W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mnie tez aly dzien nie bylo najpierw sen do 11 pozniej zakupy , nastepnie wioska , pozniej znowu zakupy i lody z mezem a teraz komp i tv i zaraz lulu
rybka lubi tę wiadomość
-
ja chyba niedlugo - bo oczy mi sie schodza hehe
Al jutro do Was zajrze sobei
Dobranociza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Ja tez tu zostaje zobaczymy ile nas bedzie ja tez czasem wpadam na chwile i tyle
Ale ciesze sie dziewczyny ze tu jestescieiza30, ilonek, rybka lubią tę wiadomość
-
malinka20 wrote:no ja tez jak mam chwile to napisze hehe ale fajne jest to ze ilonek jest z opolskiego hehe i nawet blisko mnie mieszka
ja tak daleko, ale juz sie nie moge doczekac maja bo bede w Pl i chce sie spotkac z dziewczynami ze starego watku ze slaskarybka lubi tę wiadomość
-
czesc :)jestem edyta mam 31 lat od lipca staramy sie o malenstwo ale jakos brak efektow jestem drugi cykl z castagnusem moze on pomoze...mam coreczke ma 10 lat i druga ktora w czerwcu skonczylaby 3 latka ale urodzila sie zbyt wczesnie bo w 23 tyg.zyla miesiac i zmarla...minol juz jakis czas staram sie zyc normalnie...przez ten czas zdarzylam sie juz nawet rozwiesc i chyba byla to najlepsza decyzja jaka w zyciu podjelam...teraz wraz z corka i nowym partnerem staramy sie zaczac wszystko o9d nowa i teraz brakuje nam juz tylko malenstwa...trzymam kciukaski za nas wszystkie
karmelek, rybka lubią tę wiadomość
edytka -
edytka wrote:czesc :)jestem edyta mam 31 lat od lipca staramy sie o malenstwo ale jakos brak efektow jestem drugi cykl z castagnusem moze on pomoze...mam coreczke ma 10 lat i druga ktora w czerwcu skonczylaby 3 latka ale urodzila sie zbyt wczesnie bo w 23 tyg.zyla miesiac i zmarla...minol juz jakis czas staram sie zyc normalnie...przez ten czas zdarzylam sie juz nawet rozwiesc i chyba byla to najlepsza decyzja jaka w zyciu podjelam...teraz wraz z corka i nowym partnerem staramy sie zaczac wszystko o9d nowa i teraz brakuje nam juz tylko malenstwa...trzymam kciukaski za nas wszystkie
Fajnie ze do nas dolaczylas Ja rowniez mam nadzieje ze w koncu sie kazdej uda, trzymam kciuki obys szybko sie doczekala malenstwaedytka, rybka lubią tę wiadomość
-
ooo... chwile was człowiek spuści z oka i juz takie cyrki
ja też się często czuje olana i już nie raz o tym pisałam, ale coż w takim natłoku spraw nie zawsze ma się okazje odpisać.. sama mam ostatnio rozplanowany czas prawie co do minuty więc jak wpadam to sprawdzam czy u was wszystko dobrze, odmelduje się i uciekam..
ewelinka na wątku gdzie nigdy nie jest się olanym jak pisałaś nie zawitam, bo ja juz jedno maleństwo mam więc wygląda na to że to temat nie dla mnie..
Zreszta zakładanie nowego wątku jest dla mnie bez sensu, już przerabiamy drugi, tam było źle i tu niedobrze... czy tam będzie lepiej? jeśli tak to przez ile?
Malinka a na kiedy planujecie otwarcie??
Iza jak noga? do kiedy masz gips?
uciekam myć się i działać chociaż czuję się przeziębiona i ochota licha to pewnie przez te cholerne okna które myłam... jutro chyba musze przelecieć to balkonowe, mimo iż niedziela to nie będę potem już miała kiedy...
buziaki!!
Edytka witaj! bardzo mi przykro z powodu tego co przeszłaś... nawet nie mogę sobie wyobrazić jak taka strata boli... trzymam kciuki za to by teraz już wszystko było dobrze i jak najszybciej udało wam się powiększyć rodzinkę my staramy się od czerwcarybka, iza30 lubią tę wiadomość