W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Chrupka ale słodka 😍!!! Gratulacje! 🥳💐 Kochana jakie pretensje😔, to nie Twoja wina, jesteś dzielna mamusia!!!
Chrupka , Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Chrupka gratulacje! Śliczna dziewczynka ❤️ Rozumiem całkowicie co przechodzisz, też liczyłam na sn, nawet bardziej niż potrafiłam to przed sobą przyznać. Pamiętam jak na sali mówiłam położnej przed CC, że czuje że zawiodłam... teraz z perspektywy czasu wiem, że dobrze się stało, niewiadomo jak by to dalej było gdybym dalej upierała się przed sn, a tak to mam zdrowego, silnego synka 💙
Dziewczyny jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa, proszę trzymajcie kciuki 🍀 mam nadzieję, że powie że wszystko wygląda tam jak powinno i teraz tylko wizyta u fizjo-uro, którą mam już umówioną. Mogłam się może szybciej za to zabrać ale trudno mi było tak się umówić, żeby mąż mógł zostać z Olkiem sam, dużo pracuje i w końcu ma trochę luźniej także może się nim zająć (a zajmuje się nim genialnie) no i generalnie ostatnio w ogóle nie myślałam o sobie, chyba czas się za siebie wziąć po tym porodzie 🙂Poziomka9204, Grażyna1820, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Chrupka ogromne gratulacje ♥️ mała jest śliczna i zdrowa, obie jesteście bezpieczne i to jest najważniejsze. CC było koniecznością, żeby efekt końcowy był taki, a nie inny. Jesteś bohaterką♥️
Dużo zdrowia dla Was obu a mała słodka księżniczka niech rośnie duża i zdrowa🌷
Klara, kciuki! Ja mam pojutrze 😁Poziomka9204, Chrupka lubią tę wiadomość
-
czarneniebo wrote:Chrupka ale słodka 😍!!! Gratulacje! 🥳💐 Kochana jakie pretensje😔, to nie Twoja wina, jesteś dzielna mamusia!!!
Dziewczyny znacie kogoś, kto potrzebuje neoparinu 0.4? Oddam za darmo, jedynie ktoś może opłacić przesyłkę mam 5 opakowań i chyba jedno luteiny 100 ale muszę poszukać. Wszystko przechowywane w odpowiednich warunkach.czarneniebo lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny znacie kogoś, kto potrzebuje neoparinu 0.4? Oddam za darmo, jedynie ktoś może opłacić przesyłkę mam 5 opakowań i chyba jedno luteiny 100 ale muszę poszukać. Wszystko przechowywane w odpowiednich warunkach.
-
Ja jutro idę na cytologię bo jak miałam w styczniu wizytę to lekko plamiłam i nie chcieli żeby wynik fałszywy wyszedł, potem dostałam okres i dopiero jutro idę 🙈
A w piątek byłam u urofizjo i maskara dno miednicy słabe a na Blizne miałam zabieg igłami i w marcu też muszę iść 🙄Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Chrupka wrote:My od wczoraj rozpakowani ❤️
Laura waży 3370g, mierzy 51 cm i dostała 10/10.
Niestety poród SN zakończył się CC.
Skurcze miałam nieregularne od 3 w nocy, budziły mnie ze snu. Koło 6.20 odeszło trochę wód i tak się sączyły, nawet chlustały czasami.
Zajechaliśmy na porodówkę koło 10, 3cm rozwarcia. Do godziny 13 było pełne rozwarcie, ale niestety główka nie schodziła do kanału. Co była blisko to się cofała. Przez 4h próbowałam ją wyprzeć chociaż trochę w dół, ale nic z tego. O 17 decyzja o cc i się okazało, że mała była owinięta pępowiną w taki sposób, że jak schodziła w dół to wracała z powrotem jak na bungee 😔
Ciężko mi psychicznie, że tyle się namęczyłam, a tu wyszła cc, której się tak obawiałam.. wszystko mnie boli, ciągnie i chce wyjść jak najszybciej do domu 😔
Najważniejsze, że malutka jest cała i zdrowa, ale jednak z tyłu głowy mam takie swoje pretensje 😥
Chrupka lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Nati94 hejka początek był ciężki.... Co dwa tygodnie wizyta, dłużej nie wytrzymywałam psychicznie.. I te wymioty 🤢. Ale odkąd czuje jak się rusza jest super 😍. Jest taki kochany, jak przez dłuższy czas siedzi cicho to dotykam brzuch i mówię do niego to zaraz się rusza😊😊😊. Jutro idę na krzywa, a w środę wizyta. Mam wrażenie, że z dnia na dzień mam coraz większy brzuch 😁..
Jestem na wrześniowe zalewanie 💦😜. Na pewno dam znać. ❤️Ja mam zalecony neoparin 0,4. A te zastrzyki mogą tak sobie leżeć? Bo ja to na bieżąco wykupuje 🙈Nati94, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
czarneniebo wrote:Nati94 hejka początek był ciężki.... Co dwa tygodnie wizyta, dłużej nie wytrzymywałam psychicznie.. I te wymioty 🤢. Ale odkąd czuje jak się rusza jest super 😍. Jest taki kochany, jak przez dłuższy czas siedzi cicho to dotykam brzuch i mówię do niego to zaraz się rusza😊😊😊. Jutro idę na krzywa, a w środę wizyta. Mam wrażenie, że z dnia na dzień mam coraz większy brzuch 😁..
Jestem na wrześniowe zalewanie 💦😜. Na pewno dam znać. ❤️Ja mam zalecony neoparin 0,4. A te zastrzyki mogą tak sobie leżeć? Bo ja to na bieżąco wykupuje 🙈
Nie będę wrzucać postów na inne grupy bo rzadziej tu jestem, jeśli kogoś znacie/same chcecie, dajcie znać tu♥️ -
Chrupka wrote:My od wczoraj rozpakowani ❤️
Laura waży 3370g, mierzy 51 cm i dostała 10/10.
Niestety poród SN zakończył się CC.
Skurcze miałam nieregularne od 3 w nocy, budziły mnie ze snu. Koło 6.20 odeszło trochę wód i tak się sączyły, nawet chlustały czasami.
Zajechaliśmy na porodówkę koło 10, 3cm rozwarcia. Do godziny 13 było pełne rozwarcie, ale niestety główka nie schodziła do kanału. Co była blisko to się cofała. Przez 4h próbowałam ją wyprzeć chociaż trochę w dół, ale nic z tego. O 17 decyzja o cc i się okazało, że mała była owinięta pępowiną w taki sposób, że jak schodziła w dół to wracała z powrotem jak na bungee 😔
Ciężko mi psychicznie, że tyle się namęczyłam, a tu wyszła cc, której się tak obawiałam.. wszystko mnie boli, ciągnie i chce wyjść jak najszybciej do domu 😔
Najważniejsze, że malutka jest cała i zdrowa, ale jednak z tyłu głowy mam takie swoje pretensje 😥
Gratulacje😘
Bierz przeciwbólowe i za chwilę wrócisz do domu i zapomnisz o bólu ❤️ głowa do góry 💝Chrupka lubi tę wiadomość
26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
05.08.2022 - dziewczynka? 💝
02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝
23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaraJa wrote:Chrupka gratulacje! Śliczna dziewczynka ❤️ Rozumiem całkowicie co przechodzisz, też liczyłam na sn, nawet bardziej niż potrafiłam to przed sobą przyznać. Pamiętam jak na sali mówiłam położnej przed CC, że czuje że zawiodłam... teraz z perspektywy czasu wiem, że dobrze się stało, niewiadomo jak by to dalej było gdybym dalej upierała się przed sn, a tak to mam zdrowego, silnego synka 💙
Dziewczyny jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa, proszę trzymajcie kciuki 🍀 mam nadzieję, że powie że wszystko wygląda tam jak powinno i teraz tylko wizyta u fizjo-uro, którą mam już umówioną. Mogłam się może szybciej za to zabrać ale trudno mi było tak się umówić, żeby mąż mógł zostać z Olkiem sam, dużo pracuje i w końcu ma trochę luźniej także może się nim zająć (a zajmuje się nim genialnie) no i generalnie ostatnio w ogóle nie myślałam o sobie, chyba czas się za siebie wziąć po tym porodzie 🙂 -
Chrupka, wielkie gratulacje! Malutka jest prześliczna! 🥺 i na nadziejniejszą Mamę pod słońcem! Przeszłaś tak na prawdę dwa porody! Daj sobie czas ❤️
-
Dziękuję wam bardzo ❤️❤️
Muszę powiedzieć, że nie jest najgorzej z tą raną. Staram się dużo poruszać, więc chyba w miarę sprawnie funkcjonuje.
Nie mogę się doczekać powrotu do domu 🥺Blondyna.B, Angelaaaa, Blond27, Nati94, czarneniebo, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
chrupka gratulacje, dużo zdrówka😘 śliczna dziewczynka 😘🥰
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
My dzisiaj byliśmy u neurologopedy na kontroli po podcięciu i jest wszystko super ☺️ mamy dopiero przyjść jak zaczniemy dietę rozszerzać.
I mówiła że na pewno Ala nie ma problemu z jedzeniem w sensie że musi być inny powód że mało przybiera 🤔 i kupka jej się nie podoba mówiła że warto zrobić badanie
Jutro mamy kardiologa także trzymajcie kciuki 🙏Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️