W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycslza wrote:Olo23 szok to mało powiedziane! Ja byłam na wizycie we wtorek i miałam takie gówniane USG (tylko sprawdzone czy w dobrym miejscu ciąża jest) i były dwa pęcherzyki. W 1 był zarodek widoczny, w 2 nic i mi powiedziano, że to może być zanikający blizniak i na nic się nie nastawiać. Od niedzieli plamiłam, więc myślałam, że szkoda, ale oby chociaż 1 było zdrowe.
I nagle wczoraj krwawienie, byliśmy na zakupach akurat, więc biegiem do szpitala. Wzięli mnie na fotel i dr próbowała obejrzeć pod różnym kątem i potwierdziła, że jest drugie i też serduszko bije. Dziecko nr 1 ma 5mm, nr 2 ma 4mm.
Jak już wyszłam z SORu to mówię mężowi, że jednak jest dwójka, z nami wszystko w porządku a on mówi "to dobrze, ale kurwa nie wierzę" 🤣
Bo wiecie, zaszłam w ciążę bliźniaczą z seksu w 8dc I nie dość, że nie ogarniamy jak to się stało, że ciąża, to jeszcze bliźniaki
Na razie jeszcze wszystko może się wydarzyć, także dalej żyjemy w stresie, ale jestem dobrej myśli.cslza lubi tę wiadomość
-
cslza, jeju mi nawet umknęło że ty w ciąży jesteś... Ale cudownie! Gratulacje - podwójne szczęście 😍😍😍
cslza lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Dzięki! Mam nadzieję, że się utrzyma, bo nadal krwawię jutro kontrola u lekarza...31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Dzięki! Mam nadzieję, że się utrzyma, bo nadal krwawię jutro kontrola u lekarza...
Trzymamy kciuki 🤞🍀 daj znać po lekarzu
A to masz tylko plamienia czy mocne krwawienia ? Bo ja w pierwszej ciąży miałam na początku i 2 dni kazali leżeć i odpoczywać a na wizycie nic nie było widać od czego plamienia i potem jakoś do 17tc miałam plamienia w dniach gdzie powinny pojawić się miesiączki
Trzymajcie się kropki dużo odpoczywaj 😘cslza lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Trzymamy kciuki 🤞🍀 daj znać po lekarzu
A to masz tylko plamienia czy mocne krwawienia ? Bo ja w pierwszej ciąży miałam na początku i 2 dni kazali leżeć i odpoczywać a na wizycie nic nie było widać od czego plamienia i potem jakoś do 17tc miałam plamienia w dniach gdzie powinny pojawić się miesiączki
Trzymajcie się kropki dużo odpoczywaj 😘
Krwawienie brunatną gęsta krwią. Do szpitala pojechałam z żywo czerwoną krwią, więc żartów nie ma... dzis bylam na chwilę u mamy i na działce siedziałam, a i rak krew... jutro lekarz, ale muszę leżeć, nawet siedzenie jest złe. Mam nadzieję, że nic im nie będzie, strasznie się martwię31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
cslza wrote:Krwawienie brunatną gęsta krwią. Do szpitala pojechałam z żywo czerwoną krwią, więc żartów nie ma... dzis bylam na chwilę u mamy i na działce siedziałam, a i rak krew... jutro lekarz, ale muszę leżeć, nawet siedzenie jest złe. Mam nadzieję, że nic im nie będzie, strasznie się martwię
Szkoda że niezostawili Cię w szpitalu tak to byś była spokojna i pod opieką lekarzy 🥺
Czekamy na dobre wieści ❤️❤️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Cslza, wierzę w Was, przesyłam dużo siły 🍀
Dziś udało nam się popływać z córką..powietrze jakoś 20 st, woda może podobnie. Było pięknie, ludzi tyle, co nic, woda niezmącona, czysta. Takie powakacyjne jezioro uwielbiam♥️cslza, Olo323, Poziomka9204, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Szkoda że niezostawili Cię w szpitalu tak to byś była spokojna i pod opieką lekarzy 🥺
Czekamy na dobre wieści ❤️❤️
Kazali się obserwować i kontrolę u lekarza zrobić. Jutro wizyta, ale muszę też do mojego prywatnego doktora się szybko umówić, bo wiem, że można mu zaufać i on mi dobrze doradzi. A brzuch się spina i już go bardzo czuję, chociaż to początek 🤷♀️31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
cslza wrote:Kazali się obserwować i kontrolę u lekarza zrobić. Jutro wizyta, ale muszę też do mojego prywatnego doktora się szybko umówić, bo wiem, że można mu zaufać i on mi dobrze doradzi. A brzuch się spina i już go bardzo czuję, chociaż to początek 🤷♀️
Czekam na informacje, o której masz wizytę?cslza lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Dziś udało nam się popływać z córką..powietrze jakoś 20 st, woda może podobnie. Było pięknie, ludzi tyle, co nic, woda niezmącona, czysta. Takie powakacyjne jezioro uwielbiam♥️
Super dzień! I przypomniałaś mi jak okropnie tęsknię za mazurami 😪31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
cslza wrote:Super dzień! I przypomniałaś mi jak okropnie tęsknię za mazurami 😪
Ps mocne kciuki za jutro 🍀🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2022, 22:26
cslza, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Zapraszamy na Mazury ♥️ dzisiaj co prawda byłam w Warmińskim jeziorze, ale mazurskie też są piękne 😍 ja jestem wodnik, wychowałam się nad jeziorem, więc dla mnie to taki mały synonim wolności. Nad wodą się uspokajam, zbieram myśli, relaksuję. Odganiam złe myśli🙂 mam nadzieję, że już wkrótce odwiedzicie Mazury w piątkę😁
Ps mocne kciuki za jutro 🍀🍀
Ja mam działeczkę pod Ostródą i chociaż jestem z mazowsza, to jednak tam jest moje miejsce na ziemi jeśli zdrowie mi pozwoli to w tym roku na pewno jeszcze tam pojadęNati94 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
cslza wrote:O 10 USG, o 12:50 konsultacja - niestety nie dało rady tego zrobić sensowniej 🤷♀️
Trzymam mocno kciuki za Kropki ❤️
Naprawdę niesamowicie się cieszę ❤️
Jejku, super historia 🥹
cslza lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Kciuki 🥰
cslza lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy