W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Poziomka9204 wrote:
Wszystkiego cudownego Kobietki ♥️Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:Angela jak tam pobyt w szpitalu? Coś wiecie? 😊
USG głowy i brzuszka ok. Przez 24 godziny musiałam ważyć przed i po karmieniu i brakuje 50kalorii więc pewnie jedno kamienie więcej. Ale dało nam zagęszczacz i po tym brzuch ją bolał więc może akurat brakowało te 50kalorii. Od poniedziałku czekam na wyniki moczu kału krwi i na alergię. Dzisiaj była ordynator i zaleciła posiew moczu więc czekam aż zrobi siusiu. Obstawiają alergię lub bakterie. Cały czas karmię tylko moim mlekiem ☺️Poziomka9204, Blond27, Mgdra, conte lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:USG głowy i brzuszka ok. Przez 24 godziny musiałam ważyć przed i po karmieniu i brakuje 50kalorii więc pewnie jedno kamienie więcej. Ale dało nam zagęszczacz i po tym brzuch ją bolał więc może akurat brakowało te 50kalorii. Od poniedziałku czekam na wyniki moczu kału krwi i na alergię. Dzisiaj była ordynator i zaleciła posiew moczu więc czekam aż zrobi siusiu. Obstawiają alergię lub bakterie. Cały czas karmię tylko moim mlekiem ☺️
Angelaaaa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
A u mnie jutro rok od rozpoczęcia szczęśliwego cyklu 🙃 owulacja w 26 dc i dziś Stasio u boku 😍 minęło nam szybko, co dziewczyny?🙂
Dziś Stasio był pierwszy raz na urodzinach, na sali zabaw. Przespał 3 godzinki na rękach u cioć 😍 większą część urodzin byłam sama z dzieciakami, bo P w pracy, więc sama siebie podziwiam♥️ dojazd i ogarnięcie trójki, tego chyba nauczyłam się już na pamięć- chociaż powiem tak po cichu, że łatwo nie jest do końca, ale nikt nie obiecywał, że tak będzie 🙂 niedługo młody będzie starszy i będzie dużo łatwiejBlondyna.B, Grażyna1820, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nie odzywałam się bo padł mi internet.. dopiero od wczoraj jesteśmy w domu... Ehh zaczęła spadać z wagi dlatego dokarmiam mm no i cycek już nie pasuje 😔 także laktator i butelka 🙄 mała dostała alergii, ordynator wykluczyła że to od mleka modyfikowanego tylko że ja coś jem co ją uczula . Także wyszłyśmy z podejrzeniem alergii na bmk. Ja teraz dieta mała mleko Bebilon pepti. 6 kwietnia kontrol w poradni alergologicznej będzie też prowokacja robiona innym mlekiem 🙆
Ogólnie czuje się jak kupa strasznie tęskniłam za Majką 😭 tydzień bardzo mi się dłużyłWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2023, 07:42
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Hej dziewczyny nie odzywałam się bo padł mi internet.. dopiero od wczoraj jesteśmy w domu... Ehh zaczęła spadać z wagi dlatego dokarmiam mm no i cycek już nie pasuje 😔 także laktator i butelka 🙄 mała dostała alergii, ordynator wykluczyła że to od mleka modyfikowanego tylko że ja coś jem co ją uczula . Także wyszłyśmy z podejrzeniem alergii na bmk. Ja teraz dieta mała mleko Bebilon pepti. 6 kwietnia kontrol w poradni alergologicznej będzie też prowokacja robiona innym mlekiem 🙆
Ogólnie czuje się jak kupa strasznie tęskniłam za Majką 😭 tydzień bardzo mi się dłużyłAngelaaaa lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Hej dziewczyny nie odzywałam się bo padł mi internet.. dopiero od wczoraj jesteśmy w domu... Ehh zaczęła spadać z wagi dlatego dokarmiam mm no i cycek już nie pasuje 😔 także laktator i butelka 🙄 mała dostała alergii, ordynator wykluczyła że to od mleka modyfikowanego tylko że ja coś jem co ją uczula . Także wyszłyśmy z podejrzeniem alergii na bmk. Ja teraz dieta mała mleko Bebilon pepti. 6 kwietnia kontrol w poradni alergologicznej będzie też prowokacja robiona innym mlekiem 🙆
Ogólnie czuje się jak kupa strasznie tęskniłam za Majką 😭 tydzień bardzo mi się dłużyłAngelaaaa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Ogólnie czuje się jak kupa strasznie tęskniłam za Majką 😭 tydzień bardzo mi się dłużył
Dobrze, że już jesteście w domu ❤️ alergia na bmk jest bardzo upierdliwa bo jednak bmk jest w wielu produktach 😑Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
U nas zamiast lepiej to tylko gorzej... Uwierzcie mi że nie mam siły... Myślałam że podam mm i jakoś to będzie waga ruszy i zero problemów... To teraz co raz więcej ulewa i na rozwolnienie .. dzisiaj byłam z nią u alergologa ona twierdzi że nie ma żadnej alergii 🤷♀️ i jak zobaczyła jaka kupa to że nadal pod opieką gastroenterologa powinniśmy być.. ja już nie wiem co robić 😭Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Byłam dzisiaj z nią u lekarza bo od poniedziałku ma rozwolnienie, dzisiaj nie było rozwolnienia ale jakaś mega brzydka kupa. Myślałam że od mleka modyfikowanego a oni podejrzewają że coś załapała w szpitalu 🥺🤦♀️ chyba się zaraz wykończe.. czy nie może być wszystko normalnie ? 😔Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:Byłam dzisiaj z nią u lekarza bo od poniedziałku ma rozwolnienie, dzisiaj nie było rozwolnienia ale jakaś mega brzydka kupa. Myślałam że od mleka modyfikowanego a oni podejrzewają że coś załapała w szpitalu 🥺🤦♀️ chyba się zaraz wykończe.. czy nie może być wszystko normalnie ? 😔
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
conte wrote:Daj probiotyk, pomoże na kupy. Biogaia lub vivomixx. Jeśli nie ma problemów brzuszkowych to ja bym nie pchała pepti, ono jest gorzkie i po nim koga być zielone kupy.
Po zwykłym dostała alergię. Pediatra będzie robił prowokacje jakoś za 2 tygodnie ze zwykłym modyfikowanym
Priobiotyki nic nie pomagają 🥺Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Pozdrawiamy i przesyłamy słoneczko 🌞 oby ta wiosenna aura już z nami została. Dziś synek był pierwszy raz nad naszym ulubionym jeziorem 🌞
Ostatni raz pływałam tu we wrześniu z nim w brzuchu 🙃Blondyna.B, cslza, Chrupka , Kalli95, Grażyna1820, Angelaaaa, KlaraJa, czarneniebo, Blond27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:Po zwykłym dostała alergię. Pediatra będzie robił prowokacje jakoś za 2 tygodnie ze zwykłym modyfikowanym
Priobiotyki nic nie pomagają 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2023, 15:46
-
conte wrote:A to jest stwierdzona alergia na bmk? Dodawaj delicol do każdego karmienia
W testach nic nie wyszło, ale mówią że wychodzą fałszywe u tak małych dzieci. Dodaje delicol i teraz kupki się poprawiły ☺️ w przyszłym tygodniu mam robić prowokacje zwykłym bebilonem i zobaczyć czy coś się będzie działo. Potem 6 kwietnia mamy wizytę kontrolną przy szpitalu w poradni i też będą pytać jakie są efekty po zwykłym mleku bo tak to będą mogli wystawić papiery że ma alergię i żeby nie było problemu ze zniżkami na mleko bo teraz lekarze się trochę boją dawać bo były jakieś mega głośne sprawy w mediach że lekarze musieli płacić karę 🤨Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️