W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Grażyna, super wieści ❤️
Niech Staś siedzi do 37t, na pewno dzielny z niego chłopczyk❤️
Angela, gratuluje wygranej, na pewno to będzie ekstra pamiątka, my tak czekamy na swoje zdjęcia, mam nadzieje, ze dostaniemy je zanim urodzę 😅
Co do wózka muuvo my mieliśmy kupić muuvo quick 3.0 ale finalnie wzięliśmy z anexa, bo był troszkę wyższy a my jesteśmy olbrzymami 😅 chociaż ostatnio zaczęłam myśleć, czy to dobrze ze spacerówka tez będzie tak wysoko 🤷♀️ No ale najwyżej będziemy się wkurzać i martwić później 😅
Dziś mam wizytę popołudniu- jestem tak ciekawa ile Mały już wazy i czy się czasem nie obrócił, bo ostatnio tak się wiercił…
Co do ruchów- ich większej ilości to raczej widzę spora regularność i częstotliwość w ruchach, ale zawsze jak tam daje większy popis to mam schize, ze się owinie pępowina 🙈Poziomka9204, Angelaaaa lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Grażyna, super wieści ❤️
Niech Staś siedzi do 37t, na pewno dzielny z niego chłopczyk❤️
Angela, gratuluje wygranej, na pewno to będzie ekstra pamiątka, my tak czekamy na swoje zdjęcia, mam nadzieje, ze dostaniemy je zanim urodzę 😅
Co do wózka muuvo my mieliśmy kupić muuvo quick 3.0 ale finalnie wzięliśmy z anexa, bo był troszkę wyższy a my jesteśmy olbrzymami 😅 chociaż ostatnio zaczęłam myśleć, czy to dobrze ze spacerówka tez będzie tak wysoko 🤷♀️ No ale najwyżej będziemy się wkurzać i martwić później 😅
Dziś mam wizytę popołudniu- jestem tak ciekawa ile Mały już wazy i czy się czasem nie obrócił, bo ostatnio tak się wiercił…
Co do ruchów- ich większej ilości to raczej widzę spora regularność i częstotliwość w ruchach, ale zawsze jak tam daje większy popis to mam schize, ze się owinie pępowina 🙈
Sporo dzisiaj wizyt 🥰 ciekawe jakie Wasze dzidziulki już duże.👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 12:25
cslza, Blondyna.B, KlaraJa, conte, Grażyna1820, Angelaaaa, Mgdra, Olo323, Domi_naturelover, Chrupka , Poziomka9204, Kalli95 lubią tę wiadomość
-
Angelaaa gratuluję wygranej 😊 ja już wstępnie obrobione zdjęcia widziałam i wyszły całkiem ładnie 😊 ja tak generalnie nie podobam się sobie jakoś specjalnie w ciąży, uważam że jestem ogromna 🙈 ale to wychodzą moje schizy sprzed ciąży związane z wagą, odchudzaniem itp. ale na pewno jest to super pamiątka i miło jest zobaczyć jak pięknie patrzymy na siebie z mężem 😍
Kciuki za wszystkie wizyty ✊🍀
Grażyna cieszę się, że skurcze ustąpiły i Staś jednak grzecznie czeka w brzuszku ❤️
Jeżeli chodzi o wózki to my mamy joolza i już nie możemy się doczekać kiedy go użyjemy na zewnątrz 😊 moja koleżanka ma muuvo i jest bardzo zadowolona, jedyne co jej nie pasuje to wydaje jej się, że amortyzacja mogłaby być lepsza, ale nie wiem dokładnie który ma model.Angelaaaa, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
W niedzielę mam sesje,wysłała mi zdjęcie sukni i wielkie wow 😲 jest przepiękna, obym ja w niej dobrze wyglądała 🤭 mam też mieć zrobiony makijaż także pełna profeska 👍 a zdjęcia w parku będą robione ☺️
Blondyna.B, Grażyna1820, Olo323, Chrupka , Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Nati ale cudaczek kochany 🥰
Grażyna, super że się uspokoiło ❤
U mnie dzisiaj już 37+0 😱 ciąża donoszona 🎉
Zaraz jade na wizytę 😊Grażyna1820, Olo323, Domi_naturelover, Angelaaaa, Nati94, Chrupka , Poziomka9204 lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Grażyna, bardzo się cieszę, że jednak Staś dał się przekonać na dalsze przebywanie w brzuszku 🥰
My już po wizycie. Antoś przybiera pięknie, waży 1912g 💙 Dzisiaj 31+4, a z masy 33+0 🙈
Wraz z lekarzem mamy nadzieję, że utrzyma taką tendencję, bo niestety moja szyjka już przygotowuje się do porodu. Króciutka, miękka, bez rozwarcia na szczęście, ale z prawdopodobnie możliwością wsadzenia palca 😞 Wracam na luteinę, kontrola za tydzień, zobaczymy jak się sprawy mają 🤞🏼cslza, Mgdra, Angelaaaa, Grażyna1820, Nati94, Olo323, Chrupka , Blondyna.B, Poziomka9204, KlaraJa, conte lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Mgdra wrote:Nati ale cudaczek kochany 🥰
Grażyna, super że się uspokoiło ❤
U mnie dzisiaj już 37+0 😱 ciąża donoszona 🎉
Zaraz jade na wizytę 😊Mgdra, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Jestem po USG. Ogolnie jest dobrze. Mala wazy 2847g. Główka nisko. Szyjka natomiast jeszcze twarda i zamknięta. Przepływy dobre, tętno takze, jednak mala jest owinieta pepowina wokol szyi 😢 Lekarka kazala sie nie przejmowac i nie przybierac nic do glowy, bo wiekszosc dzieci jest owinięta. U mnie bylo to wyraznie widac, a w wiekszosci ciaz nie widac tego nawet, a dzieci rodza się owinięte.
cslza, Grażyna1820, Poziomka9204, conte lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Mgdra wrote:Jestem po USG. Ogolnie jest dobrze. Mala wazy 2847g. Główka nisko. Szyjka natomiast jeszcze twarda i zamknięta. Przepływy dobre, tętno takze, jednak mala jest owinieta pepowina wokol szyi 😢 Lekarka kazala sie nie przejmowac i nie przybierac nic do glowy, bo wiekszosc dzieci jest owinięta. U mnie bylo to wyraznie widac, a w wiekszosci ciaz nie widac tego nawet, a dzieci rodza się owinięte.
Jak leżałam ostatnio w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna co tez jej synek był owinięty pępowina wokół szyjki i prawdę powiedziawszy lekarze w ogóle tez tym się nie przejmowali, normalnie sprawdzali jej co jakiś czas ktg i tyle, tez kazali się nie denerwować, wiec trzeba chyba posłuchać lekarzy i nie denerwować się niepotrzebnie 😊
Będzie dobrze na pewno, już tak niewiele zostało ❤️Mgdra, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Meldujemy się i my po wizycie😊
Synio wazy 2900g i ma się dobrze. Buźka zasłonięta i rączkami i pępowina (bo w jednej rączce trzymał pępowinę) wiec buźkę naprawdę zobaczymy dopiero jak się urodzi 😂
Zazdroszczę Wam tych ładnych zdjęć na pamiątkę 😊
No ale do brzegu- Maluszek ma się dobrze, oczywiście jakby 2tygodnie do przodu😅 przypływy, wszystko w normie, łożysko tez, szyjka jak na ten moment tez książkowo 😊 dzisiaj badał mi szyjkę pierwszy raz na fotelu, wiec nie wiem jak długa.
Jedynie co to wyszło mi w moczu, ze są bakterie i biało i w morfologii tez wyszły mi podwyższone leukocyty i spory spadek erytrocytów wiec dostałam antybiotyk i nakaz znów mierzenia ciśnienia, bo jak zawsze było nisko tak dziś jak dla mnie kosmos - 132/80 😱Blondyna.B, Nati94, Angelaaaa, Mgdra, Grażyna1820, Poziomka9204, Chrupka , KlaraJa, conte lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Mgdra wrote:Jestem po USG. Ogolnie jest dobrze. Mala wazy 2847g. Główka nisko. Szyjka natomiast jeszcze twarda i zamknięta. Przepływy dobre, tętno takze, jednak mala jest owinieta pepowina wokol szyi 😢 Lekarka kazala sie nie przejmowac i nie przybierac nic do glowy, bo wiekszosc dzieci jest owinięta. U mnie bylo to wyraznie widac, a w wiekszosci ciaz nie widac tego nawet, a dzieci rodza się owinięte.
Dziewczyny super, że same dobre wieści po wizytach ❤️Mgdra, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nie martw się, jest dużo takich przypadków, sama znam kilka, dzieci zdroweMgdra lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Dzięki dziewczyny za wsparcie ❤❤💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka