X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
Odpowiedz

W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕

Oceń ten wątek:
  • Chrupka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati94 wrote:
    Sama sobie odpowiedziałaś ☺️ bierz, najwyżej coś dokupisz, poza tym ja mam już dwójkę, mieszkam na wsi i szansa na zniszczenie większa 😅

Millix, wyglądasz pięknie, jak każda kobieta w ciąży ☺️ ja mieszkam obok pola słoneczników i jak się pojawi słoneczko, to mąż ma mi porobić zdjęcia w slonecznikach, w kapeluszu i sukience😍 może coś z tego wyjdzie 😅
    No i chciałabym wreszcie pochwalić się ciążą, jak nie wyjdą mu porządne zdjęcia, to czekam na tę wrześniową sesję 😅 a i podjęłam decyzję, że synek dostanie drugie imię po Tacie, mimo, że dziewczyny mają po jednym, jakoś dla chłopaka będzie to fajnie brzmieć

Ja też mieszkam na wsi, ale za rok się przeprowadzamy na mieszkanie do miasta i tam nam się przyda kompaktowa spacerówka 🤷‍♀️

Mam nadzieję, że się pochwalisz fotkami 🥰

Conte to już tuż tuż 🤭 myślę, że jak dzidzi będzie na świecie to wtedy wam przyjdzie to odpowiednie imię do głowy 😊

Milix piękny brzuszek 😍 u mnie zaczyna widać w obcisłych ubraniach brzuszek, ale jeszcze nie rośnie tak jak powinien 😂

Co do imienia to mąż akceptuje tylko imię Laura. Bardzo pasuje do nazwiska, więc chyba zostanie 😊

Trzymam kciuki za wizyty 🤞

Poziomka9204, Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość

Starania od 08.2021
    ♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
    ♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony

🍀10cs
    25.05.2022 ⏸ 10dpo

04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm

🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
    21.05.2024 ⏸️

Rośniemy 🥰 25.01.2025
  • Chrupka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati94 wrote:
    Ja w ogóle dałabym na imię dla Synka tak, jak mąż, ale to później rodzi problemy. Uwielbiam to imię, mój mąż i brat mają to samo;)
    Do Szymona mam ogromny sentyment, więc nie podpowiem. Mam kuzyna Michała i jest całkiem spoko chłopak ;)

Też chciałam dla synka imię po mężu, ale też ma on i mój brat 😂 mąż się nie zgadza, bo jemu się nie podoba to może dobrze, że dziewczynka na pokładzie 😂

Starania od 08.2021
    ♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
    ♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony

🍀10cs
    25.05.2022 ⏸ 10dpo

04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm

🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
    21.05.2024 ⏸️

Rośniemy 🥰 25.01.2025
  • Mgdra Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Śliczne brzusie 😍

U mnie deszcz i nawałnice ale duszno potwornie. Mnie dzisiaj głowa bardzo boli. Ciśnienie w normie ale puls w spoczynku aż 106 miałam 🥴
    Robiłam dzisiaj badania i w środę USG 3 trymestru. Będę wtedy dokładnie 31+0. Przy córce miałam USG 3 trymestru w 31+1 więc będę miała pogląd na wagę u jednej i u drugiej. Cały czas ta hipotrofia siedzi mi z tyłu głowy. 🥺 ale czuje też wyjątkowo że tym razem będzie inaczej - lepiej.

Trzymam kciuki za wizyty 😊😊

Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość

💍 05.08.2018
    👰🤵 01.06.2019

08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko

10.11.2019 - ⏸
    07.07.2020 - 👶 córeczka

05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
    14.02.2022 - ⏸
    29.10.2022 - 👶 córeczka
  • Milixx Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzidzia nadal bezimienna i chyba jeszcze długo tak zostanie 😅🙈 Żadne imię mi nie pasuje 🤦‍♀️ Córka ostatnio wymyśliła Celina, mąż chce Justyna a ja bym chciała Alicja albo Basia.. I nie mozwmy dojść do porozumienia 😅

age.png

13.12.22➡ Alicja już z nami 🧡

Córka 2017 (8cs)👧🏼
    Syn 2019 (1cs)👦🏼
    11.2021 - (5tc) cb💔
    Córka 2022 (7cs)👶🏼
  • Domi_naturelover Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 🥰
    U Nas ostatnie dni intensywne. W weekend wesele, dzisiaj pojechaliśmy na kilka dni do domku znajomych odpocząć 😊
    Noc miałam nieprzespaną - Mały tak wariuje, że zasnęłam o 3, a wstałam po 6 😅

Conte, czekamy razem z Tobą, zaraz się zobaczycie! ❤️

A My pozdrawiamy z Antosiem w 25+2 🥰
    E2-C6-CF48-9-F7-F-4-A41-8-AB7-122844-D9-EB50.jpg

Milixx, Blondyna.B, Poziomka9204, Angelaaaa, Nati94, Mgdra, Olo323, KlaraJa, Kluska95, Grażyna1820, Dominika96, Chrupka , milam lubią tę wiadomość

💁‍♀️24,💁🏼‍♂️28
    ❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
    ❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
    24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩

28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii <3 Historia wyjątkowa również dla lekarzy

age.png
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, melduje się po wizycie 😊
    Z dzidziorem wszystko w porządku (zapytałam czy na pewno chłopiec, tak ku upewnieniu, ale nie chciał się za nic pokazać 😂🙈 wiec dalej wierzymy, ze chłopiec 😁)
    Maluszek wazy 1407g! I jest oczywiście tydzień do przodu 😊
    Wszystkie przepływy, wszystko dobrze, na szczęście szyjka nic się nie skróciła 😊
    Zapomniałam jedynie zapytać o szczepienia 🫤

Domi_naturelover, Blondyna.B, conte, Milixx, Nati94, Szatkownicadojajek, Monk@, Angelaaaa, Kluska95, Grażyna1820, Poziomka9204, cuddlemuffin, KlaraJa, Mgdra, Dominika96, Chrupka lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 30 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 19 tc 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymon bardzo mi się podoba jako imię, gdyby nie to, ze mąż ma tak na imię byśmy tak samo dali synkowi, ale nie chce żeby syn miał imie identyczne jak tata, jakoś tak mi dziwnie 😅
    My chyba póki co zostajemy przy Maksymilianie, ale im dłużej myśle, tym jakoś mniej „czuje” to imie 🤷‍♀️
    Nawet wczoraj się śmialiśmy, ze jak będzie dziewczynka to przynajmniej imie mamy wybrane 😂

W ogóle jestem już 14kg na plusie 😱 draaaaamat 🤡
    Ale lekarz nic mi dzisiaj nie powiedział, nawet rzucił, ze przez to ze jestem wysoka to ten brzuszek mi się inaczej rozkłada i aż tak nie widać i żebym się nie martwiła (chociaż mi się wydaje już całkiem konkretny😅)

👩‍❤️‍👨 30 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 19 tc 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

• Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olo323 wrote:
    Z dzidziorem wszystko w porządku (zapytałam czy na pewno chłopiec, tak ku upewnieniu, ale nie chciał się za nic pokazać 😂🙈 wiec dalej wierzymy, ze chłopiec 😁)
    Wszystkie przepływy, wszystko dobrze, na szczęście szyjka nic się nie skróciła 😊

Oo jaka już spora waga maluszka 🤩
    Te szczepienia jak się nie mylę to i tak po 28 tygodniu ciąży więc jeszcze zdążysz się zapytać ☺️

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• KlaraJa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati94 wrote:
    Ja w ogóle dałabym na imię dla Synka tak, jak mąż, ale to później rodzi problemy. Uwielbiam to imię, mój mąż i brat mają to samo;)
    Do Szymona mam ogromny sentyment, więc nie podpowiem. Mam kuzyna Michała i jest całkiem spoko chłopak ;)

Ja mam tak samo! Najchętniej dalibyśmy na imię synkowi tak samo jak ma na imię mój mąż, bo bardzo nam się to imię podoba, ale z uwagi na to że jest to zbyt problematyczne później to zaproponowałam mężowie parę tyg. temu żeby chłopiec tak miał na drugie imię i jak tylko mąż ten pomysł usłyszał to się mega ucieszył 😅😊 Jeżeli chodzi o pierwsze to mamy już wybrane w sumie od prawie początku ciąży. Podoba nam się w zestawieniu z nazwiskiem oraz zarówno zdrobnienie jak i oficjalne przypadło nam bardzo do gustu.

Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫

👩:
    PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
    wysokie androgeny ❌

🧑:
    Wszystkie parametry nasienia w normie ✅

Udało się!😍
    11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊

age.png

Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
    16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pół żartem pół serio jak ktoś rzuci propozycje imienia to zastanawiamy się jak brzmi odpowiednik tego imienia po angielsku. Niestety nie wykluczamy spędzenia kilku lat w UK zarówno ze względów finansowych jak i ze względu na Syna mojego W, który tam właśnie mieszka na stałe.

• Grażyna1820 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    My pół żartem pół serio jak ktoś rzuci propozycje imienia to zastanawiamy się jak brzmi odpowiednik tego imienia po angielsku. Niestety nie wykluczamy spędzenia kilku lat w UK zarówno ze względów finansowych jak i ze względu na Syna mojego W, który tam właśnie mieszka na stałe.

W takim przypadku jak wasze ma to sens :) jeżeli planujecie lub nie wykluczacie przeprowadzki :) a tak poza tym jak Twoje samopoczucie w ostatnich dniach ? ❤️

Pcos, cukrzyca, hashimoto.
    10.03.2022 ⏸
    03.11.2022 w 37tc+3
    Staś ❤️
    2950g❤️
    53 cm ❤️
    7e1fd75fb2.png
  • Poziomka9204 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olo323 wrote:
    ❤️

Olo323 lubi tę wiadomość

👫 31lat

09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰
  • cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olo super, że wszystko dobrze, waga już poważna! tzn dzidziusia bo Twoja- hmm z tego co wiem to do 18kg mozna przytyc przy normalnym bmi wyjsciowym wiec nie martw sie, jeszcze zdazysz zrzucic po porodzie.

Domi jaki śliczny malutki brzuszek, zazdro, moj w 21 tc jest wiekszy.. tlumacze dobie ze przy kolejnej ciazy to szybciej widac

Chrupka Laura to piękne imię, sama chciałam ale mąż die nie zgodził.

Dziewczyny troche sie martwie- jestem ciagle zmeczona i bez sił a od poczatku ciazy nie mialam kontroli hemoglobiny, a jak to anemia.. W nocy łapia mnie okropne skurcze lydek a wieczorami mam kolatanie serca, chyba jakies zaburzenia elektrolitowe. Na domiar zlego mam dziwne uczucie podraznienia i lekkiego pieczenia w pochwie a wydzielina pachnie wyjatkowo intensywnie. Nie wiem czy to wszystko moze byc przez te upaly czy co, ale chyba musze to wszystko omowic z moją ginekolog.. a mialam na najblizsza wizyte isc z coreczka zeby zobaczyla usg. Nie wiem jak to zorganizować nie bardzo chce zeby byla przy tym wszystkim, tylko usg. Moze uda sie zeby maz nas zawiozl i poczekal z małą pod gabinetem..
    Wizyta w czwartek. Jutro wracamy do domu po 3 tyg wakacji u babci i troche jux tesknie za domem choc nie bylo zle i mialam duza pomoc. Nie wiem jak poradze sobie sama przez najblizsze miesiace jesli maz nadal bedzie tyle wyjezdzac.. chyba potrzebuje pocieszenia dziewczyny, dobrego slowa moze. sorry za dlugi post, troche mnie hormony poniosly

verliebtindich, Chrupka lubią tę wiadomość

• Grażyna1820 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    Olo super, że wszystko dobrze, waga już poważna! tzn dzidziusia bo Twoja- hmm z tego co wiem to do 18kg mozna przytyc przy normalnym bmi wyjsciowym wiec nie martw sie, jeszcze zdazysz zrzucic po porodzie.

Domi jaki śliczny malutki brzuszek, zazdro, moj w 21 tc jest wiekszy.. tlumacze dobie ze przy kolejnej ciazy to szybciej widac

Dziewczyny troche sie martwie- jestem ciagle zmeczona i bez sił a od poczatku ciazy nie mialam kontroli hemoglobiny, a jak to anemia.. W nocy łapia mnie okropne skurcze lydek a wieczorami mam kolatanie serca, chyba jakies zaburzenia elektrolitowe. Na domiar zlego mam dziwne uczucie podraznienia i lekkiego pieczenia w pochwie a wydzielina pachnie wyjatkowo intensywnie. Nie wiem czy to wszystko moze byc przez te upaly czy co, ale chyba musze to wszystko omowic z moją ginekolog.. a mialam na najblizsza wizyte isc z coreczka zeby zobaczyla usg. Nie wiem jak to zorganizować nie bardzo chce zeby byla przy tym wszystkim, tylko usg. Moze uda sie zeby maz nas zawiozl i poczekal z małą pod gabinetem..
    Wizyta w czwartek. Jutro wracamy do domu po 3 tyg wakacji u babci i troche jux tesknie za domem choc nie bylo zle i mialam duza pomoc. Nie wiem jak poradze sobie sama przez najblizsze miesiace jesli maz nadal bedzie tyle wyjezdzac.. chyba potrzebuje pocieszenia dziewczyny, dobrego slowa moze. sorry za dlugi post, troche mnie hormony poniosly

Kurcze może zrób podstawowe badania. Morfologia, mocz. Jak będziesz miała wyniki i coś będzie nie tak, przy umawianiu się na wizytę powiesz o wynikach to może wizytę uda się coś wczesniej, albo podpowiedzą przez telefon co robić..

Pcos, cukrzyca, hashimoto.
    10.03.2022 ⏸
    03.11.2022 w 37tc+3
    Staś ❤️
    2950g❤️
    53 cm ❤️
    7e1fd75fb2.png
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:

Może właśnie to przez jakaś anemię + te upały?
    Może Twoja córeczka za dużo „powyciagala” i masz małe niedobory? Morfologia na pewno sporo podpowie😊

👩‍❤️‍👨 30 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 19 tc 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

• Olo323 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak się oto my prezentujemy 😊 (moje kotki tez miały coś parcie na fejm😂)

96942-C8-D-EB91-488-B-A86-D-8-B8-CD41-F9264.jpg

A mam do Was pytanko- co myślicie o chustach i noszeniu dzieci w chuście? Czy lepiej nosidło?
    Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? 😊

Blondyna.B, Poziomka9204, Angelaaaa, KlaraJa, conte, Grażyna1820, Milixx, Dominika96, Chrupka , milam lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 30 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 19 tc 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

• Olo323 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_naturelover wrote:
    Hej dziewczyny 🥰
    U Nas ostatnie dni intensywne. W weekend wesele, dzisiaj pojechaliśmy na kilka dni do domku znajomych odpocząć 😊
    Noc miałam nieprzespaną - Mały tak wariuje, że zasnęłam o 3, a wstałam po 6 😅

Conte, czekamy razem z Tobą, zaraz się zobaczycie! ❤️

A My pozdrawiamy z Antosiem w 25+2 🥰
    E2-C6-CF48-9-F7-F-4-A41-8-AB7-122844-D9-EB50.jpg

Domi, cudny masz ten brzuszek 😍

👩‍❤️‍👨 30 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 19 tc 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

• Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olo323 wrote:
    A tak się oto my prezentujemy 😊 (moje kotki tez miały coś parcie na fejm😂)

96942-C8-D-EB91-488-B-A86-D-8-B8-CD41-F9264.jpg

A mam do Was pytanko- co myślicie o chustach i noszeniu dzieci w chuście? Czy lepiej nosidło?
    Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? 😊

Wow, mega figura 🤩

Co do chust czy nosideł to moja córka do któregoś miesiąca że tak powiem miała zakaz bo był problem z napięciem mięśniowym i fizjo nam odradzała. Z tego co się orientuję połowa nosideł się nie nadaje dla niemowląt ( więc warto się kogoś poradzić kto się na tym zna) a do chust dużo fizjoterapeutek poleca jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań ☺️

Olo323 lubi tę wiadomość

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• Nati94 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi ♥️

Olo, brzuszek piękny i wieści z wizyty♥️

Chusty- od urodzenia. Nosidła- dla dzieci siedzących. Są chustonosidła(uświadomiły mnie grudniówki), dość drogie ale chyba się opłaca. Moim zdaniem wszystko do przegadania z fizjo- chociaż chusta zapewnia ergonomiczną pozycję, więc myślę, że tu żaden fizjo nie odradzi. W 2017 mnóstwo dzieciaków z forum było w chuście, mamy sobie bardzo chwaliły.

Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość

Córeczka: 05.2017
    Córeczka: 08.2020
    age.png

💔11.2021 synek
  • KlaraJa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2022, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:

Nie wiem jak to wygląda w Niemczech ale ja też bym poszła już do ginekologa z wynikami krwi. Ty jesteś teraz w Polsce na wakacjach czy w Niemczech? No bo tutaj no to w każdym labie morfologie i mocz + ferrytynę można zrobić + zrobiłabym też pewnie badanie magnezu w związku ze skurczami. Czy ja dobrze pamiętam, że jesteś lekarzem? No bo jeżeli jesteś w Niemczech to może masz w razie czego kogoś znajomego kto mógłby Ci tam wystawić skierowanie na badanie krwi przed wizytą u gina? Ja podobnie jak Ty w ostatnim czasie się słabo czuję, strasznie szybko się męcze... Dzisiaj myślałam że zemdleje przy robieniu obiadu tak mi się zrobiło gorąco, ale to pewnie przez te upały. Poza tym z wyników morfologii trochę wynika jakbym miała początki anemii, co potwierdzała by również ferrytyna która nie chce za bardzo rosnąć. W sobotę mam zamiar powtórzyć morfologię przy okazji badania moczu (u mnie lekarz każe przychodzić z wynikami moczu na każdą wizytę). Dodatkowo jeżeli odczuwasz takie dolegliwości w pochwie o jakich piszesz to lekarz powinien zrobić jakiś wymaz z pochwy na wizycie (no ale tak jak mówię nie wiem jak to jest w Niemczech), dla mnie takie objawy byłyby trochę niepokojące.
    W każdym razie odnosząc się do Twoich obaw, to chyba każda z nas się boi że może sobie z czymś nie poradzić... Mój mąż ciągle pracuje a rodzinę mam ponad 600km od miejsca w którym mieszkamy, martwię się jak to będzie chociaż nie mam jeszcze jednego dziecka na wychowaniu jak Ty... Myślę że nie ma jednak co myśleć tak pesymistycznie do przodu, bo może jednak siły wrócą i nie będzie tak źle 💪

Olo323, cuddlemuffin lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫

👩:
    PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
    wysokie androgeny ❌

🧑:
    Wszystkie parametry nasienia w normie ✅

Udało się!😍
    11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊

age.png

Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
    16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻

preg.png
‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ