W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie podczas cesarki tez zrobiło się niedobrze ale powiedzieli ze to normalne bo robią coś koło otrzewnej, jak tylko tam zaczynali anestazjolog podają leki przeciwwymiotne. Co było kilka razy powtarzane.
-
Grażyna1820 wrote:Halo dziewczyny ! Jak wam minęła noc ? Ja co 3 godziny zerkam czy coś któraś się nie odzywa … 🫣
Pochwale się bo wczoraj maly mial ważenie i w 12 dni przybral prawie 0,8 kg i teraz wazy 3,5 kg. Zrobil mu się drugi podbródek i już prawie nie ma szyi 🙈 dodatkowo policzki to juz takie chomiki a nie pucie jak po urodzeniu 😁Blondyna.B, Angelaaaa, Olo323, Grażyna1820, Domi_naturelover, KlaraJa, Chrupka , conte, Oliwia23, Mgdra lubią tę wiadomość
-
U mnie cisza 😁 po seksie odpadł jeszcze większy kawal czopa więc ja nie wiem ja to możliwe bo to spore kawałki...🫣 I myślałam że coś ruszy a tu nagle wszystko przeszło 🙈
Grażyna1820, Poziomka9204, Chrupka lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
U mnie bez zmian, seksy tez nic nie zmieniają 🤷♀️😅
W ogóle dzisiejsza noc spałam jak zabita i pospałam do 9 😱Grażyna1820, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:U mnie bez zmian, seksy tez nic nie zmieniają 🤷♀️😅
W ogóle dzisiejsza noc spałam jak zabita i pospałam do 9 😱Poziomka9204, Olo323, Mgdra lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Spij póki możesz 😅 pozniej będziesz chciała wrócić do brzucha 😂
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Olo323 wrote:U mnie bez zmian, seksy tez nic nie zmieniają 🤷♀️😅
W ogóle dzisiejsza noc spałam jak zabita i pospałam do 9 😱Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Grażyna1820 wrote:O tak ! Choć powiem wam tfu tfu ze przez ten tydzień nie jest jeszcze źle.. mam nadzieje ze szybko się to nie zmieni 😂
Grażynka a jak tam u Stasia z tym poszerzeniem ukm? Macie wdrożone jakieś leczenie, czy wszystko jest już ok? Pytam, bo u nas w poniedziałek wyszło, że poszerzenie się powiększyło nieznacznie, pomimo tego że ostatnio było zmniejszone, także idziemy jeszcze na dodatkowe badanie u innego lekarza. Dodatkowa wizyta wynika w sumie nie tylko przez to poszerzenie, ale mój prowadzący ciążę już mnie irytuje. Nie lubię ciągnąć lekarza za język i nie rozumiem dlaczego co innego nam mówi, a co innego wpisuje w kartę. Chyba następną ciążę będę prowadzić już tylko prywatnie u tego innego lekarza z którym mamy taki świetny kontakt. Więcej wydanej kasy ale spokój i zadowolenie po każdej wizycie jest na wagę złota. Mojego prowadzącego mam teraz na kartę medyczną z pracy, jest dobry, pomógł mi jak jeszcze w ciąży nie byłam, ale ostatnio już mnie wkurza. Jestem pierwszy raz w ciąży, także wszystko jest dla mnie nowe i nieznane i takie zbyt luźne podejście do pomiarów czy dolegliwości powoduje, że po każdej wizycie jestem nerwowa😕Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w ogóle to jak się zapatrujecie na bankowanie krwi pępowinowej? A może któraś z Was się zdecydowała?
-
Angelaaaa wrote:Ja będę jechać na ktg bardzo dziwne bolał mnie brzuch w sklepie, ale przeszło teraz mam jakiś ciężki spięty brzuch i jakoś gorzej mi się oddycha
Na tym etapie wszędzie jeździłam z walizkami do porodu, zwłaszcza na ktg
Czy któraś z Was jest po CC i w ciąży odczuwała klucie w bliźnie?31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Na tym etapie wszędzie jeździłam z walizkami do porodu, zwłaszcza na ktg
Czy któraś z Was jest po CC i w ciąży odczuwała klucie w bliźnie?
Ja ktg akurat u mojej ginekolog w przychodni a jakby się coś działo to i tak bym musiała czekać na męża i jechać do Bydgoszczy 🙈 czekam właśnie do położnej głowa mnie strasznie boli i jest mi nie dobrze, lędźwia mnie też pobolewają 😔Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualny
-
Nie miałam ktg robione tylko sprawdzali jak tętno bo nadaje się na izbę przyjęć, że bez problemu mnie przyjmą a ja nie wiem co robić 🤦♀️
Że objawy typowo do poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2022, 13:15
Grażyna1820, Olo323, Mgdra lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
KlaraJa wrote:Dziewczyny w ogóle to jak się zapatrujecie na bankowanie krwi pępowinowej? A może któraś z Was się zdecydowała?
https://www.instagram.com/p/CjlFlSDog8C/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Podrzucam rzeczowy post 🥰
Od razu mnie odrzuciło to granie na emocjach w filmikach promocyjnych. Tak jakby było się złą matką jeśli nie będzie się bankowość krwi…Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2022, 13:20
Nati94, Poziomka9204, KlaraJa, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
KlaraJa wrote:Grażynka a jak tam u Stasia z tym poszerzeniem ukm? Macie wdrożone jakieś leczenie, czy wszystko jest już ok? Pytam, bo u nas w poniedziałek wyszło, że poszerzenie się powiększyło nieznacznie, pomimo tego że ostatnio było zmniejszone, także idziemy jeszcze na dodatkowe badanie u innego lekarza. Dodatkowa wizyta wynika w sumie nie tylko przez to poszerzenie, ale mój prowadzący ciążę już mnie irytuje. Nie lubię ciągnąć lekarza za język i nie rozumiem dlaczego co innego nam mówi, a co innego wpisuje w kartę. Chyba następną ciążę będę prowadzić już tylko prywatnie u tego innego lekarza z którym mamy taki świetny kontakt. Więcej wydanej kasy ale spokój i zadowolenie po każdej wizycie jest na wagę złota. Mojego prowadzącego mam teraz na kartę medyczną z pracy, jest dobry, pomógł mi jak jeszcze w ciąży nie byłam, ale ostatnio już mnie wkurza. Jestem pierwszy raz w ciąży, także wszystko jest dla mnie nowe i nieznane i takie zbyt luźne podejście do pomiarów czy dolegliwości powoduje, że po każdej wizycie jestem nerwowa😕
Poziomka9204, KlaraJa lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Nie miałam ktg robione tylko sprawdzali jak tętno bo nadaje się na izbę przyjęć, że bez problemu mnie przyjmą a ja nie wiem co robić 🤦♀️
Że objawy typowo do porodu