W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Grażyna1820 wrote:U nas średnio. Od rana znowu zaczynaja się skurcze, nie są mocne ale regularne i już nie twardnieje brzuch od żeber tylko bardziej boli podbrzusze jak przy skurczach miesiączkowych.
Ordynator dziś przyszedł na rozmowę i mówi ze zrobią wszystko żeby wstrzymać ale nie obiecuje ze to będzie trwało tydzień czy dłużej. Jestem cały czas awaryjnie na lekkiej diecie aby moc wykonać cesarke. Także bez szału. Obawiam się ze musimy dokupić malutkich ubranek 🤷♀️
Ale mu sie śpieszy na świat 😳 oby jeszcze trochę posiedział 😘
Prawie identycznie mamy termin porodu i dzięki tobie wezmę się dzisiaj za prasowanie ciuszków i powoli pakowania torby bo kto wie 🙈Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Jak dzisja robiłam krew i mocz i mam wyniki moczu ale nie mam nic o osadzie w moczu w sensie bakterie itp. to znaczy że jest wszystko dobrze ? W moczu wyszła mi znowu glukoza ale podejrzewam że to może przez lek na infekcje 🤔Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Jak dzisja robiłam krew i mocz i mam wyniki moczu ale nie mam nic o osadzie w moczu w sensie bakterie itp. to znaczy że jest wszystko dobrze ? W moczu wyszła mi znowu glukoza ale podejrzewam że to może przez lek na infekcje 🤔
-
Blondyna.B wrote:Ja od początku ani razu nie miałam osadu ale jest dopisek, że jak wszystko w normach to nie analizują go dokładniej
No ja właśnie nie mam napisane nic, a jednak lek biorę na infekcje więc myślę że pewnie jakieś bakterie jeszcze powinny być w moczu 🙈 no ale zobaczę czy coś powie moja lekarka jutroMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Nati94 wrote:Grażyna ja wciąż wierzę, że dacie radę wytrzymać ♥️
Klara cieszę się, że u Was ok 🙂
Moja sesja będzie w klimacie naturalnym, ja mam koszulę dłuższą w kolorach ziemii, mąż i dzieciaki też w tym klimacie. Bez pozowania, to co uda się złapać podczas zabawy, rozmowy itd. sporadycznie będzie pozowanie, mam się przebrać w jej sukienkę też później. Szczerze to bardzo się stresuję ale to tak pozytywnie;)
Byłam dziś na rzęsach i medal dla mnie za leżenie 2 godziny na plecach..
No to powodzenia na sesji, na pewno będzie pięknie 😊 ja mam sesje w sobotę i niestety będę saute, żadnych paznokci i rzęs nie będę miała. Przez kręgosłup nie jestem w stanie usiedzieć w jednej pozycji przez 10minut a co dopiero przez godzinę na paznokciach albo 2h na rzęsach... -
Grażyna1820 wrote:Ja jak jestem podpięta cały czas do ktg młody najlepiej pokazuje swoje tętno jak leżę na lewym boku. No dupa już mnie tak boli, nie mówiąc o tym ze jak leżę akurat na tym boku to mam taka zgagę ze masakra 😳
Ja nie wiem. Czemu ci faceci są tacy uparci 🤷♀️Pcha się nie wiadomo po co ..
No dokładnie tak, ci chłopcy już od początku jacyś tacy problemowi 😄 mnie na zgagę pomagają migdały, a też mnie męczy, szczególnie jak się położę i pije wodę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2022, 16:28
Olo323 lubi tę wiadomość
-
Ja czekam na efekty naszej sesji, już naprawdę nie mogę się doczekać, mam nadzieje, ze doczekam się przed porodem 😂
To ja Wam powiem, ze mi najlepiej leży się na plecach na prosto i trochę się martwię, bo naczytałam się, ze od trzeciego trymestru to niebiezpieczne, ale co się położę na boku to budzę się na plecach 🤷♀️
Mam dzisiaj tak strasznego lenia, jest godzina 17 a ja nic nie ogarnęłam 🙈
Mam ostatnie rzeczy do wyprania i chyba dziś już naprawdę spakuje ta walizkę…
Mam pytanie, bo widziałam na tiktoku, ze babeczki pakują osobna torbę jakby na poród i osobna na pobyt w szpitalu- tez tak robicie?👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
KlaraJa wrote:No dokładnie tak, ci chłopcy już od początku jacyś tacy problemowi 😄 mnie na zgagę pomagają migdały, a też mnie męczy, szczególnie jak się położę i pije wodę...
Tez mam ogromny problem ze zgaga, ze nawet migdały średnio dają radę i największa właśnie mam po zwykłej wodzie… 😅👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
KlaraJa wrote:U nas wszystko ok 😊 poszerzenie ukm się nie zmieniło pomimo tego, że synek waży już prawie 1,5kg 😊 nie mam ładnych zdjęć niestety, maluszek się trochę chował i gimnastykował. Generalnie wszystkie parametry są w normie. ❤️
KlaraJa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Mija pierwsze 1,5 godziny dziś bez żadnego skurczu. Boże jak się cieszę ! Dla nas każda taka godzina jest mega ważna ❤️ Musiałam się pochwalić ❤️
Blondyna.B, Olo323, Mgdra, Kalli95, Angelaaaa, Chrupka , Nati94, cslza, Dominika96, Kluska95, Oliwia23, conte, Domi_naturelover, Poziomka9204, KlaraJa lubią tę wiadomość
-
Olo323 wrote:Mam pytanie, bo widziałam na tiktoku, ze babeczki pakują osobna torbę jakby na poród i osobna na pobyt w szpitalu- tez tak robicie?
Wiele dziewczyn wielkie walizki biorą to wtedy np pół na poród i pół na później. To po to żeby nie szukać godzinami jak coś będzie potrzebne i nawet położna coś łatwo znajdzieOlo323 lubi tę wiadomość
-
Ja do szpitala miałam walizkę i małą torbe. W małej torbie wszystko co potrzebne na porodówkę
I dobrze że miałam walizkę na kółkach a ta druga na niej bo mega skurcze a sama musiałam ciągnąć tą walizkę..🥴Olo323 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
My już po sesji. Było świetnie. Teraz 2 tygodnie czekania na efekty. Trochę pozowalismy ale bardzo dobrze czułam się z tą fotograf ♥️ i ze sobą i z naszą rodzinką ♥️ mam nadzieję, że wyjdzie super, tak jak czuję. Złapaliśmy jeden taki dzień, że mam nawet zdjęcia boso w sukienkach ciążowych ☺️
Blondyna.B, Angelaaaa, Olo323, Poziomka9204, Chrupka , Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Olo323 wrote:Ja czekam na efekty naszej sesji, już naprawdę nie mogę się doczekać, mam nadzieje, ze doczekam się przed porodem 😂
To ja Wam powiem, ze mi najlepiej leży się na plecach na prosto i trochę się martwię, bo naczytałam się, ze od trzeciego trymestru to niebiezpieczne, ale co się położę na boku to budzę się na plecach 🤷♀️
Mam dzisiaj tak strasznego lenia, jest godzina 17 a ja nic nie ogarnęłam 🙈
Mam ostatnie rzeczy do wyprania i chyba dziś już naprawdę spakuje ta walizkę…
Mam pytanie, bo widziałam na tiktoku, ze babeczki pakują osobna torbę jakby na poród i osobna na pobyt w szpitalu- tez tak robicie?
Ka miałam 2 walizki - 1 dla dziecka, 2 dla mnie. W mojej walizce były 2 przegródki, 1 była na poród, 2 po porodzie.Olo323 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Ja tak robię będzie osobna torba na poród, w niej rzeczy dla mnie do porodu, pierwsze ubranko, kocyk, rożek, chusteczki, pampersy kilka szt.- brałam ze sobą torbę na ramię, jak do wózka.
Reszta rzeczy w walizce. Przy drugim porodzie tak robiłam, pomna szukania rzeczy przez męża z dużej walizki przy pierwszym. Dodatkowo mąż mial swoje rzeczy ,do porodu, w reklamówce. Wtedy był to strój covidowy tzn ubranie jednorazowe, nakładki na buty, maski, energetyki, batony, ładowarka.Olo323, Poziomka9204, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Gardło mnie boli 😞 oby tylko gorzej nie było 🫤
Za godzinę wizyta
Też trochę boli mnie gardło, ta pogoda wychodzi nam bokiem.Angelaaaa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰