W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
cslza wrote:Dzięki za pamięć! Oficjalnie jestem już w 3 trymestrze, wszystko mnie boli 🥲 do tego stopnia, że w zeszłym tygodniu byłam po 19 na IP, bo przejście z kanapy do toalety było wyzwaniem i nie mogłam się wyprostować przez ból brzucha. To podobno ból na rozciąganie (aż takiego z pierwszej ciąży nie pamiętam). Jestem po CC, bliźnięta, zrosty, brak odpoczynku i niestety...
Poza tym cisnę wyprawkę i zaj*biście mi się nie chce tego robić 😅 wstępny termin na CC wyznaczony na 14.04cslza lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki 😘 mam nadzieję że u Was i dzieciaczków wszystko dobrze, rosną jak na drożdżach - obserwuje na ig 😏🧐
Na forum już rzadko zaglądam, ale jak mam chwilę czasu to staram się popatrzeć co u Was 🙃Poziomka9204, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Na forum już rzadko zaglądam, ale jak mam chwilę czasu to staram się popatrzeć co u Was 🙃
Anetka a jak u was sytuacja wygląda ?
Kurcze a ja nikogo z was nie mam na ig i wy mnie też 🙈Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Nati94 wrote:Calza i chrupka co u Was ??
U mnie cisza 😔
W czwartek ostatnia wizyta i skierowanie do szpitala, prawdopodobnie na poniedziałek, bo wtedy mój lekarz ma dyżur.
Dzisiaj 39+2 i czuje się jak wielki chodzący pączek. Nie mam już siły fizycznie i psychicznie..
Piękne macie te dzidziusie 🥺 nie mogę się doczekać, aż zobaczę co my zmajstrowaliśmy 😂Angelaaaa, conte, Nati94, Kasiooola, Grażyna1820, cslza, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Chrupka wrote:U mnie cisza 😔
W czwartek ostatnia wizyta i skierowanie do szpitala, prawdopodobnie na poniedziałek, bo wtedy mój lekarz ma dyżur.
Dzisiaj 39+2 i czuje się jak wielki chodzący pączek. Nie mam już siły fizycznie i psychicznie..
Piękne macie te dzidziusie 🥺 nie mogę się doczekać, aż zobaczę co my zmajstrowaliśmy 😂
No to już teraz tylko dni was dzielą do sptkania 🥹
A zobaczysz jak szybko urośnie, niewiadomo kiedy ten czas tak leci 😞
Jak się zacznie dziać to nas tu informuj 😁Chrupka lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Anetka a jak u was sytuacja wygląda ?
Kurcze a ja nikogo z was nie mam na ig i wy mnie też 🙈
A u mnie tak jak w stopce.
W następnym tygodniu hsg, następnie jedziemy nad morze odpocząć. I w kolejnym cyklu wizyta w klinice, decyzja czy inseminacja czy przygotowujemy się do ivf.
Niestety, wyniki się u mnie pogorszyły...dlatego jestem zdana na panią doktor i na jej decyzje ☺️Poziomka9204, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Piękne macie te dzidziusie 🥺 nie mogę się doczekać, aż zobaczę co my zmajstrowaliśmy 😂
Angela ♥️♥️
Anetko, trzymam za Was kciuki ♥️ za pozytywne efekty 🍀🍀
U Stasia wyszła nieprawidłowość w badaniu słuchu ale lekarka kazała czekać na słuch we śnie, więc troszkę stres do 14.02 będzie. Na początku trochę się mocniej zestresowałam ale z drugiej strony widzę prawidłowe reakcje na dźwięki, więc jestem dobrej myśli (i badanie w szpitalu było prawidłowe)Chrupka lubi tę wiadomość
-
Ja od wczoraj w szpitalu.
Koło 13 złapał mnie potworny ból w okolicy lewej nerki (kolkę nerkowa mialam w prawej nerce), do tego wymioty i prawie odleciałam z bólu. Trwalo to z parę minut, ale już mialam ochotę dzwonić po karetkę. Zażyłam nospe, żuravit i wzięłam ciepły prysznic, ale te bóle mnie łapały średnio co 20 minut. Nie były tak silne jak za pierwszym razem, ale dalej potworne.
W szpitalu po usg nerki okazało się, że nic tam nie zalega, nie ma zastoju i nie wiadomo skąd ten ból 🤷♀️ przeszedł sam koło godziny 18, bez żadnych leków. Czekam na wyniki krwi i moczu. Jak tam nic nie wyjdzie to się wypisze na żądanie, bo tutaj trzeba leżeć 3 dni, a w poniedziałek będę się musiała i tak zgłosić na indukcję, więc chciałabym spędzić ten czas w domu.
Borykała się któraś z was z takim problemem? Ani to skurcze, ani kolka, to może macica tak uciskała? 🙈Starania od 08.2021
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Nati94 wrote:Chrupeczko ja raz miałam podobnie 🥺 trzymam kciuki za szybkie wyjście i dobre samopoczucie..
Na ig dodała mnie Mgdra, Angela i ktoś jeszcze od nas? Mam trzecią osobę a nie wiem kto
Wyniki krwi i moczu w normie, także prawdopodobnie to ucisk macicy 🙄 do jutra na pewno tu zostajeStarania od 08.2021
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Angelaaaa wrote:A nie mogą już zacząć działać jak i tak masz przyjść w poniedziałek 🤭
No właśnie chciałam się zapytać, ale nie wiem czy mnie nie wyśmieją 😂Starania od 08.2021
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Grażyna1820 wrote:U nas różnie. Wczoraj były straszne dramy 🤷♀️ płacz o nic. Chyba jakiś skok rozwojowy 😕 trzeba tulić i przetrzymac 😏
A u Ciebie Poziomka9204? Co słychać?
Uczymy się żyć razem, powiem Wam, że super mieć tego malucha przy sobie 🥰🥰🥰
Angelaaaa, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Aneta2506 wrote:Hej dziewczynki 😘 mam nadzieję że u Was i dzieciaczków wszystko dobrze, rosną jak na drożdżach - obserwuje na ig 😏🧐
Na forum już rzadko zaglądam, ale jak mam chwilę czasu to staram się popatrzeć co u Was 🙃
Niezmiennie trzymam kciuki ❤️👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
My dzisiaj szczepienie ciekawe czy jakieś objawy będzie mieć bo starsza córka zawsze rozwolnienie i gorączka 🙈 no i jestem ciekawa ile waży 😅 jeszcze muszę o kilka spraw zapytać mam nadzieję że jakoś doradzą a nie mnie oleją 😜
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️