W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ciocie!
My wczoraj wyszliśmy do domku, to był piękny dzień. Tata tak nas pięknie przywitał:
Noc minęła nam dobrze, tata spisał się na medal, przejął dwa karmienia, a ja mogłam dłużej pospać. Teraz my z Olkiem dajemy pospać tacie 😊
U nas Olek polubił smoczek fizjologiczny z Suavinex. Ma silny odruch ssania, czasem tylko smoczek jest w stanie go uspokoić jak obudzi sie w złym humorze 😊
Dobrego dnia!cslza, Blondyna.B, Chrupka , Kalli95, Grażyna1820, czarneniebo, Nati94, conte, oloska, Babova, Angelaaaa, Mgdra, Domi_naturelover, Olo323, Vivico, KlaraJa lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Poziomka9204 wrote:Hej ciocie!
My wczoraj wyszliśmy do domku, to był piękny dzień. Tata tak nas pięknie przywitał:
Noc minęła nam dobrze, tata spisał się na medal, przejął dwa karmienia, a ja mogłam dłużej pospać. Teraz my z Olkiem dajemy pospać tacie 😊
U nas Olek polubił smoczek fizjologiczny z Suavinex. Ma silny odruch ssania, czasem tylko smoczek jest w stanie go uspokoić jak obudzi sie w złym humorze 😊
Dobrego dnia!
Odpoczywajcie teraz ile się da 🥰Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:Hej ciocie!
Dobrego dnia!Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Poziomka jejku jaki Oluś jest przesłodki 😍😍😍😍❤️ śliczności 😘🥰🥰🥰🥰
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKalli95 wrote:U nas zero tolerancji dla smoczków. Nie wiem czy jest sens następne kupować i wywalać kasę żeby leżały bo i tak ciagle wypluwa.
Moze ostatni raz zamówie ten który polecasz Conte i zobaczymy bo czasem by się przydał jak małemu się włączy turbo ssak 😅 -
nick nieaktualny
-
Poziomko ale pięknie ♥️♥️ jak emocje po powrocie? Ja i tym razem czułam lekkie zagubienie, ale to taka radość ♥️
Dziś przyjeżdża Babcia do dzieci, jutro dzień Babci w przedszkolu..jedziemy z Pawłem na randkę do maka- jedyne, co zdążymy to kawa i drwal z drive'a 🤣
No i jestem z siebie dumna bo właśnie ogarnęłam kąpiel całej trójki 🙈 ale im dalej w las, tym powiem Wam, że bardziej ogarniam życie. Jedynie w nocy czasami młodego oszukuję kilka minut smoczkiem, żeby wyłapać 5 minut więcej snu. Nie wiem tylko, jak ogarnę wstawanie i odwożenie do pkola- póki P jest w domu, to rano przejmuje dzieci i ja wstaję nawet o 10 🙈Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
A masz może porównanie z innymi smoczkami jak z długością tej gumy? Stas ma po każdym smoczku dotychczas odruch wymiotny zwykle
Suavinexa raz pociumkal przez minute a aventa ultra air cos tam próbował ale ze łzami w oczach wypluwal jakbym mu krzywdę tym smoczkiem robiła
Lovi w ogóle nie chciał nigdy -
nick nieaktualnyKalli95 wrote:A masz może porównanie z innymi smoczkami jak z długością tej gumy? Stas ma po każdym smoczku dotychczas odruch wymiotny zwykle
Suavinexa raz pociumkal przez minute a aventa ultra air cos tam próbował ale ze łzami w oczach wypluwal jakbym mu krzywdę tym smoczkiem robiła
Lovi w ogóle nie chciał nigdyKalli95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny 🥰
Nadrobiłam ile mogłam,
Nati i Pozioma- chociaż spóźnione, to szczere gratulacje ❤️
Cieszę się, ze macie już swoich Synków obok 🥰
U nas wczoraj minęły dwa miesiące, były to ekstremalnie trudne dwa miesiące, ale zdecydowanie najpiękniejsze 🥰
Dalej psychicznie stoję dość słabo, ale jestem pod opieka specjalisty, więc wszystko z czasem
Z ważniejszych rzeczy, myśle, ze całkiem „ustabilizowaliśmy” laktację, sporadycznie dokarmiamy mm, a po tym bólu, ranach i wylanej krwi (dosłownie😅) uważam to za ogromny sukces 😊
Jasieczek rośnie jak na drożdżach na szczepieniu, w tamtym tygodniu ważył już 6100g
Trochę walczymy jeszcze z rutyna wieczorna, bo zasypia bardzo różnie 🙁
Największy problem mamy z leżeniem na brzuszku- umie, ale szczerze nienawidzi, czasem jest to kilka sekund i ryk niesamowity jakby go ktoś ze skory obdzierał..
ogólnie trafił nam się prawdziwy nerwusek, śmiejemy się, ze po mężu, ale ja w ciąży tez byłam ogromny niecierpliwiec i nerwus 🙈
Od poniedziałku Synek ma jakaś fazę na mamę i w dzień śpi tylko na mnie po karmieniu, jak go odłożę to od razu się rozbudza, jak odejdę to samo.. ale staram się tym cieszyć, bo zdecydowanie za szybko rośnie 🥹
Co u mnie jeszcze- po wizycie u gina i fizjouro wszytsko gitez, dostałam wskazówki jak ćwiczyć i masować bliznę (chociaż jak fizjo rozpracowała mi na wizycie bliznę to miejscami jej naprawdę nie czuć, dotykam i nie wierze 😂)
Zaczynam tez deficyt i już ćwiczenia (wszystko ułożone przez fizjo) bo wciąż 11kg na plusie i wygląd dość odrzucający…
Co do seksow- mieliśmy w poniedziałek pierwsze podejście i ból był taki, ze nie dałam rady, jestem w szoku..
Wczoraj miałam w planach na kolejne podejście, szykowałam się cały dzień a wieczorem.. dostałam okres 😂 czuje się trochę oszukana, bo na wizycie gin (5stycznia) powiedział, ze z tego co widzi nie zapowiada się żeby miał szybko się pojawić 😂Poziomka9204, Nati94, Grażyna1820, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Nati94 wrote:Poziomko ale pięknie ♥️♥️ jak emocje po powrocie? Ja i tym razem czułam lekkie zagubienie, ale to taka radość ♥️
Dziś przyjeżdża Babcia do dzieci, jutro dzień Babci w przedszkolu..jedziemy z Pawłem na randkę do maka- jedyne, co zdążymy to kawa i drwal z drive'a 🤣
No i jestem z siebie dumna bo właśnie ogarnęłam kąpiel całej trójki 🙈 ale im dalej w las, tym powiem Wam, że bardziej ogarniam życie. Jedynie w nocy czasami młodego oszukuję kilka minut smoczkiem, żeby wyłapać 5 minut więcej snu. Nie wiem tylko, jak ogarnę wstawanie i odwożenie do pkola- póki P jest w domu, to rano przejmuje dzieci i ja wstaję nawet o 10 🙈
No z trójka to już niezła przeprawa, ale dasz radę na pewno 😊❤️Olo323, Nati94 lubią tę wiadomość
👫 31lat
Olo323 wrote:Cześć Dziewczyny 🥰
Nadrobiłam ile mogłam,
U nas wczoraj minęły dwa miesiące, były to ekstremalnie trudne dwa miesiące, ale zdecydowanie najpiękniejsze 🥰
Dalej psychicznie stoję dość słabo, ale jestem pod opieka specjalisty, więc wszystko z czasem
Z ważniejszych rzeczy, myśle, ze całkiem „ustabilizowaliśmy” laktację, sporadycznie dokarmiamy mm, a po tym bólu, ranach i wylanej krwi (dosłownie😅) uważam to za ogromny sukces 😊
Jasieczek rośnie jak na drożdżach na szczepieniu, w tamtym tygodniu ważył już 6100g
Największy problem mamy z leżeniem na brzuszku- umie, ale szczerze nienawidzi, czasem jest to kilka sekund i ryk niesamowity jakby go ktoś ze skory obdzierał..
ogólnie trafił nam się prawdziwy nerwusek, śmiejemy się, ze po mężu, ale ja w ciąży tez byłam ogromny niecierpliwiec i nerwus 🙈
Od poniedziałku Synek ma jakaś fazę na mamę i w dzień śpi tylko na mnie po karmieniu, jak go odłożę to od razu się rozbudza, jak odejdę to samo.. ale staram się tym cieszyć, bo zdecydowanie za szybko rośnie 🥹
Co u mnie jeszcze- po wizycie u gina i fizjouro wszytsko gitez, dostałam wskazówki jak ćwiczyć i masować bliznę (chociaż jak fizjo rozpracowała mi na wizycie bliznę to miejscami jej naprawdę nie czuć, dotykam i nie wierze 😂)
Zaczynam tez deficyt i już ćwiczenia (wszystko ułożone przez fizjo) bo wciąż 11kg na plusie i wygląd dość odrzucający…
Co do seksow- mieliśmy w poniedziałek pierwsze podejście i ból był taki, ze nie dałam rady, jestem w szoku..
Wczoraj miałam w planach na kolejne podejście, szykowałam się cały dzień a wieczorem.. dostałam okres 😂 czuje się trochę oszukana, bo na wizycie gin (5stycznia) powiedział, ze z tego co widzi nie zapowiada się żeby miał szybko się pojawić 😂Olo323 lubi tę wiadomość
👫 31lat
Poziomka9204 wrote:Same pozytywne emocje, mój mąż spisuje się na medal 🤩 dzisiaj on zarwał nockę, położył się o 4, wcześniej drzemał z małym bo był niespokojny wieczorem i potrzebował tulenia. Ja za to padałam już na twarz przez zarwany zeszły tydzień 🤦♀️
No z trójka to już niezła przeprawa, ale dasz radę na pewno 😊❤️
Edit. Kąpiel w sumie dwójki, Ala jest samodzielna ♥️ -
Olo323 wrote:Cześć Dziewczyny 🥰
Nadrobiłam ile mogłam,
Wczoraj miałam w planach na kolejne podejście, szykowałam się cały dzień a wieczorem.. dostałam okres 😂 czuje się trochę oszukana, bo na wizycie gin (5stycznia) powiedział, ze z tego co widzi nie zapowiada się żeby miał szybko się pojawić 😂Olo323 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Widzę, że Twój mąż jak mój, druga mama ♥️ cudownie ♥️
Edit. Kąpiel w sumie dwójki, Ala jest samodzielna ♥️
My wczoraj kąpaliśmy pierwszy raz sami małego, w wodzie był spokojny i nawet widziałam, ze oko sienjemu przymyka 😄Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
👫 31lat
Właśnie mieliśmy wizytę położnej 😊 spojrzała na małego, sprawdziła mój brzuch i bliznę. Powiedziała, że wszystko jest w najlepszym porządku.
Angelaaaa, Kalli95, Nati94, Olo323, Chrupka , cslza, Grażyna1820, KlaraJa, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰