W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
conte wrote:Wydaje mi sie, ze bardziej od blizny zewnętrznej i stanu wewnątrz. No i od razu powiedział, że prawdopodobnie kolejny poród też cc.
Mówisz, że u Was seksy były 2 mies po... bosz.. Ja to mam taką chcice 🤣🤣 Stary też atakuje już kilka dni, czekał na info od ginka ale jak mu powiedziałam, że mam 2 wiadomości, dobra i złą, że możemy ale w reklamówce, to powiedział, że woli zaczekać jednak 🤣
Ja bardzo długo krwawiłam po porodzie 🤔 Moja lekarka mnie opieprzyła jak przyszłam do niej po 9 miesiącach że jestem w ciąży a nie myślałam że tak szybko uda się w nią zajść 🙈🙈 no i ona stawia na cc żeby mi macica nie pękła itp. a dobrze wie że w Toruniu może być z tym problem bo tu lekarze lubią podważać każdą decyzję🤦♀️ ostatnio gadałam z panią i miała 4 zaświadczenia os różnych lekarzy o cc a w Toruniu nie wyrazili zgody bo 3 razy rodziła naturalnie to da radę...🤯🤯 Liczę że w Bydgoszczy dobrze się mną zajmą 🙏Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
conte wrote:Ja nawet teraz zastanawiam się czy sobie poradze. Stary wylatuje do UK na prawie 3 tyg a ja sama z noworodkiem, pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i mam obawy. Wiem że Inn sobie radzą itp ale ja nigdy nie miałam dzieci ...
U nas z dobrych wieści to jeszcze to, że Michał rośnie fajnie, wczoraj była położna u nad i młody wzay już 4270😁 dziś mamy teleporafe po skierowanie na usg bioderek ale chyba podskoczę odo przychodni, żeby go dr osłuchał bo ma katardek i czasem kaszel, boję się, żeby się nie rozchorował.
A kogoś do pomocy będziesz mieć ? Może być ciężko ale jakoś dasz radę ☺️
Co do latarki synka to najlepiej odciągać gile psikac też tą wodą morską i do tego inhalacje z soli fizjologicznej i będzie duża poprawa ☺️ Niestety ta pogoda teraz przynosi najwięcej chorób ja jutro robię urodziny i nie przyjdzie siostra z mężem i nasza Chrześniaczką bo chora 🙁Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:A kogoś do pomocy będziesz mieć ? Może być ciężko ale jakoś dasz radę ☺️
Co do latarki synka to najlepiej odciągać gile psikac też tą wodą morską i do tego inhalacje z soli fizjologicznej i będzie duża poprawa ☺️ Niestety ta pogoda teraz przynosi najwięcej chorób ja jutro robię urodziny i nie przyjdzie siostra z mężem i nasza Chrześniaczką bo chora 🙁 -
conte wrote:Tak, tak, inhalujemy się i wyciągamy glutki. Ale już kilka razy słyszałam kaszlnięcia i nie wiem czy to fizjologiczny kaszelek od czasu do czasu czy coś się rozwija. Wolę dmuchać na zimne z takim maluchem
Oczywiście 😊 ewentualnie przyklejać te plasterki na katar one chyba są od 1 dnia życia ? Ale są mocno intensywne i widziałam że niektórzy przecinają je na mniejszy kawałki
Ale wizyta u lekarza jak najbardziej żeby zaraz coś gorszego się niewykluło 😖Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja wróciłam właśnie z krzywej, nie było źle z wypiciem glukozy, ale jestem taka śpiąca, że muszę iść na drzemkę 🙈
Conte ale już duży chłopak 🥰 i jakie macie śliczne zdjęcia z sesji! W ogóle jak ten czas leci, przecież zaraz minie miesiąc 😍conte lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Dzięki Dziewczyny, wiedziałam, ze Wam mogę się wygadać 🥰
Dziś już znów odliczam i nie mogę się doczekać 🙈😅
Nie wierze już, ze za miesiąc będzie już 37 tydzień i ciąża donoszona 🙈
Dzisiaj kończę sprzątanie, jutro pakuje walizkę, żeby być gotowym w razie czego 😅
Niestety, dziś wstałam z katarem 🙄Poziomka9204 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
conte wrote:Pozwolę sobie jeszcze zmienić temat na momencik.
Czy któraś z Was, ma jakieś doświadczenia z kulkami do ćwiczeń mięśni kegla?
Moja koleżanka kiedyś działa a jak skonsultowała to z urofizjo to kategorycznie zabroniła, a zleciła jej jakieś inne ćwiczenia. Wiec może lepiej dopytac, ale A. Nie wspominała tego najlepiej 🙈😅conte lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
conte wrote:Pozwolę sobie jeszcze zmienić temat na momencik.
Czy któraś z Was, ma jakieś doświadczenia z kulkami do ćwiczeń mięśni kegla?conte, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoziomka9204 wrote:Ja wróciłam właśnie z krzywej, nie było źle z wypiciem glukozy, ale jestem taka śpiąca, że muszę iść na drzemkę 🙈
Conte ale już duży chłopak 🥰 i jakie macie śliczne zdjęcia z sesji! W ogóle jak ten czas leci, przecież zaraz minie miesiąc 😍Grażyna1820, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKalli95 wrote:Gdzieś mi się obil ostatnio jakis artykuł ze te kulki nadmiernie obciążają dno miednicy i więcej szkodzą niż pomagają
-
conte wrote:No właśnie się zastanawiam nad nimi chociaż ja po cc ale z trzymaniem siusiu czasem ciężko 🤭 muszę w takim razie podpytać lekarza
Mgdra, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Czytam o tym, że macie kryzys i kwestionujecie swoją gotowości do posiadania potomstwa.
No to piąteczka! 👋 to znaczy, że już jesteście rodzicami, nawet jeśli tego nie wiecie 😉 każdy z nas czasem wątpi, nawet jak dziecko jest już poza brzuchem. Po prostu ta odpowiedzialność przytłacza, są problemy, których nikt nam nie mówił jak rozwiązać, a Ty jesteś tu i teraz i nie czujesz się na tyle kompetentnie żeby ogarniać tę kuwetę 🙊 to normalne!!!
Moja pierwsza myśl, gdy zrobiłam test ciążowy po poronieniu i był pozytywny to "o ja pie*dole nie jestem na to gotowa!!!!!", a przecież chcieliśmy mieć kolejne dziecko, więc skąd te mysli... Przy pierwszym USG, na którym były 2 pęcherzyki "o ku*wa.....". I oczywiście tysiąc myśli czy ja w ogóle powinnam mieć kolejne DZIECI??? Przecież ja z moim Fifikiem ledwo czasem wyrabiam 🤯
I wiecie ci? Właśnie ta wątpliwość, czy jestem odpowiednią osobą daje mi pewność, że tak, jestem odpowiednią osobą. Bo tych dzieci chciałam sama z siebie (nie dlatego, że wszyscy mają to i my sobie zrobimy), bo jest zrodzone z miłości, bo kochamy je odkąd wiemy, że mamy w brzuchu nowe życie. Wątpię, bo chcę dla nich jak najlepiej ❤️
Na prawdę nie ma co się biczować, życie i podatki zrobią to za nas 😉Kalli95, Poziomka9204, Grażyna1820, Olo323, conte lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Czytam o tym, że macie kryzys i kwestionujecie swoją gotowości do posiadania potomstwa.
No to piąteczka! 👋 to znaczy, że już jesteście rodzicami, nawet jeśli tego nie wiecie 😉 każdy z nas czasem wątpi, nawet jak dziecko jest już poza brzuchem. Po prostu ta odpowiedzialność przytłacza, są problemy, których nikt nam nie mówił jak rozwiązać, a Ty jesteś tu i teraz i nie czujesz się na tyle kompetentnie żeby ogarniać tę kuwetę 🙊 to normalne!!!
Moja pierwsza myśl, gdy zrobiłam test ciążowy po poronieniu i był pozytywny to "o ja pie*dole nie jestem na to gotowa!!!!!", a przecież chcieliśmy mieć kolejne dziecko, więc skąd te mysli... Przy pierwszym USG, na którym były 2 pęcherzyki "o ku*wa.....". I oczywiście tysiąc myśli czy ja w ogóle powinnam mieć kolejne DZIECI??? Przecież ja z moim Fifikiem ledwo czasem wyrabiam 🤯
I wiecie ci? Właśnie ta wątpliwość, czy jestem odpowiednią osobą daje mi pewność, że tak, jestem odpowiednią osobą. Bo tych dzieci chciałam sama z siebie (nie dlatego, że wszyscy mają to i my sobie zrobimy), bo jest zrodzone z miłości, bo kochamy je odkąd wiemy, że mamy w brzuchu nowe życie. Wątpię, bo chcę dla nich jak najlepiej ❤️
Na prawdę nie ma co się biczować, życie i podatki zrobią to za nas 😉Olo323 lubi tę wiadomość
-
Poziomka9204, cslza, Blondyna.B, Grażyna1820, Olo323, conte, Mgdra, Nati94, Chrupka , KlaraJa, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Nie chciała się pokazać ale lekarz jej dokuczał 🤣🤣👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Słodzinka 😍😍
Angelaaaa lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
cslza wrote:Czytam o tym, że macie kryzys i kwestionujecie swoją gotowości do posiadania potomstwa.
Na prawdę nie ma co się biczować, życie i podatki zrobią to za nas 😉
Jej, jak pięknie powiedziane ❤️👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Poziomka9204 wrote:😍😍😍 ale Wy macie zawsze ładne zdjęcia! Może mój uparciuch w środę też się ładnie pokaże.
Poziomka, mój tez uparciuch jakich mało od pierwszych prenatalnych nie mam żadnego zdjęcia buźki 😂
A im bardziej lekarz prowokuje, dokucza tym bardziej się chowa 🙉 ostatnio miał jedna rączkę na buzi (tak ze widziałam tylko czoło i trochę oczka) jak lekarz zaczął mu dokuczać to zakrył się druga rączka 😂
Angela, gratuluje udanej wizyty, niech rośnie Maleństwo ❤️
A zdjęcie, buźka prześliczna ❤️🥰Angelaaaa, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️