W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Jakieś pojedyncze skurcze ale książkowe 🙂 jeszcze nie chcemy skurczy więc takie ćwiczenia delikatne mogą być 🙂 generalnie ja często czuję krzyż i mam nadzieję, że za tydzień na wizycie już coś tam powoli będzie widać, że się skraca i rozmiękcza szyjka;)💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
KlaraJa wrote:Blondyna.B a propo wbijania się w kolejkę jak tam sytuacja u Ciebie? Jakieś oznaki zbliżającego się porodu? ☺️🤔
W nocy ciężko się spało - ok 5 miałam co 8-10 minut skurcze ale po wstaniu przeszły, potem po południu były co niecałe 5 minut i czułam w plecach ból ale trwało ok 45 minut i przeszło - przysnęłam. Cały czas mam okresowy brzuch, coraz więcej czopa odchodzi (tak podejrzewam, bo w formie innego śluzu się pokazuje a nie typowej galaretki w dużym kawałku)Poziomka9204, KlaraJa, Wojcinka, Mgdra, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Wczoraj już myślałam, że to TO ale tylko postraszyło 🙈
W nocy ciężko się spało - ok 5 miałam co 8-10 minut skurcze ale po wstaniu przeszły, potem po południu były co niecałe 5 minut i czułam w plecach ból ale trwało ok 45 minut i przeszło - przysnęłam. Cały czas mam okresowy brzuch, coraz więcej czopa odchodzi (tak podejrzewam, bo w formie innego śluzu się pokazuje a nie typowej galaretki w dużym kawałku)
No to ciekawie, to widać coś się rozkręca ✊🍀Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Wczoraj już myślałam, że to TO ale tylko postraszyło 🙈
W nocy ciężko się spało - ok 5 miałam co 8-10 minut skurcze ale po wstaniu przeszły, potem po południu były co niecałe 5 minut i czułam w plecach ból ale trwało ok 45 minut i przeszło - przysnęłam. Cały czas mam okresowy brzuch, coraz więcej czopa odchodzi (tak podejrzewam, bo w formie innego śluzu się pokazuje a nie typowej galaretki w dużym kawałku)Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Hej Wam. Przyszłam się wygadać. Byliśmy z małym na kontroli z nerkami i niestety wodonercze postępuje, 19 grudnia mamy już scyntygrafie nerek aby sprawdzić, gdzie jest przeszkoda 😔 czeka nas chyba ciężki czas. 😔
-
Grażyna1820 wrote:Hej Wam. Przyszłam się wygadać. Byliśmy z małym na kontroli z nerkami i niestety wodonercze postępuje, 19 grudnia mamy już scyntygrafie nerek aby sprawdzić, gdzie jest przeszkoda 😔 czeka nas chyba ciężki czas. 😔
Ojej kochana.... trzymajcie się i bądźcie dla siebie teraz wyrozumiali. Oby szybko udało sie znaleźć przyczynę i rozpocząć leczenie. A skąd to się w ogóle bierze, jakie są objawy?31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Grażyna1820 wrote:Hej Wam. Przyszłam się wygadać. Byliśmy z małym na kontroli z nerkami i niestety wodonercze postępuje, 19 grudnia mamy już scyntygrafie nerek aby sprawdzić, gdzie jest przeszkoda 😔 czeka nas chyba ciężki czas. 😔
Bardzo mi przykro 😞 mam nadzieję że szybko uda się wyleczyć ❤️ dużo siły dla was w tym trudnym czasie 😔Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Grażyna1820 wrote:Hej Wam. Przyszłam się wygadać. Byliśmy z małym na kontroli z nerkami i niestety wodonercze postępuje, 19 grudnia mamy już scyntygrafie nerek aby sprawdzić, gdzie jest przeszkoda 😔 czeka nas chyba ciężki czas. 😔💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Wypiłam w południe koktajl, ale dałam trochę mniej tego oleju i… Nawet mnie nie pogoniło do toalety 😅 Miałam jakieś skurcze, ale nie wiem czy łączyć je z tą miksturą 😃
W każdym razie organizm reaguje w porządku 😁Poziomka9204, Nati94 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
cslza wrote:Ojej kochana.... trzymajcie się i bądźcie dla siebie teraz wyrozumiali. Oby szybko udało sie znaleźć przyczynę i rozpocząć leczenie. A skąd to się w ogóle bierze, jakie są objawy?
-
Grażyna1820 wrote:Hej Wam. Przyszłam się wygadać. Byliśmy z małym na kontroli z nerkami i niestety wodonercze postępuje, 19 grudnia mamy już scyntygrafie nerek aby sprawdzić, gdzie jest przeszkoda 😔 czeka nas chyba ciężki czas. 😔👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
nick nieaktualnyGrażyna1820 wrote:Hej Wam. Przyszłam się wygadać. Byliśmy z małym na kontroli z nerkami i niestety wodonercze postępuje, 19 grudnia mamy już scyntygrafie nerek aby sprawdzić, gdzie jest przeszkoda 😔 czeka nas chyba ciężki czas. 😔
Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
-
-
Bardzo mi przykro 😞 mam nadzieję, że znajdziecie jednak przeszkodę i szybko się jej pozbędziecie. Tyle przeszliście, że nic Was nie złamie 💪🍀 -
Grażynko, tulę Ciebie i Stasia, mam nadzieję, że wszystko wkrótce pomyślnie się rozwiąże.
Czy któraś z Was zmagała się z właściwie ciągłym bólem krzyża? Dużo delikatniejszy w porównaniu do porodowego, ale ciągle, ciągle mi przeszkadza. -
Nati94 wrote:Grudzień ❄️☃️♥️ tyle czekania i to już 🥰
To prawda 😊 grudzień wydawał się taki odległy, a tutaj już za chwilę wszystkie powitamy naszych maluszków 🥰Nati94, Angelaaaa, Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość