W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx wrote:Dziewczyny idę do Was z pytaniem. Mimo, iż mam zimowe dziecko to się zastanawiam 😄 Jakoś tako pustkę mam w głowie 🤪 Kupujecie kombinezon zimowy, czy jakiś jesienny i otulacz do fotelika?
Przy synu miałam kombinezon i ciężko było go zapiąć w foteliku i teraz myślę nad otulaczem 🤔
Tak przy okazji, jak tam Wasze wyprawki? Ja przeglądam ciuchy na vinted i w sklepach, i nic mi się nie podoba 🤦♀️😄 Wiem, że przy tej dziewczynce będę szaleć z różem i kwiatami. Przy pierwszej córce szłam w naturalne kolory więc tu sobie różu nie odmówię 😁 ale mimo wszystko nic mi się nie podoba 🙈😆👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
nick nieaktualny
-
conte wrote:Jprdl Ty jeszcze tu? Sio!
KlaraJa, Poziomka9204, Olo323, Angelaaaa, conte lubią tę wiadomość
-
Voalko, powiedz mi jeszcze, co ma piernik do wiatraka tzn otulacz do fotelika do otulacza muslinowego 🙈 wiesz, co sprzedajesz i polecasz? I dlaczego ,dobrze, że bawełniany,?Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 sierpnia 2022, 11:40
-
Cześć kochane ♥️♥️♥️
Zaczynam nadrabianko 😘Poziomka9204, Grażyna1820, conte, Szatkownicadojajek, Chrupka , Kalli95, Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Leżę i NIC nie robię... nie mam siły, pot się ze mnie leje 🥵Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Grażyna1820 wrote:Jak się trzymacie w te upały ? Dla mnie jeden dzień to spoko, ale kolejny z rzędu to już katorga 😓 leżę pod wiatrakiem wywalona jak foka na plaży 🙈
Jak nie muszę to nie wychodzę z domu -
Aneta2506 wrote:Cześć kochane ♥️♥️♥️
Zaczynam nadrabianko 😘Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Jak się trzymacie w te upały ? Dla mnie jeden dzień to spoko, ale kolejny z rzędu to już katorga 😓 leżę pod wiatrakiem wywalona jak foka na plaży 🙈👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Grażyna1820 wrote:Jak się trzymacie w te upały ? Dla mnie jeden dzień to spoko, ale kolejny z rzędu to już katorga 😓 leżę pod wiatrakiem wywalona jak foka na plaży 🙈
Ciężko 🥵🥵 Nie ruszam się z domu jak nie muszę. Mam nadzieję, że lada dzień się trochę schłodzi bo inaczej się rozpuszczę ☹️ -
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa 😊
Upał nieźle daje popalić, a w połączeniu z ciągłymi histeriami córki, to już mam dość wszystkiego 🥴💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Nie miło to zabrzmi, ale jak dobrze ze nie jestem sama 😓 myślałam ze ja taka cienka dupa jestem ze mi źle.. 😂
Tak na rozerwanie daje wam link do stand-Up’u No ja się mało nie posikałam 😅
https://m.youtube.com/watch?v=HMH9uAvw8Dw&feature=youtu.be
Ostrzegam, nie oglądać w obecności dzieci 😅 trwa ponad godzinę ale niezłe daje 😅😅Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati94 wrote:A wiesz, co jest głupie? Ze jakby napisała po prostu, że chce dorobić i prowadzi sklep, zaprasza na swoją stronę jeśli chcemy, to chętnie obejrzalabym te produkty. Ale nachalne reklamy, znienacka, bez żadnego ładu i składu, to dla mnie porażka i zniechęca wręcz do zakupów, jakby pisał jakiś bot- co daje mi poczucie, że później będzie problem z wysyłką, reklamacją itd🙈 sama sobie robi antyreklamę
Ja po wczorajszym basenie dziś znowu czuję zatoki. Lewa mi dokucza na policzku, między okiem a górna szczęką. Boję się, że znowu pójdzie mi na gardło, zacznie się gorączka i będę miała kolejny raz 4 dni wyjęte z życia przed samą cc a w dniu kiedy mam się stawić do szpitala, źle wyjdą badania i będzie dupa blada... -
Ja w upały..zasłonięte okna, od rana chłodzenie w basenie, co chwila w domu oblewam się lodowatą wodą, wieczorem jezioro..a ta duchota to dla mnie też koszmar, bo nie mam siły na nic ogólnie poza tym 😨 mogłabym zamieszkać w wodzie 🙈
-
Mgdra wrote:Dziękuję dziewczyny za miłe słowa 😊
Upał nieźle daje popalić, a w połączeniu z ciągłymi histeriami córki, to już mam dość wszystkiego 🥴
Moja jest po szczepieniu i nie mogę dzisiaj s nią wytrzymać tak marudzi 🙈🙈 upały robią swoje to wgl nie mam siły na nic 🫣Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Moja jest po szczepieniu i nie mogę dzisiaj s nią wytrzymać tak marudzi 🙈🙈 upały robią swoje to wgl nie mam siły na nic 🫣
U nas chyba nadal bunt 2latka. Jest jeszcze gorzej jak było. Żadne podejście nie sprawdza sie. Jestem bezsilna in płacze po katach. Nie umiem jej ani samej sobie już pomoc. Do tego rano zrobiła mega kupę. Myślałam że po sobie będę zbierać bo mnie tak naciagalo. A później po południu i na wieczór zabarwiona kupa woda. Mam nadzieję że to nie choroba... Wvzoraj i dzisiaj do obiadu jadła kapustę kiszona więc może jej flaczki przejechało... 🤷♀️ nie wiem 😢😢💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka