W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny byłam dzisiaj na USG, synek rośnie prawidłowo, poszerzenie ukm się zmniejszyło, śpioszek nie chciał się za bardzo ruszać chociaż lekarz ostro go tam pobudzał a ten nic sobie z tego nie robił 😅 na chwilę otworzył oczy i tyle. Generalnie wszystko byłoby super, gdyby nie to że znowu przekręcił się i jest ułożony miednicowo 🙈 tak coś czułam ostatnio że ruchy bardziej wyraźne czuję w innym miejscu niż wcześniej, no nic, mam nadzieję, że jeszcze się przekręci ✊
A i lekarz pokazał nam, że synek ma dużo włosów już 😅 śmiesznie bo z wyglądu na USG przypomina męża, tylko że mąż ma mało włosów, łysy nie jest ale zakola już ma😊Blondyna.B, Angelaaaa, Grażyna1820, Olo323, Kalli95, Domi_naturelover, conte, Poziomka9204, Chrupka , Nati94, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Dzięki dziewczyny. Ja nie mam żalu o to ze tu musimy zostać, bo chcą coś sprawdzić, tylko bardziej o brak informacji, nikt nam nie mówił ze coś ich niepokoi, mówili ze jeżeli żadnych akcji skurczowych nie będzie, to nas puszcza. Takich akcji niema, a zwracają uwagę na coś innego. Na tym oddziale jutro minie tydzień jak jestem i od tego tygodnia ani razu nie byłam zbadana, oprócz ktg i ciśnienia. Nic. Coś mówili ze dziś sprawdza dokładnie małego i nadal nic. Na porodówce przynajmniej coś sprawdzali, usg, krew, tutaj nic. Człowiek leży i się nagle dowiaduje ze coś im dokonać nie pasuje, o czym wcześniej mówili ze mieściny się w granicach normy …
Ojej to faktycznie się nie dziwię że się stresujesz 😔Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Grażyna na pewno wszystko będzie dobrze, daj znać jak będziesz coś wiedzieć.
A co z tym wcześniaczkiem co nam opowiadałaś?👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Aneta2506 a jak tam u Ciebie? Kiedy testowanko? 🍀 Mocno trzymam kciuki za ⏸️✊
Poziomka9204, Olo323, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Olo323 wrote:Grażyna na pewno wszystko będzie dobrze, daj znać jak będziesz coś wiedzieć.
A co z tym wcześniaczkiem co nam opowiadałaś? -
Hej!
Współczuję Wam tych weekendowych nieprzyjemnością, Angelaaaa tutaj już brak chyba nam wszystkich słów na temat rodziny męża... ile można stawiać na swoim beż konkretnych argumentów z ich strony.
Mgdra widzę, że mała daje Wam w kość 😥 mam chrześnicę w podobnym wieku, ale ona na szczęście nie gryzie, jak się denerwuje to krzyczy i się z nami kłóci jak dorosła.
Nati ale Cię te nudności i wymioty przeczołgają w tej ciąży, tulę mocno ❤️ a co do cen to katastrofa, w weekend robiliśmy dwie imprezy z okazji 30stki męża, jak zaczęliśmy liczyć ile wydaliśmy na przygotowania to ręce opadły, na pewno było ponad 1500.
KlataJa ja właśnie przez kleszcze i pająki nie cierpię chodzić do lasu. Mam okropną fobie pod tym względem... Na samą myśl mam ciarki.
Olo, ja znowu zaczęłam spać w dzień, nie daję inaczej rady dotrwać do powrotu męża z pracy 🙈
Grażyna przykro mi, że nie udało Wam się wyjść i jeszcze do tego nie masz konkretnych informacji, to musi być bardzo stresujące. Trzymam kciuki, żeby szybko się wszystko wyjaśniło 😊 mały niech szybciutko rośnie przez te kolejne dni.
Czekam na relacje z Waszych sesji 🥰
U nas wszystko dobrze, Olek daje o sobie znać, jestem spokojna. Mam wrażenie, że z dnia na dzień mój brzuch robi się bardzo duży 🙈 jakoś to przyspieszyło.
Dobrego dnia! 🌞KlaraJa, Angelaaaa, Nati94 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Ja miałam dzisiaj dwa mega poważne skurcze 😅 mąż się trochę wystraszył 🙈
Trochę już lepiej w nocy śpię ( obym niezapeszyła )
Też mam wrażenie że mega duży brzuch mi się robi nie wiem kiedy 🫣
Od 3 dni mamy spokój od męża rodziny poobrażali się na nas 😂😂 a my mamy ich głęboko gdzieś i od razu lepiej się żyje 😊Olo323, Nati94, cslza, Poziomka9204, Chrupka , Grażyna1820 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Dostałam zdjęcia do wyboru, są piękne, proste, pełne miłości i radości ♥️ tak, jak chciałam. Pokażę Wam, gdy dostanę obrobione do końca ♥️
Olo323, Angelaaaa, Mgdra, Poziomka9204, KlaraJa, Chrupka , conte, Grażyna1820, Kalli95, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Od 3 dni mamy spokój od męża rodziny poobrażali się na nas 😂😂 a my mamy ich głęboko gdzieś i od razu lepiej się żyje 😊
I to jest prawidłowe podejście 😀
Angelaaaa lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Nati94 wrote:Dostałam zdjęcia do wyboru, są piękne, proste, pełne miłości i radości ♥️ tak, jak chciałam. Pokażę Wam, gdy dostanę obrobione do końca ♥️
Ja mam dzisiaj jedno dostać już obrobione także jak będę mieć to się pochwalę 🤭Nati94 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja dziś w końcu przespałam noc i pół dnia 🙈 i mogłabym spać dalej- ze skrajności w skrajność 😂
Dziś wróciła do mnie tez zgaga (a nie miałyśmy spotkania chyba od tygodnia) i mały taaaak mi wciska nóżki pod zebra, ze jak tak dalej pójdzie, to chyba mnie połamie 😂👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Olo323 wrote:Ja dziś w końcu przespałam noc i pół dnia 🙈 i mogłabym spać dalej- ze skrajności w skrajność 😂
Dziś wróciła do mnie tez zgaga (a nie miałyśmy spotkania chyba od tygodnia) i mały taaaak mi wciska nóżki pod zebra, ze jak tak dalej pójdzie, to chyba mnie połamie 😂
No te kopniaki w żebra to z dnia na dzień chyba mocniej bolą 🙈Olo323 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
KlaraJa wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj na USG, synek rośnie prawidłowo, poszerzenie ukm się zmniejszyło, śpioszek nie chciał się za bardzo ruszać chociaż lekarz ostro go tam pobudzał a ten nic sobie z tego nie robił 😅 na chwilę otworzył oczy i tyle. Generalnie wszystko byłoby super, gdyby nie to że znowu przekręcił się i jest ułożony miednicowo 🙈 tak coś czułam ostatnio że ruchy bardziej wyraźne czuję w innym miejscu niż wcześniej, no nic, mam nadzieję, że jeszcze się przekręci ✊
A i lekarz pokazał nam, że synek ma dużo włosów już 😅 śmiesznie bo z wyglądu na USG przypomina męża, tylko że mąż ma mało włosów, łysy nie jest ale zakola już ma😊
Śpioszek rośnie ♥️KlaraJa lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Dziękuję że pytasz ☺️
Testowanko w sobotę, ale pewnie w piątek już zacznę (9-10dpo), a w sobotę jak będzie biało mam odłożyć proga. Chociaż na prawdę nie ukrywam że mocno wierzę w ten cykl 🥺KlaraJa, Mgdra, Angelaaaa, Olo323, Poziomka9204, Nati94, Milixx, Blondyna.B, Domi_naturelover, Chrupka lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Testowanko w sobotę, ale pewnie w piątek już zacznę (9-10dpo), a w sobotę jak będzie biało mam odłożyć proga. Chociaż na prawdę nie ukrywam że mocno wierzę w ten cykl 🥺
Super no to już niedługo ❤️ a brałaś jakiś zastrzyk na pęknięcie typu Ovitrelle? Po stopce widzę, że chyba nie potrzebowałaś? -
KlaraJa wrote:Super no to już niedługo ❤️ a brałaś jakiś zastrzyk na pęknięcie typu Ovitrelle? Po stopce widzę, że chyba nie potrzebowałaś?
Nie brałam, pękły dwa jaja z lewego i prawego jajnika ♥️KlaraJa, Angelaaaa, Olo323, Blondyna.B, Domi_naturelover, conte, Chrupka lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Tylko nie cytujcie zdjęcia bo potem będzie usunięte bo nie chce zakrywać twarzy i psuć zdjęcia 😂
cslza, Olo323, Poziomka9204, Nati94, Grażyna1820, Kalli95, KlaraJa, Milixx, Blondyna.B, Mgdra, Domi_naturelover, conte, Paulina666, Chrupka lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️