W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Mgdra wrote:
Cudne 😍
Pięknie wyglądasz 🥰😘
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Domi_naturelover wrote:My już po wizycie. Antoś waży 744g 💙 Leży główką w dół, ładnych zdjęć dzisiaj nie było 😀
Niestety szyjka tylko 28,8mm (6 tyg temu 37,5mm), więc zakaz współżycia, luteina i kontrola za 3 tyg czy nie skraca się za szybko 😔
Ale Antoś jest Antosiem, widziałam znowu co ma między nóżkami 🙈 💙
Cudne wiadomości 😍
O kurczę, ja dostałam nakaz „trybu ksiezniczki” na szyjkę 30mm wiec tez zastosuj 😘Poziomka9204 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Mgdra wrote:
Piękne zdjęcia 😊lubię takie leśne klimaty 🥰Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Domi_naturelover wrote:My już po wizycie. Antoś waży 744g 💙 Leży główką w dół, ładnych zdjęć dzisiaj nie było 😀
Niestety szyjka tylko 28,8mm (6 tyg temu 37,5mm), więc zakaz współżycia, luteina i kontrola za 3 tyg czy nie skraca się za szybko 😔
Mam nadzieję, że za szybko się nie skraca ✊ tak jak Olo napisała, trzeba włączyć "tryb księżniczki" i się nie przemęczać 🧘♀️Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Jakie tu dzisiaj piękne wiadomości i brzuszki 😍
Domi, idziemy w kilogramy 💪 odpoczywaj z Antosiem ile się da, będzie dobrze 😍
Olo, współczuję przeżyć na krzywej..ale dobrze, że wszystko ok 💪
Mgdra, śliczna sesja, pięknie wyglądasz 😍
Ja miałam dziś diabeto, zostałam pochwalona za cukry i przyrost wagi 🙈 i mogę mieć teleporadę co 2 tygodnie 😍
Chrupka piękny maluch ♥️ gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2022, 17:39
Grażyna1820, Blondyna.B, Chrupka , Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle pięknie tu 😀 cudne zdjęcia i wieści z wizyt 🥰
My walczymy na ostatku sił 🤣 przedwczoraj miałam takie straszne bóle miesiączkowe promieniujące do lędźwi, do tego brzuch twardy i napięty ja balon, więc myślę, ze były to skurcze przepowiadające, do tego chyba czop opuszcza swoje miejsce bo śluzu nie ma tylko galaretka.
A my dziś na basenie, jakoś mnie naszło, żeby młody się obrócił, chyba się boję tej cc 🙈 -
conte wrote:Ale pięknie tu 😀 cudne zdjęcia i wieści z wizyt 🥰
My walczymy na ostatku sił 🤣 przedwczoraj miałam takie straszne bóle miesiączkowe promieniujące do lędźwi, do tego brzuch twardy i napięty ja balon, więc myślę, ze były to skurcze przepowiadające, do tego chyba czop opuszcza swoje miejsce bo śluzu nie ma tylko galaretka.
A my dziś na basenie, jakoś mnie naszło, żeby młody się obrócił, chyba się boję tej cc 🙈
Już tak niedługo i poznasz Maleństwo 😍 pamiętaj, ze wszystko co nie jest nam znane może wzbudzać w nas lęk. I to jest normalne. ❤️ Wierze, ze jakby się to się nie skończyło będzie to cudowne poznanie z małym człowieczkiem ❤️KlaraJa, conte lubią tę wiadomość
-
Ale Antoś jest Antosiem, widziałam znowu co ma między nóżkami 🙈 💙👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
O już kawał chłopca 💪
I dużo odpoczywaj 😊Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
A my dziś na basenie, jakoś mnie naszło, żeby młody się obrócił, chyba się boję tej cc 🙈conte lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Dziewczyny idę do Was z pytaniem. Mimo, iż mam zimowe dziecko to się zastanawiam 😄 Jakoś tako pustkę mam w głowie 🤪 Kupujecie kombinezon zimowy, czy jakiś jesienny i otulacz do fotelika?
Przy synu miałam kombinezon i ciężko było go zapiąć w foteliku i teraz myślę nad otulaczem 🤔
Tak przy okazji, jak tam Wasze wyprawki? Ja przeglądam ciuchy na vinted i w sklepach, i nic mi się nie podoba 🤦♀️😄 Wiem, że przy tej dziewczynce będę szaleć z różem i kwiatami. Przy pierwszej córce szłam w naturalne kolory więc tu sobie różu nie odmówię 😁 ale mimo wszystko nic mi się nie podoba 🙈😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2022, 20:43
-
Milixx wrote:Dziewczyny idę do Was z pytaniem. Mimo, iż mam zimowe dziecko to się zastanawiam 😄 Jakoś tako pustkę mam w głowie 🤪 Kupujecie kombinezon zimowy, czy jakiś jesienny i otulacz do fotelika?
Przy synu miałam kombinezon i ciężko było go zapiąć w foteliku i teraz myślę nad otulaczem 🤔
Tak przy okazji, jak tam Wasze wyprawki? Ja przeglądam ciuchy na vinted i w sklepach, i nic mi się nie podoba 🤦♀️😄 Wiem, że przy tej dziewczynce będę szaleć z różem i kwiatami. Przy pierwszej córce szłam w naturalne kolory więc tu sobie różu nie odmówię 😁 ale mimo wszystko nic mi się nie podoba 🙈😆
Ja mam kilka kombinezonów i nie które mają takie otwory na pasy do fotelika 😁
Otulacz też mam gdzieś ale nie wiem czy akurat odpowiedni na zimę 🙈 muszę też to potem ogarnąć 🫣Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Milixx wrote:Dziewczyny idę do Was z pytaniem. Mimo, iż mam zimowe dziecko to się zastanawiam 😄 Jakoś tako pustkę mam w głowie 🤪 Kupujecie kombinezon zimowy, czy jakiś jesienny i otulacz do fotelika?
Tak przy okazji, jak tam Wasze wyprawki? Ja przeglądam ciuchy na vinted i w sklepach, i nic mi się nie podoba 🤦♀️😄 Wiem, że przy tej dziewczynce będę szaleć z różem i kwiatami. Przy pierwszej córce szłam w naturalne kolory więc tu sobie różu nie odmówię 😁 ale mimo wszystko nic mi się nie podoba 🙈😆
Wyprawka- ubranka mam 😅 tak to ogarniam remont bo już za chwilę.🙈 Mam nadzieję, że zdążę z wyprawką, mam dużo zaplanowane w głowie. -
Nati94 wrote:Zdecydowanie stawiam na śpiworek do nosidełka, pod to ciuchy cienkie i cienki kombinezon, taki bez kapturka. Pasy mają dobrze przylegać do ciała i łatwo dawać się naciągnąć, mam na tym punkcie hopla i to bardzo ważne.
Wyprawka- ubranka mam 😅 tak to ogarniam remont bo już za chwilę.🙈 Mam nadzieję, że zdążę z wyprawką, mam dużo zaplanowane w głowie.
Powiedz mi gdzie taki kombinezon bez kapturka kupić 🤔 Wszędzie te przejściowe są z kapturem, a też wolę do fotelika ciuszki bez kaptura -
Milixx wrote:Powiedz mi gdzie taki kombinezon bez kapturka kupić 🤔 Wszędzie te przejściowe są z kapturem, a też wolę do fotelika ciuszki bez kaptura
Milixx lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 🥰
Lekarz powiedział, że nadal mieścimy się w normie i może być wszystko dobrze, ale musimy zaobserwować jak się rozwija sytuacja. Pytałam i do kolejnej wizyty bez ograniczenia aktywności, nie muszę leżeć, mam funkcjonować normalnie, zobaczymy jak się zachowuje szyjka w takich warunkach. Tak czy siak na pewno nie będę podejmować jakiś wymagających aktywności, nie będę nosić zakupów itd. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze 🥺 ❤️Grażyna1820, Poziomka9204, Blondyna.B, Olo323, Mgdra lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
A my dziś na basenie, jakoś mnie naszło, żeby młody się obrócił, chyba się boję tej cc 🙈💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy