W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Grażyna1820 wrote:W 2 h szyjka się skróciła do 25. Zostajemy. Jestem już pod kroplówka i po podaniu sterydów na płucka ..
Ojej dosyć szybko się skraca 😳
Oby udało się wszystko zahamować, niech jeszcze posiedzi w brzuszku ❤️
Informuj nas na bieżąco, trzymamy kciuki 🤞Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Grażyna1820 wrote:W 2 h szyjka się skróciła do 25. Zostajemy. Jestem już pod kroplówka i po podaniu sterydów na płucka ..
Trzymam za Was kciuki!!! U mnie tez był zatrzymywany poród przedwczesny (29tc i 31tc) finalnie urodziłam 3 dni po terminie. U szczupłych kobiet to podobno normalne, że brzuch się spina, tak mi mówili w szpitalu. Daj znać co u Was i dużo leż 😘31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Leżymy grzecznie w jednej pozycji , bo jak chce zmienić to mały mocniej się wierci i skurcze wracają. Leżymy pod kroplówka, po pierwszych sterydach na płuca, po nospie w tabletce, zastrzyku i scopplanie w czopkach. Powiedzieli ze według usg Staś wazy już ok 2100 g 😳kroplówka będzie dluuugo schodzić, a w nocy o 1 druga dawka sterydów.
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Grażyna trzymaj się, wszystko będzie dobrze, jesteś pod dobrą opieką 😊
Grażyna1820, Poziomka9204, Angelaaaa lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Grażyna1820 wrote:Leżymy grzecznie w jednej pozycji , bo jak chce zmienić to mały mocniej się wierci i skurcze wracają. Leżymy pod kroplówka, po pierwszych sterydach na płuca, po nospie w tabletce, zastrzyku i scopplanie w czopkach. Powiedzieli ze według usg Staś wazy już ok 2100 g 😳kroplówka będzie dluuugo schodzić, a w nocy o 1 druga dawka sterydów.
Pewnie masz pompę infuzyjną też z lekami? Wszystko będzie dobrze, jesteś pod opieką jak cokolwiek Cię niepokoi to wolał położne przyciskiem i choćby stękały to nie ulegaj ich presji!31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Grażyna1820 wrote:Leżymy grzecznie w jednej pozycji , bo jak chce zmienić to mały mocniej się wierci i skurcze wracają. Leżymy pod kroplówka, po pierwszych sterydach na płuca, po nospie w tabletce, zastrzyku i scopplanie w czopkach. Powiedzieli ze według usg Staś wazy już ok 2100 g 😳kroplówka będzie dluuugo schodzić, a w nocy o 1 druga dawka sterydów.
Trzymam kciuki żeby wszystko wyhamowało!🤞👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Grażyna trzymam za Was mocno kciuki, niech wytłumacz Stasiow, ze musi jeszcze trochę pomieszkać w brzuszku ❤️
Na pewno będzie dobrze ❤️👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Grażynka trzymam mocno kciuki żeby Staś jeszcze chwilę poczekał i tak się nie spieszył ✊ -
Ja mam jutro o 8 wizytę u swojego prowadzącego i zaczynam stresować się, jak tam z Małego nerkami. Trzymajcie proszę kciuki 🍀
W brzuszku jest coraz bardziej aktywny, czasami aż mnie boli jak się przekręca/kopie. 🤸
Grażyna1820, conte, Domi_naturelover, Angelaaaa, Blond27, Blondyna.B, Nati94, Olo323, Chrupka , Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Grażyna trzymam kciuki 🤞🏼🥺 Wytrzymajcie jeszcze trochę w dwupaku. Bardzo dobrze, że pojechałaś na IP!
Grażyna1820 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
A jak zawsze się wzbraniałam bo bałam się ze wyjdę znowu na panikare. Ale jak napisałam do mojego lekarza co się dzieje i czy czasem nie jest gdzieś na izbie na dyżurze, a on odpisał gdzie mam natychmiast jechac, dopisując w następnych wiadomościach : jeździcie, proszę. To mnie rozwaliło. Już wiedziałam ze coś chyba nie jest do końca normalnie .
Dlatego dziewczyny, nie dajcie się zwieść swojej intuicji. Bo kiedyś może Was to uratować 👍Angelaaaa, KlaraJa, Olo323, Poziomka9204, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820, Blond27, KlaraJa, Blondyna.B, cslza, Milixx, Nati94, Olo323, Chrupka , Oliwia23, Poziomka9204, Domi_naturelover, conte lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Melduje co u nas . Niestety skurcze wracają pomimo dużo zwiększonej dawki kroplówki i leków rozkurczowych dziś na ktg piszą się już do 80. Dziś zwiększyli mi już dawkę 5 raz, pobrali kolejne badania do ewentualnej cesarki, bo szyjka jeszcze zamknieta ale szybko się skraca 😔 czekamy do 1 w nocy żeby przyjąć druga dawkę sterydu na płucka i mamy nadzieje ze się wyciszy 😏
-
Grażyna1820 wrote:Melduje co u nas . Niestety skurcze wracają pomimo dużo zwiększonej dawki kroplówki i leków rozkurczowych dziś na ktg piszą się już do 80. Dziś zwiększyli mi już dawkę 5 raz, pobrali kolejne badania do ewentualnej cesarki, bo szyjka jeszcze zamknieta ale szybko się skraca 😔 czekamy do 1 w nocy żeby przyjąć druga dawkę sterydu na płucka i mamy nadzieje ze się wyciszy 😏
Wiem, że pewnie odchodzisz z nerwów od zmysłów, ale spróbuj się "wyłączyć"... może też poproś o coś na uspokojenie i dużo oddychaj do brzuszka.
Trzymam kciuki żeby to był fałszywy alarm. A jeśli jednak się rozkręci to za brak komplikacji...31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Powiem wam ze myślałam ze gorzej to będę przechodzić . Ale ci lekarze, położne są tu tak wspaniałe, tak dodają otuchy, wiem ze dobrze trafiłam bo maja tu jeden z najlepszych oddziałów neonatologicznej 💪 misi być dobrze 👍
Teraz skurcze trochę zwolniły w końcu … liczę na spokojna nocAngelaaaa, Oliwia23, cslza, Nati94, Poziomka9204, Domi_naturelover, KlaraJa, Kalli95, Blondyna.B, Chrupka , Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Powiem wam ze myślałam ze gorzej to będę przechodzić . Ale ci lekarze, położne są tu tak wspaniałe, tak dodają otuchy, wiem ze dobrze trafiłam bo maja tu jeden z najlepszych oddziałów neonatologicznej 💪 misi być dobrze 👍
Teraz skurcze trochę zwolniły w końcu … liczę na spokojna noc
Angela pięknie wyglądasz.
My jutro mamy sesję ciążową, ja nawet nie mam jeszcze paznokci zrobionych..ale elewacja skończona 🙂 pomalowałam włosy i kolor wyszedł dziwny 😅 Boże, co ten Staś będzie kiedyś oglądał. 🤣Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:Ja mam jutro o 8 wizytę u swojego prowadzącego i zaczynam stresować się, jak tam z Małego nerkami. Trzymajcie proszę kciuki 🍀
W brzuszku jest coraz bardziej aktywny, czasami aż mnie boli jak się przekręca/kopie. 🤸KlaraJa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Grażyna1820 wrote:Powiem wam ze myślałam ze gorzej to będę przechodzić . Ale ci lekarze, położne są tu tak wspaniałe, tak dodają otuchy, wiem ze dobrze trafiłam bo maja tu jeden z najlepszych oddziałów neonatologicznej 💪 misi być dobrze 👍
Teraz skurcze trochę zwolniły w końcu … liczę na spokojna noc👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰