W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi tak ja też polecam webinary i w ogóle Instagram Zaufaj położnej, bo dziewczyny też za darmo przekazują sporo informacji. Byłam u nich na szkole rodzenia w Gdyni i naprawdę są równie sympatyczne online jak i na żywo. Widać i czuć dużą wiedzę i empatię.
Mgdra współczuję problemów z córcią, na pewno nie jest Ci łatwo, szczególnie w zaawansowanej ciąży... Dużo wytrwałości ❤️
Blondyna.B zdrówka życzę 🍀
Grazyna1820 śliczny brzuszek, jak idealnie uformowana piłeczka 😊
A ja dzisiaj byłam u fizjoterapeutki uroginekologicznej, pokazała mi ćwiczenia jakie mogę robić w celu złagodzenia okropnego bólu kręgosłupa i przygotowania do porodu. Rozmasowała mi też parę miejsc i założyła tejpy, także jest lepiej 😮💨 (ostatnio myślałam że z bólu w sklepie zegne się w pół i tak zostanę...). Na pewno wybiorę się do niej też po porodzie.
Poziomka9204, Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Hejo mogę dołączyć?
W skrócie to mam synka lat 5, 3 lata starań o kolejne dziecko. Rok temu ciąża jajowodowa usunięta razem z jajowodem.
W czerwcu test i II ☺️ jednak początek nie zapowiadał się ciekawie, podejrzenie c.p znów, później jednak wewnątrz maciczna ale z ogromnym krwiakiem...na szczęście maluch i z nim sobie poradził, aktualnie 16 t.c, po krwiaku nie ma śladu, a Synek rośnie zdrowo
Termin na 27.02.2023r.Poziomka9204, Grażyna1820, Mgdra, KlaraJa, cslza, Olo323, Chrupka , conte, Angelaaaa, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj wizytę. Jednak nie zmieniłam lekarza.
Z Małą wszystko dobrze, kręciła się i wierciła. Oczywiście ułożyła się kręgosłupem do góry i nie mam ładnego zdjęcia z usg.
Ja dostalam skierowanie do poradni diabetologicznej bo moje wyniki cukru powyżej normy 😭 Przeraża mnie wizja diety.. Nie wiem czy dam radę być systematyczna, ciężko u mnie z takimi rzeczmi 😔 Jestem przerażonaPoziomka9204, Olo323, Blond27, conte, Angelaaaa, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Miałam dzisiaj wizytę. Jednak nie zmieniłam lekarza.
Z Małą wszystko dobrze, kręciła się i wierciła. Oczywiście ułożyła się kręgosłupem do góry i nie mam ładnego zdjęcia z usg.
Ja dostalam skierowanie do poradni diabetologicznej bo moje wyniki cukru powyżej normy 😭 Przeraża mnie wizja diety.. Nie wiem czy dam radę być systematyczna, ciężko u mnie z takimi rzeczmi 😔 Jestem przerażonaMilixx lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Ja dostalam skierowanie do poradni diabetologicznej bo moje wyniki cukru powyżej normy 😭 Przeraża mnie wizja diety.. Nie wiem czy dam radę być systematyczna, ciężko u mnie z takimi rzeczmi 😔 Jestem przerażona
Ej Szefowo, nie martw nic! Nie takie rzeczy się znosi dla dziecka a dieta cukrzycowa wcale nie musi być nudna i męczącaMilixx lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Ja dostalam skierowanie do poradni diabetologicznej bo moje wyniki cukru powyżej normy 😭 Przeraża mnie wizja diety.. Nie wiem czy dam radę być systematyczna, ciężko u mnie z takimi rzeczmi 😔 Jestem przerażona
Nie martw się cukrzycą ☺️ też się bardzo bałam a nie jest źle ☺️ dla mnie sam fakt że nie słodzę kawy i herbaty to już wielki sukces 😂Milixx lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ola111 wrote:Hejo mogę dołączyć?
W skrócie to mam synka lat 5, 3 lata starań o kolejne dziecko. Rok temu ciąża jajowodowa usunięta razem z jajowodem.
W czerwcu test i II ☺️ jednak początek nie zapowiadał się ciekawie, podejrzenie c.p znów, później jednak wewnątrz maciczna ale z ogromnym krwiakiem...na szczęście maluch i z nim sobie poradził, aktualnie 16 t.c, po krwiaku nie ma śladu, a Synek rośnie zdrowo
Termin na 27.02.2023r.
Hej ☺️ duzk stresu musiało cię to wszystko kosztować 🥺 ale ważne że już wszystko dobrze i oby tak było do końca ciąży ☺️Ola111 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Dziewczyny przepraszam ale nie dam rady wszystkiego nadrobić 😔
Czuję się coraz lepiej, rano byłam u lekarza i to wirusowa infekcja górnych dróg oddechowych do końca tygodnia powinno przejść - poza tym co i tak robiłam dostałam ACC na kaszel.
Conte dziewczyny wszystko już napisały ale nieważne jak karmisz i tak jesteś najlepszą mamą dla swojego synka ❤️
Ola jak chcesz to oczywiście zostań ale może "późniejszy" wątek będzie dla Ciebie fajniejszy żeby być z dziewczynami na podobnym etapie?☺️Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczyny ❤️
My dziś na 18 idziemy do neurochirurga, zobaczymy co zdecyduje, czy mogę rodzic naturalnie, czy jednak będzie cesarka. Na nic się nie nastawiam. Będzie co ma byćMgdra, Angelaaaa, Olo323, Chrupka , Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Dziewczyny przepraszam ale nie dam rady wszystkiego nadrobić 😔
Czuję się coraz lepiej, rano byłam u lekarza i to wirusowa infekcja górnych dróg oddechowych do końca tygodnia powinno przejść - poza tym co i tak robiłam dostałam ACC na kaszel.
Conte dziewczyny wszystko już napisały ale nieważne jak karmisz i tak jesteś najlepszą mamą dla swojego synka ❤️
Ola jak chcesz to oczywiście zostań ale może "późniejszy" wątek będzie dla Ciebie fajniejszy żeby być z dziewczynami na podobnym etapie?☺️
"W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie"
Mi przyniesie pod koniec lutego więc te parę dni chyba różnicy nie robi 😂
A na jakiem etapie jesteście?
Chyba że chodziło o marzec 2022 ale ja zobaczyłam II w czerwcu a znacie jakiś późniejszy wątek? Bo nie widziałam ale jeszcze poszukam ☝️
-
Ola111 wrote:Znalazłam:) ale do Was też będę zaglądać
Jak chcesz to bądź i tu i tu oczywiścieOla111, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla111 wrote:"W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie"
Mi przyniesie pod koniec lutego więc te parę dni chyba różnicy nie robi 😂
A na jakiem etapie jesteście?
Chyba że chodziło o marzec 2022 ale ja zobaczyłam II w czerwcu a znacie jakiś późniejszy wątek? Bo nie widziałam ale jeszcze poszukam ☝️Ola111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChwilowo mi lepiej 😁 wstaję niewyspana ale Stary w dzień nadrabia, daje mi czas na odpoczynek. Tym sposobem wczoraj udało mi się zrobić pedi i wyskoczyć na rzęsy do kosmetyczki a w pon zrobiłam mani 😀 także nie ma tragedii. W sobotę idziemy na ślub bo Misiek za mały na wesele więc muszę wyglądać jak sexbomba 3 tyg po cc🤭
A przed chwila dzwoniła Pani z recepcji od ortodonty bo zwolnił się termin na wizytę i w pon mam się stawić, będziemy zakładać aparat ale pewnie dopiero na kolejnej wizycie bo najpierw pantomogram itd.
Michcio jakieś zaburzenie przechodzi 🙄 raz zjada 90ml, raz 40 a innym razem 120 😳 i nie tak jak wcześniej średnio co 3 godz tylko co godz lub półtorej, no i jak w nocy zjadł o 4 tak do 5.30 oczy jak 5 zł 🙈 o 6 znowu butla i znowu nie spane 😆
W ogóle dostałam pstryczka w nos, okazuje się, że wszystkie grupy, artykuły, polozna, cdl, położne itp itp doradzają, jak karmić piersią a nikt nie mowi o karmieniu butelka. W końcu dotarłam do artykułu i filmiku, na temat poprawnego karmienia butelka. Jakież było moje zdziwienie, kiedy okazało się, że robię to źle 🙉
Kalli95, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Conte, na pewno będziesz wygladala super. I zazdroszcze okazji do wyszykowania się gdzieś indziej niż na zakupy do biedry 😅 Cieszę się że dobrze się czujesz. Bardzo trzymałam za Ciebie kciuki żeby się wszystko ułożyło ☺
conte, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Tak jak sądziłam, dostałam zaświadczenie lekarskie, że ze względu na stan kręgosłupa poród powinien być zakończony cesarskim cięciem . Dodatkowo powiedział ze mam wąska miednice, co nie ułatwiłoby sprawy..
-
Grażyna1820 wrote:Tak jak sądziłam, dostałam zaświadczenie lekarskie, że ze względu na stan kręgosłupa poród powinien być zakończony cesarskim cięciem . Dodatkowo powiedział ze mam wąska miednice, co nie ułatwiłoby sprawy..
Najważniejsze żeby było zdrowo dla Was obu 🥰
Największym plusem (tak mi się wydaje) planowanego CC jest to, ze znasz konkretna date i możesz się mentalnie przygotować 😀Grażyna1820, Angelaaaa, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Dziewczyny słuchajcie jaki przypał…
Byliśmy dziś na praktycznych zajęciach ze szkoły rodzenia- na „oddychanie” umawialiśmy się jak komu pasuje, nie grupa, która na początku zaczynaliśmy.
Pomyliła mi się godzina, wiec byliśmy pół godziny wcześniej 😅 No i pani wykorzystała męża do rozłożenia materacy, wiec jak S. rozłożył to się usadowilismy i czekamy na zajecia. Wchodzi w końcu dziewczyna do salki myśle sobie „skądś kojarzę te dziewczynę” ale nie mogę skojarzyć skąd, tak kminie kminie aż tu wchodzi mój Ex a jej facet 🤯 to taki ex z którym było bardzo burzliwe rozstanie, mega walka wręcz na smierć 🙈
Czaicie jaki pech? 🤯👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️