W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGrażyna1820 wrote:W takim przypadku jak wasze ma to sens
jeżeli planujecie lub nie wykluczacie przeprowadzki
a tak poza tym jak Twoje samopoczucie w ostatnich dniach ? ❤️
Dziękuję, że pytasz. Samopoczucie ogólnie nie jest złe, dolegliwości ciążowe nadal są ale już przywykłam. Gadamy sobie z Młodym, że jutro już ostatni dzień w brzuszku 😅 nie mogę się doczekać aż będę miała go na rękach, aż będę go karmić, pierwszego spaceru itp. Już dziś bym poszła do tego szpitala 😅
Dziewczyny, ładne te bebzonki macie 😀 🥰Grażyna1820, Poziomka9204, Szatkownicadojajek, Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
To ja też pokażę, z zeszłego tygodnia ☺️
Ja tam lubię mój brzuszek mimo że wiele ludzi nie wiadomo czemu myśli że to już końcówka 🤣🤣
Milixx, Grażyna1820, Paulina666, Nati94, Poziomka9204, Szatkownicadojajek, Olo323, Angelaaaa, Domi_naturelover, KlaraJa, Dominika96, Kasiooola, conte, Mgdra, Kluska95, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Mnie udało się w końcu dodzwonić na szkole rodzenia (w ogóle jedyna w moim mieście i okolicy, wszystkie inne padły podczas pandemii 😱) i dziś na 16 idę na pierwsze zajęcia, jestem ciekawa jak będzie 😀
Kolejne- zgłosiłam się na sobote jako modelka na sesje ciążowa w plenerze 😊 nie ma za wiele zdjęć, wiec jestem ciekawa jak wyjdzie.
„Swoją” opłacona mam mieć we wrześniu, ale zapisałam się na 35 tydzień (bo oczywiście złe wyliczyłam 🙄🤦♀️) i trochę się boje, ze będzie za późno (a niestety ta pani fotograf ma już wszystko wcześniej zajęte) wiec zgłosiłam się, żeby jak coś była pamiątka 😅Angelaaaa, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Mnie udało się w końcu dodzwonić na szkole rodzenia (w ogóle jedyna w moim mieście i okolicy, wszystkie inne padły podczas pandemii 😱) i dziś na 16 idę na pierwsze zajęcia, jestem ciekawa jak będzie 😀
Kolejne- zgłosiłam się na sobote jako modelka na sesje ciążowa w plenerze 😊 nie ma za wiele zdjęć, wiec jestem ciekawa jak wyjdzie.
„Swoją” opłacona mam mieć we wrześniu, ale zapisałam się na 35 tydzień (bo oczywiście złe wyliczyłam 🙄🤦♀️) i trochę się boje, ze będzie za późno (a niestety ta pani fotograf ma już wszystko wcześniej zajęte) wiec zgłosiłam się, żeby jak coś była pamiątka 😅
Ja miałam robione sesje co prawda w domu przez siostrę telefonem i jakoś w 38tc i jest fajna pamiątka ☺️Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Olo323 wrote:Mnie udało się w końcu dodzwonić na szkole rodzenia (w ogóle jedyna w moim mieście i okolicy, wszystkie inne padły podczas pandemii 😱) i dziś na 16 idę na pierwsze zajęcia, jestem ciekawa jak będzie 😀
„Swoją” opłacona mam mieć we wrześniu, ale zapisałam się na 35 tydzień (bo oczywiście złe wyliczyłam 🙄🤦♀️) i trochę się boje, ze będzie za późno (a niestety ta pani fotograf ma już wszystko wcześniej zajęte) wiec zgłosiłam się, żeby jak coś była pamiątka 😅
Ja też jestem zapisana nie na profesjonalną sesję - rozbudowa portfolio okolicznej fotografki. Przeraziła mnie kwota takiej profesjonalnej sesji 😯 -
Wzięło mnie na wspominki z pierwszej ciąży 🥹🥹🥹
P.S serio na tych zdjęciach nie widać +25kg po do tego cała opuchnięta 😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2022, 14:42
Blondyna.B, Poziomka9204, Nati94, Milixx, Olo323, Grażyna1820, Szatkownicadojajek, Mgdra, conte, cuddlemuffin, Chrupka lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Hej,
Ja już po wizycie, zdjęcia znowu nie ma, maluch się zasłania rączkami i ciężko uchwycić buzię 😊 mąż spisał się na medal, też jest zadowolony z wizyty.
Maluch ma już ok. 340g, połówkowe wyznaczone na 06.09 😊🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2022, 14:55
Nati94, Angelaaaa, Milixx, KlaraJa, Olo323, Blondyna.B, Grażyna1820, Mgdra, conte, Chrupka lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Blondyna czekam na wieści z wizyty ✊
Poziomka, jaki już duży♥️
Angela, piękne zdjęcia 😍
Blondyna, my za pakiet 30 zdjęć z albumem, fotografia naturalna, zapłacimy 700 zł. Ale policzyłam to tak, że ciężko wybrać tylko 10 zdjęć (to był pakiet za 300) każde dodatkowe 25 zł, więc bardziej to się opłacało. To będzie sesja ciążowo- rodzinna. Sen z powiek spędza mi tylko ubranie nas, bo muszę wymyślić spokojną stonowaną kolorystykę i czy dzieci nie będą marudzić na sesji, chociaż założenie jest takie, że my się bawimy itd a fotograf dokumentuje, bez ustawiania, czego szczerze nienawidzę 🙈Poziomka9204, Angelaaaa, Blondyna.B, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Blondyna czekam na wieści z wizyty ✊
Poziomka, jaki już duży♥️
Angela, piękne zdjęcia 😍
Blondyna, my za pakiet 30 zdjęć z albumem, fotografia naturalna, zapłacimy 700 zł. Ale policzyłam to tak, że ciężko wybrać tylko 10 zdjęć (to był pakiet za 300) każde dodatkowe 25 zł, więc bardziej to się opłacało. To będzie sesja ciążowo- rodzinna. Sen z powiek spędza mi tylko ubranie nas, bo muszę wymyślić spokojną stonowaną kolorystykę i czy dzieci nie będą marudzić na sesji, chociaż założenie jest takie, że my się bawimy itd a fotograf dokumentuje, bez ustawiania, czego szczerze nienawidzę 🙈👫 31lat
Bardzo ładne zdjęcia, jeżeli tutaj miałaś +25kg, to musiałam być szczuplutka przed ciążą 😊 Ja na tą chwilę mam +4kg od pierwszej wizyty. Już się boje jak będzie dalej 🙈
Angelaaaa lubi tę wiadomość
👫 31lat
Poziomka tak byłam bardzo szczupła przed ciążą 😊 ehh aż łezka w oku się kręci 😂 teraz mniej przytyłam ale pozostało z poprzedniej jakieś 11kg 🫣 mam nadzieję że teraz więcej schudne
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja też się boje ile jeszcze przytyje 🙈 nie pamiętam ile miałam ostatnio na plusie u lekarza, wagi w domu nie mam, także w pon. będzie ciekawie 😅 patrzę sobie czasami na swoje zdjęcia sprzed ślubu i nawet z poprzednich wakacji i i myślę sobie "boże dlaczego ja myślałam że jestem gruba?!" 😅
Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
KlaraJa wrote:Ja też się boje ile jeszcze przytyje 🙈 nie pamiętam ile miałam ostatnio na plusie u lekarza, wagi w domu nie mam, także w pon. będzie ciekawie 😅 patrzę sobie czasami na swoje zdjęcia sprzed ślubu i nawet z poprzednich wakacji i i myślę sobie "boże dlaczego ja myślałam że jestem gruba?!" 😅
KlaraJa, Olo323 lubią tę wiadomość
👫 31lat
Widzę „ciężki” temat na tapecie 🙈 ja dziś pierwszy raz w ciąży zobaczyłam 7 z przodu. To oznacza +8 kg na liczniku 😂 ale widząc jak w szybkim tempie pojawia się brzuch trochę się nie dziwie 😅
Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Dziękuję, że pytasz. Samopoczucie ogólnie nie jest złe, dolegliwości ciążowe nadal są ale już przywykłam. Gadamy sobie z Młodym, że jutro już ostatni dzień w brzuszku 😅 nie mogę się doczekać aż będę miała go na rękach, aż będę go karmić, pierwszego spaceru itp. Już dziś bym poszła do tego szpitala 😅
Dziewczyny, ładne te bebzonki macie 😀 🥰conte lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 08.21.
17.09.22- poronienie zatrzymane, puste jajo płodowe 8tc 💔
10.22- starania od nowa 🍀
17.11- ⏸️ 🥺🙏
21.11 - beta hCG 306,8 ❤️
23.11- beta hCG 802
10.12 - (6+4) Dzidzia z bijącym serduszkiem ♥️
30.12- (9+4) 2.7 cm Skarbu 😻
19.01- (12+3) USG I trym: 6 cm 👶
pomiary w normie, niskie ryzyka trisomii! 🥳
28.01- (13+4) 7 cm śpiącego Maluszka 😴
04.03 - (18+5) 270 g Córeczki 💓
20.03- USG II trym: 362 g Kruszynki 💜
31.03- (22+3) 451 g Rozalki 🌸
28.04- (25+3) 900 g⭐
26.05 - (30+3) 1550g🧚♀️
29.05 USG III trym- Zdrowa Królewna 👸
23.06 (34+3) 2400g🌷
15.07 (37+4) 3100g 🧁
26.07.23r.--- Rozalia 3010g 51 cm SN 🩷
-
Już po wizycie, malutka rośnie (mój lekarz jej nie mierzy ale zmierzył dla męża długość stopy- 4cm😅), szyjka długa i zamknięta. Mężowi się podobało, był pod wrażeniem, że tak dokładnie widać wszystko 😁 bezwstydnie nogi dziś rozłożyła
Oczywiście przytulona do łożyska ale trochę się pokazała ❤️
KlaraJa, Poziomka9204, Milixx, Szatkownicadojajek, Grażyna1820, Angelaaaa, Kluska95, Nati94, Mgdra, Olo323, conte, cuddlemuffin, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:
O dzisiaj też padł rozmiar stopy, u nas to 3cm. Fajnie, że Nasi mężowie podejrzeli maluchy 🥰 mój synek na każdej wizycie śpi, ciekawe czy później też będzie z niego taki śpioch.👫 31lat
Grażyna1820 wrote:Widzę „ciężki” temat na tapecie 🙈 ja dziś pierwszy raz w ciąży zobaczyłam 7 z przodu. To oznacza +8 kg na liczniku 😂 ale widząc jak w szybkim tempie pojawia się brzuch trochę się nie dziwie 😅👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰