W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Super macie brzuszki dziewczyny ❤️❤️
Ja może jutro jakieś zdjęcie wstawię bo idziemy na roczek chrześniaczki to może będę ładnie wyglądać jak człowiek 😂😂
Miało być jutro chłodniej a tu znowu zapowiadają 28 stopni.. dzisiaj 32 a duszno tak że nie można wytrzymać..🥵Poziomka9204, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Olo323 wrote:Te upały to dla mnie istny dramat, przed ciąża byłam z tych „potliwych” ale teraz to jestem taaaak upocona, ze wstyd w ogóle wyjść.. nie mam naprawdę siły, praktycznie całymi dniami leżę, bo nie jestem w stanie nic zrobić 🫤
W ogóle zaczynam mieć problemy ze snem- przez to ze śpię w dzień jakieś minimum 2godzinki, to później zasypiam nawet o 2giej- śpię później do jakieś 6-7 znów zasypiam i śpię do 10. Jestem wtedy totalnie rozbita…
Dzisiaj idziemy na wesele.. jestem załamana bo ma być 34 stopnie u nas 😱
Miałam w planach się wyspać, bo wiadomo- dziś drzemki nie zaliczę a ja oczy jak 5 złotych od 5 a gdzie tu wytrzymać cała noc…. 😱Olo323 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Nati94 wrote:Jesz ostatni posiłek ok 22 a później kolejny max 8? Jeśli robisz za duże przerwy, to możesz mieć ketony.
Dodatkowo sądzę, że u Ciebie to ze względu na glukozę w moczu.
(Myślę o tym, co zalecił diabet)
Grażynko, bardzo się cieszę ♥️♥️
Blondyna, kciuki za wyniki ♥️♥️
Zaczynam 22 tc ♥️♥️ zdjęcie sprzed 3 dni, a między 2 zdjęciami 2 tygodnie różnicy ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2022, 13:49
Nati94 lubi tę wiadomość
👫 31lat
Jaki brzusio 😍 widać, że już końcówka.👫 31lat
nick nieaktualnyGrażyna1820 wrote:Conte ty masz sam brzuszek ! 😍 sama kuleczka urosła 😍 ja się obawiam ze z początkiem trzeciego trymestru rozleje się jak żaba 🤣i będę wielka opuchnięta ciężarówka 😂
-
conte wrote:Oj u mnie na końcówce apetyt jest ogromny, trochę się hamuje ale łapę mam konkret 😂😂 nóżki tylko sprzed ciąży, na plecach gąsienica, druga broda w kadrze się nie mieści a woda mi się zatrzymuje okropnie, cellulit jakiegow życiu nie miałam i spuchnięte stopy i dłonie... tego na zdjęciu nie widać 😂😂
kurcze jakbym tak chciała wyglądać na końcówce 😍
conte, KlaraJa, Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:No to powiem Ci ze na zdjęciu w ogóle tego nie widać
kurcze jakbym tak chciała wyglądać na końcówce 😍
Ja też 🤦♀️😍 Grażynka boje się tak jak Ty że w III trym. to będę wyglądać jak rozlana żaba 🐸 🙈Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
conte wrote:Oj u mnie na końcówce apetyt jest ogromny, trochę się hamuje ale łapę mam konkret 😂😂 nóżki tylko sprzed ciąży, na plecach gąsienica, druga broda w kadrze się nie mieści a woda mi się zatrzymuje okropnie, cellulit jakiegow życiu nie miałam i spuchnięte stopy i dłonie... tego na zdjęciu nie widać 😂😂
conte lubi tę wiadomość
👫 31lat
Cukry w normie - na szczęście nie ma cukrzycy ☺️
Szatkownicadojajek, Poziomka9204, Angelaaaa, Grażyna1820, conte, Mgdra, KlaraJa, Domi_naturelover, Nati94, Olo323, Blond27, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
conte wrote:Dzięki dziewczyny za miłe słowa, trochę to budujące bo ja jednak uważam siebie za wieloryba 🤣 ale już chwilunia i zaczniemy zrzucać 🙂 mam nadzieje
Poziomka9204, conte, Olo323 lubią tę wiadomość
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
conte wrote:
Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A propo snów, muszę chyba się wziąć za wyprawkę bo dzisiaj śniła mi się prezentacja wózków w sklepie z fotelikami 🤣 bo wiecie, moim największym problemem wciąż jest wózek, czy podwójny, czy z dostawką dla średniej, czy olać to i próbować pojedynczy 🙈 ale chyba będzie dostawka ostatecznie.
Dzisiaj jedziemy do rodziców i robimy ognisko, mam nadzieję, że wytrzymam ten smród, bo wciąż moim największym odrzutem jest mięso śmierdzące dymem z grilla albo ogniska 🙈
Ps muszę się pochwalić, w drugiej ciąży na tym etapie miałam 2x więcej kilogramów, niż teraz 😨 ale w sumie tyle chodzę, pływam i trzymam się diety, że i tak dziwne, że mam te +6Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2022, 15:58
Blond27, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:A propo snów, muszę chyba się wziąć za wyprawkę bo dzisiaj śniła mi się prezentacja wózków w sklepie z fotelikami 🤣 bo wiecie, moim największym problemem wciąż jest wózek, czy podwójny, czy z dostawką dla średniej, czy olać to i próbować pojedynczy 🙈 ale chyba będzie dostawka ostatecznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2022, 17:00
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
Hejka dziewczyny! Co tam jak tam? Dawno mnie u was nie było, wybaczcie. Maya plus praca nie zostawiają mi wolnej chwili niestety 😖
Piękne brzuszki macie!
Conte wow! Już końcówka - ale zleciało 👏
Mam nadzieję że wszystkie się w miarę dobrze czujecie i ciążę przebiegają bezproblemowo 😘Blondyna.B, Angelaaaa, conte, Blond27, Chrupka , Domi_naturelover, Nati94, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWojcinka wrote:Hejka dziewczyny! Co tam jak tam? Dawno mnie u was nie było, wybaczcie. Maya plus praca nie zostawiają mi wolnej chwili niestety 😖
Piękne brzuszki macie!
Conte wow! Już końcówka - ale zleciało 👏
Mam nadzieję że wszystkie się w miarę dobrze czujecie i ciążę przebiegają bezproblemowo 😘 -
Blondyna.B, Blond27, KlaraJa, Angelaaaa, Chrupka , Olo323, conte, Domi_naturelover, milam, Nati94, Mgdra, Poziomka9204, Szatkownicadojajek, Milixx, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zazdroszczę wam bo wyglądacie super 🥰 ja jak patrzę na siebie w lustro mówię nie jestem źle..a jak wczoraj robili mi zdjęcia i zobaczyłam jak wyglądam to szok😤 masakra a gdzie tu do końca 🥺🥺
Blondyna.B, Chrupka , conte, Domi_naturelover, Olo323, Nati94, cuddlemuffin, Mgdra, Poziomka9204, Szatkownicadojajek, Milixx, Kluska95 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️