wrote:Domi, masz śliczny brzuszek ♥️
Conte, właśnie w tym problem, że badała mnie 1 z 2 najbardziej polecanych lekarzy w Olsztynie z fmf. Tylko, że ten przepływ nieprawidłowy mógł rzeczywiście istnieć w tamtym momencie, na tym etapie to może się zdarzyć, dlatego chciałam zobaczyć jak będzie w innym dniu. Chociaż zostawienie mnie bez wydruku i opisu badania to dramat. W takiej sytuacji powinna dać cokolwiek, skoro rekomenduje rozszerzenie badań a nie..i jeszcze mówiła, że wady są możliwe ale czekamy na pappa bla bla. I że nt jest niezmienne od wieku ciąży (!) To jest dla mnie hit, myślałam, że może się pomyliłam, ale mąż mówi że o to pytałam rzeczywiście i ona dokładnie tak odpowiedziałaAngelaaaa, Domi_naturelover, Nati94, Anati, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Aneta będę się przypominać ale kolejna wizyta 26.07 a 27.07 USG 2 trymestru ❤️
Milixx, Olo323, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Dominika96 wrote:Blondynka cudowne wieści 🤭 macie już jakieś propozycje imion dla córeczki? ☺️
Dominika96, Olo323 lubią tę wiadomość