W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:O ile nie anulują bo to babyhit 🤣
Trzymam kciuki, jak coś to ja ich straszyłam UOKiK-iem za złe praktyki i podziałało .Poziomka9204 lubi tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
malinowamamba95 wrote:Trzymam kciuki, jak coś to ja ich straszyłam UOKiK-iem za złe praktyki i podziałało .
-
Nati94 wrote:Ja nawet nie wiem, czy mogę bo to był jakiś kod od jakiejś babki 🙈 ale dobra, może wyślą, oby bo już mam dość myślenia ,jaki wózek, tylko wolę mieć to już wybrane. Miał być valco ale stwierdziłam, że po pierwsze ma brzydkie gondole, po drugie jeszcze kilka lat przed nami i fajnie coś nowego ładnego mieć
Dzis niechcący w przychodni widziałam wózek Muuvo i wyglądał bardzo solidnie31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Ja rozważałam Muuvo i Mutsy, koniec końców zdecydowałam się na mutsy ale tylko ze względu na to, że mi się bardziej wizualnie podobał, no i ze to był prezent od babci z nieograniczonym budżetem:D. Jakbym miała sama kupować to pewnie wzięłabym tez muuvo bo fajne są te wózki.
Dziewczyny czy może być tak ze dziecko z jakiegoś złego powodu zbyt dużo rusza w brzuchu? Od wczoraj dosłownie cały dzień i pol nocy mam dyskotekę w brzuchu… a ze to akurat po moich rewelacjach z zatruciem to się zaczynam martwić czy na pewno wszystko ok? Wariuje już w tej ciąży. 🤦🏻♀️
Wizytę mam za tydzień dopiero i nie wiem czy panikować i coś sprawdzać, czy może tak być. Eh
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
malinowamamba95 wrote:Ja rozważałam Muuvo i Mutsy, koniec końców zdecydowałam się na mutsy ale tylko ze względu na to, że mi się bardziej wizualnie podobał, no i ze to był prezent od babci z nieograniczonym budżetem:D. Jakbym miała sama kupować to pewnie wzięłabym tez muuvo bo fajne są te wózki.
Dziewczyny czy może być tak ze dziecko z jakiegoś złego powodu zbyt dużo rusza w brzuchu? Od wczoraj dosłownie cały dzień i pol nocy mam dyskotekę w brzuchu… a ze to akurat po moich rewelacjach z zatruciem to się zaczynam martwić czy na pewno wszystko ok? Wariuje już w tej ciąży. 🤦🏻♀️
Wizytę mam za tydzień dopiero i nie wiem czy panikować i coś sprawdzać, czy może tak być. Eh
A możesz podjechać na IP? Nie powinni robić problemu, jest wieczór, to i ludzi na IP mało będzie oczekiwać.31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
nick nieaktualnyNati94 wrote:O ile nie anulują bo to babyhit 🤣
-
nick nieaktualnyJa mam muuvo trick i powiem Wam, że ogólnie jest spoko ale ! są ale. Zauważyłam, że zaczepy na torbę są zbyt nisko zamontowane i jak się torbę zaczepi to mocno odstaje tzn lezy na gondoli brzydko no i mi się trafił egzemplarz, że gondolą jest przechylona i młody ma główkę niżej niż nóżki, zglosilam to na reklamację i mają mi dosłać adaptery a jak to nie pomoże to wymiana.
-
Muszę się pochwalić że chyba pierwszy raz w życiu coś wygrałam..🤭 I to nie byle co a darmową sesję ciążową dla mnie 🤩 ale jestem podekscytowana 🤭
cslza, Poziomka9204, Grażyna1820, Nati94, Blondyna.B, Olo323, KlaraJa, conte, Domi_naturelover, Chrupka lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
cslza wrote:Dzis niechcący w przychodni widziałam wózek Muuvo i wyglądał bardzo solidnie👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Angelaaaa wrote:Muszę się pochwalić że chyba pierwszy raz w życiu coś wygrałam..🤭 I to nie byle co a darmową sesję ciążową dla mnie 🤩 ale jestem podekscytowana 🤭
Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Tak się pochwale 💪 od piątku brak regularnych skurczów💪 Awansowaliśmy i o północy przenieśli nas z porodówki na patologie ciąży 👍może tu się lepiej wyśpimy
Angelaaaa, Kalli95, Nati94, Blondyna.B, Oliwia23, Poziomka9204, cslza, Olo323, KlaraJa, conte, Mgdra, Domi_naturelover, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Tak się pochwale 💪 od piątku brak regularnych skurczów💪 Awansowaliśmy i o północy przenieśli nas z porodówki na patologie ciąży 👍może tu się lepiej wyśpimy
No to super 😃 a mogą cię do domu wypisać ?Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Grażyna1820 wrote:Tak się pochwale 💪 od piątku brak regularnych skurczów💪 Awansowaliśmy i o północy przenieśli nas z porodówki na patologie ciąży 👍może tu się lepiej wyśpimy
Grażyna1820 lubi tę wiadomość
-
Mgdra kciuki za wizytę 🍀
Ja dziś na 11.55 wizyta, pogrzeb na 13.30 w kaplicy 30 km dalej, obawiam się, że zdążę już tylko do Kościoła. Mega się cieszę z tej wizyty mimo wszystkoMgdra lubi tę wiadomość
-
Angela, ale super. Ja wczoraj znalazłam niechcący ogłoszenie, że szukają do darmowej sesji ciążowej ale na dziś. Poza tym chyba już nie mam głowy do pozowania tak poważnie. Śniło mi się, że dostałam zdjęcia już od fotograf, a tu jeszcze z tydzień czekania. Jestem mega ciekawa efektów. Chciałam się też pochwalić wreszcie ciążą, a w obecnej sytuacji chyba nie wypada 🥺
-
Grażyna1820 lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Muszę się pochwalić że chyba pierwszy raz w życiu coś wygrałam..🤭 I to nie byle co a darmową sesję ciążową dla mnie 🤩 ale jestem podekscytowana 🤭
-
Angelaaaa wrote:No to super 😃 a mogą cię do domu wypisać ?