W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka, całym serduchem z Tobą ❤️ Wierze, ze teraz się udało ❤️✊✊
Angela przecudne zdjęcie 😍❤️Angelaaaa, Aneta2506 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Aneta2506 wrote:Dziękuję że pytasz ☺️
Testowanko w sobotę, ale pewnie w piątek już zacznę (9-10dpo), a w sobotę jak będzie biało mam odłożyć proga. Chociaż na prawdę nie ukrywam że mocno wierzę w ten cykl 🥺Aneta2506 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Cudo! Pięknie wyglądasz 😍
Angelaaaa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Angela pięknie!
Mi to tylko maz w niedziele zrobil kilka fotek w lesie tez w jesiennym klimacie ale szczerze to juz jestem nawet na twarzy trochę spuchnieta ze nawet taka ładna sesja by mi nie pomogła 😂
Dzisiaj jakieś w nocy bóle miesiaczkowe co chwile mialam i wpadłam w panikę ze nie naszykowałam jeszcze wszystkiego żeby spokojnie czekac na porod 🙃Angelaaaa, Nati94, Poziomka9204, Domi_naturelover, conte, Olo323, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Kalli95 Ty już jesteś jak tykająca bomba 😅 jak czegoś jeszcze nie zrobiłaś to ogarnij to do piątku
Pamiętam jak moja koleżanka też tak się nie mogła zebrać ok 37tc. Wieczorem się umyła, zrobiła maseczkę, ogoliła tu i tam i mówi do synka 'Jutro ogarniamy ostatnie sprawy, także daj się matce wyspać, bo jutro mamy dużo pracy!' W momencie jak kładła sie do łóżka odeszły jej wody i nie było ani szykowania ani spania, o 5 urodziła 😁Kalli95, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Dziewczyny czy Wy miałyście problem ze słabym ciśnieniem w czasie siusiania? Chce mi się siku, pełny pęcherz, a strumien słaby nawet jak napieram i sikanie trwa wieki... zdecydowanie nie miałam tak w pierwszej ciąży I nie wiem czy na szybko umawiać usg pęcherza?31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Ja to chyba nigdy do końca nie będę gotowa na poród 😂😅 zawsze się przyda podłogi umyć czy cos innego zrobic i juz u mnie w głowie jest nie tak 😅 najważniejsze ze torba do szpitala juz z tydzień albo dłużej czeka spakowana 😀
cslza, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
cslza wrote:Dziewczyny czy Wy miałyście problem ze słabym ciśnieniem w czasie siusiania? Chce mi się siku, pełny pęcherz, a strumien słaby nawet jak napieram i sikanie trwa wieki... zdecydowanie nie miałam tak w pierwszej ciąży I nie wiem czy na szybko umawiać usg pęcherza?
Ja nie mialam problemu z siusianiem na tym etapie ciąży 🙂cslza lubi tę wiadomość
-
Angelaaa wow śliczne zdjęcie i ślicznie wyglądasz 😍😊
Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Kali .. o to to ! Słuchaj się koleżanek . Ja się wściekałam ze mnie do domu nie chcą wypuścić, ze nic się nie dzieje to w nocy znowu była akcja. Ale kolejny raz udało się wyciszyć mocnymi lekami ..
Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Kali .. o to to ! Słuchaj się koleżanek . Ja się wściekałam ze mnie do domu nie chcą wypuścić, ze nic się nie dzieje to w nocy znowu była akcja. Ale kolejny raz udało się wyciszyć mocnymi lekami ..
Grażyna1820 Ty to jednak masz jazdę z tym rodzeniem... to już pewnie z 50ktoras akcja 😅 a jak u Ciebie z szyjką?Grażyna1820 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Grażyna1820 wrote:Kali .. o to to ! Słuchaj się koleżanek . Ja się wściekałam ze mnie do domu nie chcą wypuścić, ze nic się nie dzieje to w nocy znowu była akcja. Ale kolejny raz udało się wyciszyć mocnymi lekami ..
Grażyna1820 lubi tę wiadomość
-
Ee tam . dopiero 4 😂🫣
Szyjka na 1,5-2 cm ale rozwarcie robiło się na palec. No nic dali jakiś inny lek, po którym czułam się jak na haju, ale szybko zadziałał. Ale mam tak obolałe podbrzusze, takie zmęczone ze masakra -
Grażyna1820 wrote:Ee tam . dopiero 4 😂🫣
Szyjka na 1,5-2 cm ale rozwarcie robiło się na palec. No nic dali jakiś inny lek, po którym czułam się jak na haju, ale szybko zadziałał. Ale mam tak obolałe podbrzusze, takie zmęczone ze masakra
Biedna jesteś, wiem jakie to męczące, gdy masz falszywy alarm porodowy, a Twoje ciało ciągle jest napięte.... A ustalili już termin na CC?31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Powiedzieli ze jeżeli doczekam to rozwiążą od razu w 37 tc jak ciąża będzie donoszona . Zobaczymy czy młody wytrzyma. Dziś mamy z mężem rocznice ślubu 🫣 ale wolałabym bez takiego prezentu 😂
Kalli95, Angelaaaa, Poziomka9204, KlaraJa, conte, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Powiedzieli ze jeżeli doczekam to rozwiążą od razu w 37 tc jak ciąża będzie donoszona . Zobaczymy czy młody wytrzyma. Dziś mamy z mężem rocznice ślubu 🫣 ale wolałabym bez takiego prezentu 😂
No i życzę Wam szczęśliwej rocznicy, ta na pewno będzie pamiętna31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
cslza wrote:Poproś o 36+5, wcześniaki mają darmowe szczepienia
No i życzę Wam szczęśliwej rocznicy, ta na pewno będzie pamiętnacslza, Poziomka9204 lubią tę wiadomość