W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:ehehe... zazdroszczę, bo wykres wygląda naprawdę obiecująco. Jak już wyjdzie Ci druga krecha (czego życzę z całych sił) to szybko daj znać Trzymam kciuki
rybka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry JA ostatnio też miałam problemy ze snem, ale od dwóch dni mam spokój Też widzę, że się trochę pozmieniało Dalej jestem ledwo żywa, @ spóźnia mi się 2 dzień...może przez to, że na początku miesiąca ćwiczyłam, albo przez chorobę... Nie wiem...
A ja zaczynam dzień herbatką z cytryną -
hej dziewczyny - u mnie lipa poki co test negatywny...ja to juz nawet tempce nie wierze..no nic czekam czy małpa przyjdzie do wtorku
A tak wogole to dzien dobry
Ja zaraz ide rozmrozic miesko na rosolek i nastawic warzywka na salatke bo nam sie wczoraj zachcialo -
zobaczymy co ma byc to bedzie jeszcze dwa dni do @ rzymam kciuki w takim razie za nowy swiateczny cykl
-
Ojjjj....to teraz trzymamy kciuki za następny cykl!! A co do mnie, to w sumie @ miała do mnie przyjść w piątek, wczoraj to już byłam w 100% pewna, że najpóźniej przez noc dostanę, a tu dalej nic Test zrobiłąm właśnie w piątek i wyszedł negatywny... Nie nastawiam się, chociaż pewnie będzie mi przykro jak przyjdzie...
-
nick nieaktualny
-
To się nie da nie nastawiac, przynajmniej u mnie ale pozytyw jest tego taki że przynajmniej jestem kompatybilna z moją tep dziś spadla i dziś okres będę ją teraz mierzyć od początku a nie od połowy cyklu
Hej NiusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 09:05
-
dziewczyny moze kojarzycie od czego moga dretwiec male palce u nogi i reki - bo mnie to meczy od dwoch dni ;/
-
Little Frog wrote:Ojjjj....to teraz trzymamy kciuki za następny cykl!! A co do mnie, to w sumie @ miała do mnie przyjść w piątek, wczoraj to już byłam w 100% pewna, że najpóźniej przez noc dostanę, a tu dalej nic Test zrobiłąm właśnie w piątek i wyszedł negatywny... Nie nastawiam się, chociaż pewnie będzie mi przykro jak przyjdzie...