W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Mgdra wrote:O matko ale dają popalić z tą Wigilia. No paranoja jakaś....
Ja też mam fatalny dzień. Młoda jest tak niedobra.... Pogryzła babcie aż do krwi. Mąż siedzi w domu bo ma zajęcia że studiów online... Poszłam do sklepu z młoda i moja mama. Do wózka nie wejdzie, na nogach tylko chodzić chce ale to 2 kroki do przodu a 15 w tył. Ucieka na ulice... Ja na obiad na jutro śniadanie i kolacje musiałam kupić trochę rzeczy bo pustka. Ciężkie zakupy jak fiks. Mama pomagała nieść. Ale jak młoda zaczęła dawać w kość to musiała za nia lecieć bo ja nie mam jak biegnąc. Dostała histerii i właśnie zaczęła bić babcie i gryźć. Mama z nią się męczyła a ja niosłam kilka dobrych kilogramów w rękach 😢😢😢
Mam dość, serio. Wszystkiego.
U mnie tak samo wyglądają wyjścia z domu.. wózek nie a na nogach idzie gdzie chce nic się nie słucha i awantura 🙄 dlatego wychodzę tylko na osiedle bo wiem że dalej z nią nie wyjdę tym bardziej sama..😞Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ej chyba dziś taki dzień. Z kim bym dziś nie rozmawiała jazdy ma pod górkę, coś się dzieje nie tak ..
Ja wam powiem ze huba udało mi się nagrać jak młody się obraca, tak mi się zdaje, to nie były normalne kopniaki. Wiecie może czy można wrzucać filmy ? A jak tak ,to jak ? -
Grażyna1820 wrote:Ej chyba dziś taki dzień. Z kim bym dziś nie rozmawiała jazdy ma pod górkę, coś się dzieje nie tak ..
Ja wam powiem ze huba udało mi się nagrać jak młody się obraca, tak mi się zdaje, to nie były normalne kopniaki. Wiecie może czy można wrzucać filmy ? A jak tak ,to jak ?
Ja dziś dzień kanapowca, pospałyśmy sobie na kanapie, czytaliśmy, mdłości mnie dobijają, ciągle coś gryzę bo pomaga na chwilę 🥺 rano wymioty, biegunka. Pojechaliśmy na zakupy i rzeczy niezbędne, mięso i kilka zachcianek naszych 7 stów. To jest dramat te ceny.
Anetka trzymam kciuki i za trojaczki ♥️ -
Conte co to za kombinezon Michaś ma na sobie na ig? I czapeczkę bo z tym wciąż leżę🤦 myślę o merino, ale nie wiem czy pochodzi w tym zimę, a szkoda 120 zł na miesiąc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2022, 20:26
-
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:Hej dziewczyny, ja to mam dzisiaj zj*bany dzień że aż odechciewa się wszystkiego... Znowu awantura o tą wigilię.. normalnie nie nadzą żyć.. teraz dołączyła do tych pretensji babcia... Ja wybuchnelam przez telefon, teściowa wszystko słyszała 🙈 pocisnełam całej rodzinie bo już nie mogłam wytrzymać 😤😤 ciśnienie mi tak skoczyło że jak dzwoniłam do męża to nie wiedziałam czy zaraz eksploduje urodzę czy się udusze bo ciężko mi było oddychać.. nawet nie jem obiadu z tych nerwów bo nie przełknę nic 😔
Staram się poprawić sobie humor że jutro mam sesje ❤️
Mam nadzieję, że wam weekend mija bezproblemowo 😘Olo323 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrażyna1820 wrote:Ej chyba dziś taki dzień. Z kim bym dziś nie rozmawiała jazdy ma pod górkę, coś się dzieje nie tak ..
Ja wam powiem ze huba udało mi się nagrać jak młody się obraca, tak mi się zdaje, to nie były normalne kopniaki. Wiecie może czy można wrzucać filmy ? A jak tak ,to jak ? -
Nati, mam do Ciebie pytanko- pamietam, ze tez kupiłaś Chicco Baby Hug 4w1 jaki kupiłaś do tego materacyk?
Dziś podjechaliśmy do jednego sklepu a tam wciskali mi taki piankowy cieniutki (jakby był z gąbki do naczyń) i pani usilnie wmawiała mi, ze taki wystarczy…
A na necie tyle, ze nie wiem na co patrzeć 😳👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
nick nieaktualnyNati94 wrote:Conte co to za kombinezon Michaś ma na sobie na ig? I czapeczkę bo z tym wciąż leżę🤦 myślę o merino, ale nie wiem czy pochodzi w tym zimę, a szkoda 120 zł na miesiąc.
https://allegro.pl/oferta/wygodny-bawelniany-kombinezon-z-kieszonka-56-12100302086
Ten ciemny 56 zmieniliśmy na błękitny 62
https://allegro.pl/oferta/wygodny-bawelniany-kombinezon-z-kapturem-pajac-62-10507231436?snapshot=MjAyMi0wNS0yNlQwODozNDowNlo7YnV5ZXI7ZjA0YTZiNzRhYjkwOTMwODliN2Q2NmVjZjllMTI4NzQzZmU2MDdhNWRmNTczMmQ0MTA5Yjc2ZTVlY2U0ZWRiMg%3D%3D
A czapę na zdjęciu ma tą
https://allegro.pl/oferta/szary-komplet-mirek-czapka-apaszka-r-36-38-11707591630?snapshot=MjAyMi0wNC0xOVQwNzowNTowMC45MjVaO2J1eWVyOzFmY2I2MTk5MGMzNGZlNTA2Yzk0NzlmODQyZjc3NDgxOWUzMWQ4YjhhMzkxM2Y3MjNlM2E1ODU5NmRiZDU0YTM%3DWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2022, 03:53
Nati94 lubi tę wiadomość
-
Olo323 wrote:Nati, mam do Ciebie pytanko- pamietam, ze tez kupiłaś Chicco Baby Hug 4w1 jaki kupiłaś do tego materacyk?
Dziś podjechaliśmy do jednego sklepu a tam wciskali mi taki piankowy cieniutki (jakby był z gąbki do naczyń) i pani usilnie wmawiała mi, ze taki wystarczy…
A na necie tyle, ze nie wiem na co patrzeć 😳
Ja mam taki
Conte, podaj swoje vinted, będę obserwować. Co prawda 56 mam raczej w nadmiarze, ale już 62 muszę chyba dokupić (nie wiem bo wszystko wciąż w kartonach 🥺)Olo323 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati94 wrote:https://allegro.pl/oferta/rucken-egg-materac-premium-do-chicco-baby-hug-10043417402?reco_id=73213062-63d9-11eb-981a-246e9677fe38&sid=3ec404f37aa2fad6253fa5dd6bb023427743f77ee2f01bb84454c4701b8c0118
Ja mam taki
Conte, podaj swoje vinted, będę obserwować. Co prawda 56 mam raczej w nadmiarze, ale już 62 muszę chyba dokupić (nie wiem bo wszystko wciąż w kartonach 🥺)
56 już końcówka została także nawet byś się nie obkupila 🤣 a 62 my dopiero zaczynamy
https://www.vinted.pl/member/109220087-kobialaagaOlo323 lubi tę wiadomość
-
conte wrote:56 już końcówka została także nawet byś się nie obkupila 🤣 a 62 my dopiero zaczynamy
https://www.vinted.pl/member/109220087-kobialaagaconte lubi tę wiadomość
-
Dzięki Nati 😘
Conte tez zaobserwowałam 😀
Ja dziś kolejna nocka z głowy- spałam tylko od 3 do 6:30, draaaamat 🙄 jeszcze w nocy chyba z 10 razy byłam w toalecie 🙃
Co najgorsze- wyszła mi teraz febra 😐Nati94, conte lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Dziewczyny czy może pamiętacie jak u Was było w 11tc pid względem emocji? Jestem teraz w stanie się rozpłakać z niczego, wszystko mnie wzrusza i rozkleja 🤷♀️
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Dziewczyny czy może pamiętacie jak u Was było w 11tc pid względem emocji? Jestem teraz w stanie się rozpłakać z niczego, wszystko mnie wzrusza i rozkleja 🤷♀️
cslza lubi tę wiadomość
-
Hahaha dobrze, że nie tylko mnie to płakanie dopadło 😅 dziś zobaczyłam zdjęcie chłopczyka I jego nowonarodzonej siostrzyczki, ryczałam jak pojebana (a mnie takie rzeczy nie wzruszają na zdjęciach). Ostatnio też przez reklamę że starszą panią płakałam. Zaraz zaczęłam się śmiać, że jestem nienormalna i ten szaleńczy śmiech przeszedł w totalny szloch 🤦♀️ nie ogarniam tego stanu już.
Angela zazdroszczę sesji, ja w pierwszej ciąży miałam problemy od 7mca i nie było opcji żeby zrobić taką sesję może tym razem się uda.31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Hahaha dobrze, że nie tylko mnie to płakanie dopadło 😅 dziś zobaczyłam zdjęcie chłopczyka I jego nowonarodzonej siostrzyczki, ryczałam jak pojebana (a mnie takie rzeczy nie wzruszają na zdjęciach). Ostatnio też przez reklamę że starszą panią płakałam. Zaraz zaczęłam się śmiać, że jestem nienormalna i ten szaleńczy śmiech przeszedł w totalny szloch 🤦♀️ nie ogarniam tego stanu już.
Angela zazdroszczę sesji, ja w pierwszej ciąży miałam problemy od 7mca i nie było opcji żeby zrobić taką sesję może tym razem się uda.
Ja w pierwszej ciąży miałam robione w domu przez siostrę telefonem i efekt też spoko, wiadomo nie to samo ale pamiątka jest
Teraz gdyby nie to że darmowa sesja to pewnie też tylko siostra by mi zrobiła 😁Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️