W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Ile radości ♥️ ja mam ochotę czasami się wystrzelić w kosmos ale tak na maxa doceniam, że ich mam♥️ odkąd poznałam historie dziewczyn, które walczą latami, tracą dzieci, doświadczyłam straty- to mam w sobie wdzięczność. Ważne, że sobie nie koloryzujesz i wiesz, jak może być. Mam nadzieję, że dostaniesz dużo wsparcia, a mąż będzie po partnersku razem z Tobą ogarniał gromadkę ☺️ i oby każda z nas miała w swoim otoczeniu same wsparcie
Właśnie tak mi się zdaje, że przy trójce dzieci to bilet na ksiezyc kupuję się średnio 3x w tygodniu 🤣 mężem się nie martwię, to taki typ, który pomaga mi wybrać sukienkę, a dziećmi się zajmuje jak rodzic powinien, bez podziałów na damskie i męskie obowiązki no i muszę ogarnąć nianię 🤔Nati94, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Angelaaaa wrote:No ja też drzemki robię w ciągu dnia a i tak nie mam siły 🙈
Teraz to już chyba z tygodnia na tydzień będzie gorzej 🤔
Ojj ja tez od ostatniego tygodnia mam taki spadek sił- muszę robić drzemki w ciągu dnia, położyć się, bo nie mam na nic siły… dosłownie przypomina mi się początek ciąży 😳Poziomka9204 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki🤗
Nie miałam ostatnio czasu żeby Wam pogratulować wszystkim. Dziś też wpadam na momencik żeby tylko zobaczyć co u Was. My dziś byliśmy na szczepieniu i Michaś troszkę marudny, potrzebuje więcej czułości niż zwykle.Olo323, KlaraJa, Domi_naturelover, Nati94, Angelaaaa, Grażyna1820, Poziomka9204, Chrupka , Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Tak czytam jak piszecie o trzecim trymestrze i powiem Wam, że u mnie to jakoś inaczej wygląda 🤷♀️. W sensie mało sypiam, boli mnie bardzo ten kręgosłup i robi mi się ciężko przez brzuch, ale generalnie czuję się lepiej niż w pierwszym i drugim trymestrze jak na razie. Mam więcej energii i siły, w ciągu dnia nie chce mi się spać, czuję się jakoś tak pozytywnie nastawiona chociaż wcześniej to różnie bywało. Ten trzeci trymestrze jest dla mnie łaskawy, gdyby mi jeszcze ten ból kręgosłupa odpuścił do byłoby pięknie 😍
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Z tymi drzemkami i zmęczeniem to normalna sprawa ciało magazynuje energię potrzebną na poród, możecie znowu mieć zachcianki i jeść za trzech stąd też drzemki i brak energii, zazwyczaj ok 4-5tyg przed porodem się to zaczyna.31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Jezu dziewczyny to moja najgorsza noc.. większość nie spałam, wszystko mnie boli całe nogi nawet palce od stóp, pachwiny, normalnie jakby mnie coś przejechało 🥴
Zmęczona jestem na maxa 🫠 oby tak co noc nie było..🙄Olo323 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Jezu dziewczyny to moja najgorsza noc.. większość nie spałam, wszystko mnie boli całe nogi nawet palce od stóp, pachwiny, normalnie jakby mnie coś przejechało 🥴
Zmęczona jestem na maxa 🫠 oby tak co noc nie było..🙄
Ostatni miesiąc jest najgorszy ledwo się toczysz wszystko boli, prawie nie śpisz, a tu nagle przychodzi on... PORÓD 😁Poziomka9204 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
nick nieaktualny
-
Ja zaczynam 29 tc, spałam jak zabita z przerwami na siku, mogłabym spać dalej ale dzieci nie chcą
No i z niecierpliwością czekam na efekty sesji ciążowej, w poniedziałek minie obiecane 2 tygodnie. Strasznie długo się czekaPoziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Ja zaczynam 29 tc, spałam jak zabita z przerwami na siku, mogłabym spać dalej ale dzieci nie chcą
No i z niecierpliwością czekam na efekty sesji ciążowej, w poniedziałek minie obiecane 2 tygodnie. Strasznie długo się czeka
Ja całą ciążę nie miałam problemu ze spaniem, minuta i już spałam całą noc smacznie 😁 a od wczoraj tragedia 🙈Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Jezu dziewczyny to moja najgorsza noc.. większość nie spałam, wszystko mnie boli całe nogi nawet palce od stóp, pachwiny, normalnie jakby mnie coś przejechało 🥴
Angela jakbym przeczytała o sobie dziś! 🙃
Nie mogłam zasnąć do drugiej w nocy, obudziłam się o 5 i tak mnie nogi (kostki, stopy, palce) bolą ze nie wiedziałam jak mam leżeć, Stary mi jeszcze takiego kopa w piszczel zasadzil przez sen, Ze mam aż siniaka 😂i ogólnie mam dzisiaj taaak zły humor/nastrój 🤡👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Angela jakbym przeczytała o sobie dziś! 🙃
Nie mogłam zasnąć do drugiej w nocy, obudziłam się o 5 i tak mnie nogi (kostki, stopy, palce) bolą ze nie wiedziałam jak mam leżeć, Stary mi jeszcze takiego kopa w piszczel zasadzil przez sen, Ze mam aż siniaka 😂i ogólnie mam dzisiaj taaak zły humor/nastrój 🤡
Jakaś ciężka noc ciężarnych 😂😂 oby dzisiaj było lepiej 🫣
U nas też ładna pogoda ale mocny wiatr a tak to prawie 18 stopni więc też z córką korzystam póki jeszcze mam siłę 🙈Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ojjj jak ja Cię dzisiaj rozumiem! Ja spałam od 22 do północy a później do 6 już nie... Nie mogłam już zasnąć, więc siedziałam na internecie i zamawiałam 🙈 oczywiście ból kręgosłupa to jedno ale tak poprostu nie mogłam dzisiaj spać, nie wiem dlaczego. -
To ja od paru dni sypiam super, a od jakiegoś miesiąca śpię po 9h w nocy, budzę się codziennie o tej samej porze bez budzika, organizm dokładnie tyle potrzebuje 🙈
Ale mam już też za sobą bezsenne noce, a to coś boli, a to Mały wariuje, a to oczy jak 5 złotówki o 2 w nocy 🤦♀️💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
U mnie dalej wysoko, Młody też jeszcze nie jest w kanale wg usg💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:U mnie dalej wysoko, Młody też jeszcze nie jest w kanale wg usg
No ja mam wizytę dopiero 25tego także jestem ciekawa co to się dzieje, bo jakoś od wczoraj takie kłucie czuje więc możliwe że i szyjka się skraca 🤔Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
U mnie ta noc również nieprzespana. Tak to budziłam się jedynie po tych okropnych snach, ale wczoraj w nocy spałam u rodziców, bo u teściów podpaliło się drewno koło pieca i w całym domu było biało..
Do tej pory czuć smród na korytarzu, ale u mnie w pokoju miałam całą noc otwarte okno i jest już ok.
Dobrze, że nie stało się to w nocy, bo nie wiem jakby się to skończyło..
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Chrupka wrote:U mnie ta noc również nieprzespana. Tak to budziłam się jedynie po tych okropnych snach, ale wczoraj w nocy spałam u rodziców, bo u teściów podpaliło się drewno koło pieca i w całym domu było biało..
Do tej pory czuć smród na korytarzu, ale u mnie w pokoju miałam całą noc otwarte okno i jest już ok.
Dobrze, że nie stało się to w nocy, bo nie wiem jakby się to skończyło..
faktycznie jakby to się wydarzyło w nocy to różnie to by się mogło skończyć 🙄 dobrze że nic się nie stało 😮💨Chrupka , Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️