W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
conte wrote:Dziewczyny, mam termin na cc. Brajanek będzie z nami 24 sierpnia 😁 Stary zasmucony trochę, bo już nie lew 😄 ale z dwoma lwami w domu chyba bym nie wytrzymała 😂
W urodziny mojej siostry 😍conte lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Grażyna1820, Nati94, Domi_naturelover, Poziomka9204, Olo323, Milixx, Chrupka lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
A dobrze, nie żałowaliśmy sobie 😊😊😊🤭 odpoczęliśmy, zresetowaliśmy się troszkę...Nati94, Angelaaaa, Domi_naturelover, Poziomka9204, Olo323, Blondyna.B, Milixx, conte lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Aneta, to racja, ale cieszę się ze już wszystko jest na dobrej drodze ❤️ Zaczynamy kompletować wyprawkę i w końcu cieszyć się z ciąży i przyszłego macierzyństwa. Zwłaszcza, że wszystkie sprawy powoli się prostują. ❤️
Aneta2506, Mgdra, Nati94, Angelaaaa, KlaraJa, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Aneta, to racja, ale cieszę się ze już wszystko jest na dobrej drodze ❤️ Zaczynamy kompletować wyprawkę i w końcu cieszyć się z ciąży i przyszłego macierzyństwa. Zwłaszcza, że wszystkie sprawy powoli się prostują. ❤️
Anetko, cieszę się, że u Was ok♥️
Dziewczyny, gdzie odczuwanie ruchy na naszym etapie? Mnie młody kopie już przy pępku 🙈Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Grazynko, to u Ciebie był problem z pracodawcą?
Dziewczyny, gdzie odczuwanie ruchy na naszym etapie? Mnie młody kopie już przy pępku 🙈
Mnie dalej najmocniej kopie w podbrzuszu, poniżej pępka, chociaż jednego dnia się zdziwiłam bo kopał, i to tak mocno, po prawej stronie powyżej pępka 😊 generalnie lubię te momenty, czuję wtedy jakoś tak bardziej realnie, że Mały tam jest i za kilka miesięcy go zobaczę 😍Poziomka9204, Olo323, Nati94 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Te upały to dla mnie istny dramat, przed ciąża byłam z tych „potliwych” ale teraz to jestem taaaak upocona, ze wstyd w ogóle wyjść.. nie mam naprawdę siły, praktycznie całymi dniami leżę, bo nie jestem w stanie nic zrobić 🫤
W ogóle zaczynam mieć problemy ze snem- przez to ze śpię w dzień jakieś minimum 2godzinki, to później zasypiam nawet o 2giej- śpię później do jakieś 6-7 znów zasypiam i śpię do 10. Jestem wtedy totalnie rozbita…
Dzisiaj idziemy na wesele.. jestem załamana bo ma być 34 stopnie u nas 😱
Miałam w planach się wyspać, bo wiadomo- dziś drzemki nie zaliczę a ja oczy jak 5 złotych od 5 a gdzie tu wytrzymać cała noc…. 😱👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Nati94 wrote:Dziewczyny, gdzie odczuwanie ruchy na naszym etapie? Mnie młody kopie już przy pępku 🙈
Mnie bardzo różnie jest dzień, ze czuje przy pępku a wieczorem już w podbrzuszu 😅
Coraz częściej na wysokości pępka, jednak najczęściej w podbrzuszu 😊Nati94 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Dziewczyny, gdzie odczuwanie ruchy na naszym etapie? Mnie młody kopie już przy pępku 🙈Nati94, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Olo323 wrote:Te upały to dla mnie istny dramat, przed ciąża byłam z tych „potliwych” ale teraz to jestem taaaak upocona, ze wstyd w ogóle wyjść.. nie mam naprawdę siły, praktycznie całymi dniami leżę, bo nie jestem w stanie nic zrobić 🫤
Jak się ruszę w domu to też od razu cała mokra, wiatrak obowiązkowo ale staram się nie przesadzać żeby mnie nie przewiałoOlo323 lubi tę wiadomość
-
Ja po wypiciu glukozy już. 2 godziny czekania 😅
Nie była zła, dopiero pod koniec szklanki słabo się już przełykało.
Z palca 88 więc nam nadzieję, że pobrania będą ok.
Dostałam ochrzan od pielęgniarki, że powinnam przed pobraniem krwi wypić 0.5l wody, na szczęście chociaż szklankę w domu wypiłam przed wyjściemPoziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki👋
Blondyna trzymaj się tam 🙈 ja niesamowicie dobrze zniosłam krzywa więc nie umiem sobie wyobrazić Waszych odczuć ale oczywiście mocno współczuję wszystkim, które źle się czują po Tym.
Anetka, mam nadzieje, ze wróciliście we 3 😁Nati94, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Blondyna trzymaj się tam 🙈 ja niesamowicie dobrze zniosłam krzywa więc nie umiem sobie wyobrazić Waszych odczuć ale oczywiście mocno współczuję wszystkim, które źle się czują po Tym.
-
Dziewczyny, gdzie odczuwanie ruchy na naszym etapie? Mnie młody kopie już przy pępku 🙈
Właśnie ta sprawa tez powoli się prostuje. W końcu mam przyznany zasiłek, który mi się należy i możemy myslec o wyprawce ❤️
A co do ruchów mały u mnie jest bardzo nisko , największa rozrywka dla niego jest walenie głowa w pęcherz 😅 nawet lekarz się ostatnio z tego śmiał😂 ale oczywiście ładnie nóżkami ponad pępek tez potrafi i to tak jakby bokiem chciał wyjść 😂Nati94, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny z cukrzycą wam też diabetolog kazał sprawdzać mocz pod względem ketonów i glukozy ? Bo mi kazał tymi paskami w domu sprawdzać i mam ilości śladowe ketonów 🤷♀️
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny z cukrzycą wam też diabetolog kazał sprawdzać mocz pod względem ketonów i glukozy ? Bo mi kazał tymi paskami w domu sprawdzać i mam ilości śladowe ketonów 🤷♀️
Dodatkowo sądzę, że u Ciebie to ze względu na glukozę w moczu.
(Myślę o tym, co zalecił diabet)
Grażynko, bardzo się cieszę ♥️♥️
Blondyna, kciuki za wyniki ♥️♥️
Zaczynam 22 tc ♥️♥️ zdjęcie sprzed 3 dni, a między 2 zdjęciami 2 tygodnie różnicy ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2022, 09:31
Blondyna.B, Milixx, conte, KlaraJa, Mgdra, Angelaaaa, Poziomka9204, Paulina666, Chrupka , Olo323, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Wam zaraz pokaże swój brzuch wkraczając w 39tydzien 😅
Jakiś mam dziś słaby dzień, zjadłam śniadanie, ogarnęłam mieszkanie i leżę bo mnie mdli, jakoś mi niedobrze, chyba będzie 🤮 jeszcze ta zatoka mnie dowala 😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2022, 11:29
KlaraJa, Blondyna.B, Milixx, Grażyna1820, Mgdra, Angelaaaa, Poziomka9204, Nati94, Paulina666, Chrupka , Domi_naturelover, Olo323, milam, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Conte ty masz sam brzuszek ! 😍 sama kuleczka urosła 😍 ja się obawiam ze z początkiem trzeciego trymestru rozleje się jak żaba 🤣i będę wielka opuchnięta ciężarówka 😂
-
Grażyna1820 wrote:Conte ty masz sam brzuszek ! 😍 sama kuleczka urosła 😍 ja się obawiam ze z początkiem trzeciego trymestru rozleje się jak żaba 🤣i będę wielka opuchnięta ciężarówka 😂
U mnie chyba tak samo będzie haha 🤣🤣🫣Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️