W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
No u mnie właśnie ten szał po cukrzycy ciążowej 🙈 ale słuchajcie od wczoraj deficyt i -0.8 kg. Uwielbiam te początku odchudzania, zawsze leci szybko. Mam nadzieję, że wytrwam jak poprzednio, gdy zrzuciłam te 30 kg. Teraz mój cel to 16 kg. Ale najważniejsze to pamiętać o kp i zdrowym odżywianiu.
Poziomko, trzymaj się i już niedługo 😍Poziomka9204, Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Ja mam -1kg niż przed zajściem w ciążę także super ☺️ ale i tak po 1 ciąży nie zgubiłam wszystkiego wiec jeszcze kilka kg może spaść w dół 😁 no i boje się że waga pójdzie w górę po tabletkach antykoncepcyjnych 🥴
Poziomka9204, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
U mnie zostało +7,5kg 🙈 Ale tuż przed ciążą miałam formę życia, więc ciężko będzie wrócić do tej wagi Jak tylko skończę połóg, to odstawiam słodycze i zaczynam wracać do jakiś aktywności innych niż spacery. Może coś z tego będzie 😅
My wczoraj wieczorkiem skoczyliśmy w trójkę na kolację do restauracji, a dzisiaj pół dnia spędziliśmy na zewnątrz spacerując 🥰Chrupka , Angelaaaa, Babova, Grażyna1820, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Cześć dziewczyny, spieszę donieść, że 3.1. urodxiła się nasza Maja Rose, 3930, 54cm. Jest cudowna a ja jestem na haju ze szczescia. Poród i opieka poporodowa odczarowały moją traumę, tym razem było pięknie ( no dobra, bolało w ch%$, ale warto było) Aktualnie walczymy o laktacje, mala nie chciala za bardzo ssac na poczatku bo miala wysoka bilirubine i musiala zostac dokarmiona mm, ale od powrotu do domu w piatek daje jej tylko moje mleko i malutkimi kroczkami przybiera na wadze, wiec sie ciesze ogromnie. trzymam kciuki za te z Was ktore jeszcze nie rozpakowane
Blondyna.B, Babova, Mgdra, Domi_naturelover, cslza, Angelaaaa, Kalli95, KlaraJa, Grażyna1820, Chrupka , Nati94, Kluska95, Paulina666, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Cześć dziewczyny, spieszę donieść, że 3.1. urodxiła się nasza Maja Rose, 3930, 54cm. Jest cudowna a ja jestem na haju ze szczescia. Poród i opieka poporodowa odczarowały moją traumę, tym razem było pięknie ( no dobra, bolało w ch%$, ale warto było) Aktualnie walczymy o laktacje, mala nie chciala za bardzo ssac na poczatku bo miala wysoka bilirubine i musiala zostac dokarmiona mm, ale od powrotu do domu w piatek daje jej tylko moje mleko i malutkimi kroczkami przybiera na wadze, wiec sie ciesze ogromnie. trzymam kciuki za te z Was ktore jeszcze nie rozpakowane
-
cuddlemuffin wrote:Cześć dziewczyny, spieszę donieść, że 3.1. urodxiła się nasza Maja Rose, 3930, 54cm. Jest cudowna a ja jestem na haju ze szczescia. Poród i opieka poporodowa odczarowały moją traumę, tym razem było pięknie ( no dobra, bolało w ch%$, ale warto było) Aktualnie walczymy o laktacje, mala nie chciala za bardzo ssac na poczatku bo miala wysoka bilirubine i musiala zostac dokarmiona mm, ale od powrotu do domu w piatek daje jej tylko moje mleko i malutkimi kroczkami przybiera na wadze, wiec sie ciesze ogromnie. trzymam kciuki za te z Was ktore jeszcze nie rozpakowane
Gratuluje ❤️ to super, że teraz miałaś zapewnioną taką opiekę jaka powinna być przy każdym porodzie 😊Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Cześć ciocie!
Jestem Oluś, urodziłem się 09.01 o godzinie 20.30 drogą cesarskiego cięcia. Mam 4100g i 61cm 🥰 Tulimy się z mamusią od paru godzin.
P.S. jest cudowny 🥰
Nadrobię Was jak będę miała chwilkę ❤️Grażyna1820, Nati94, Anett93, Kalli95, Babova, Blondyna.B, Angelaaaa, Livka, cslza, czarneniebo, ChocoMonster, Mgdra, Nadziejka30, Gwiazdeczka 93, oloska, KlaraJa, Chrupka , conte, Domi_naturelover, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Poziomka gratulacje ❤️
Duży chłopak! Odpoczywajcie ☺️Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Cześć dziewczyny, spieszę donieść, że 3.1. urodxiła się nasza Maja Rose, 3930, 54cm. Jest cudowna a ja jestem na haju ze szczescia. Poród i opieka poporodowa odczarowały moją traumę, tym razem było pięknie ( no dobra, bolało w ch%$, ale warto było) Aktualnie walczymy o laktacje, mala nie chciala za bardzo ssac na poczatku bo miala wysoka bilirubine i musiala zostac dokarmiona mm, ale od powrotu do domu w piatek daje jej tylko moje mleko i malutkimi kroczkami przybiera na wadze, wiec sie ciesze ogromnie. trzymam kciuki za te z Was ktore jeszcze nie rozpakowane👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Poziomka9204 wrote:Dziękujemy ❤️
Olek dzisiaj odsypia, jest przekochany 🥰🥰🥰 -
Nati94 wrote:Poziomko, a jak zaczęło się coś szybciej? Przepraszam, jeśli mój niedospany mózg coś przekręcił, ale miałaś iść dzisiaj do szpitala?
Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰