W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonek wrote:Hej kochane...ja dopiero przylazlam z nocki...mialam.noc.przebojow serducho cos mi nawalało wiec zrobili mi.holtera i elektrolity....na holterze kolatania serca a przyczyna wyplukany magnez i potas...wiec musze pobrac go troche by dolegliwosci ustapily
...A od jutra zaczynam.Clo brac...
ale dziekowac Bogu przechodzi po okolo 10 minutach..zdrowka zycze!!!
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Oj, Rybko to faktycznie poważna sprawa! Ja to ogólnie nie mam żadnych problemów zdrowotnych, rzadko choruję. Ale teraz to się czuję fatalnie. Jestem przeziębiona i od dwóch dni jest mi niedobrze, okres się spóźnia, ale dopiero drugi dzień, a test robiłam wczoraj i wyszedł negatywny. Mąż był przede mną przeziębiony i też mówił, że mu było niedobrze.
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny milej soboty my juz w lokalu malujemy heh i mamy neta .. za godz.po meble do namyslowa wiecie co moj maz tesciowej mowil o lokalu i ze otwieramy sklep noo najpierw nic jej nie pow. a ona a co sie stalo martyna w ciazy ale sie usmialam heh z tego
~Agnieszka, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:ja takie kolatanie serca mam co jakis czas,nawet mialam dwa razy bardzo mocno ostatnio..strasznie zle i inaczej walilo mi serce,zrobilam sie sztywna zimna oblana potem i nawet slowa niemoglam z siebie wydobyc
ale dziekowac Bogu przechodzi po okolo 10 minutach..zdrowka zycze!!!
No tez przydalo by Ci sie zrobic jakies badanka... -
malinka20 wrote:hej dziewczyny milej soboty my juz w lokalu malujemy heh i mamy neta .. za godz.po meble do namyslowa wiecie co moj maz tesciowej mowil o lokalu i ze otwieramy sklep noo najpierw nic jej nie pow. a ona a co sie stalo martyna w ciazy ale sie usmialam heh z tego
No.to wpadaj do.mnie na kawke -
stardust87 wrote:jeju, ja bym nie wytrzymała napięcia. Jak ty to robisz, że nie robisz testów co pół godziny?
-
ehehe... zazdroszczę, bo wykres wygląda naprawdę obiecująco. Jak już wyjdzie Ci druga krecha (czego życzę z całych sił) to szybko daj znać
Trzymam kciuki
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
edit o 14 test pozytywny:)zaczynamy walke o nasz cud!, trzymajcie kciuki!
buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 14:18
Little Frog, iza30, karmelek lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:hej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
buziaki! -
Strażaczka90 wrote:Ja kawki nie pije ale soczek z chęcią
herbatę pije też ja ruski rok....Witacjie...małpy jak na razie nie ma tempka 36.8 dziś miała być małpa ale coś nie puka jescze do drzwi....miłego dnia
30 dzień cyklu.. Według ovu dziś @ ale... bez podniety okna umyte, rolety pozmieniane, siadam dopiero na tyłku od 10 a za chwilę jeszcze maraton po galerii i wizytą u teściów, ufff
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
buziaki!
trzymamy mocno kciuki :*:* -
nick nieaktualny
-
~Agnieszka wrote:U mnie to samo, małpy nie ma i temp 36,8
30 dzień cyklu.. Według ovu dziś @ ale... bez podniety okna umyte, rolety pozmieniane, siadam dopiero na tyłku od 10 a za chwilę jeszcze maraton po galerii i wizytą u teściów, ufff
taki świąteczny akurat, choinkowy
-
Ania1986 wrote:hej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
buziaki!
Aniu trzymam kciukiza zielone zakonczenie
-
nick nieaktualny
-
ania trzymam kciuki za owocne staranka
.
strazaczka, agnieszka a u was za zielone zakonczenie
wrocilam z pracy po 16 jestem padnieta!! maz sprzata, zaraz ide mu pomoc bo mi biedaka szkoda
dzieciaczek polecial do dziadkow
a dzis poszlam na latwizne i zapakowalam mojemu chrzesniakowi w koperte kase. sama nie mialam pomyslu co mu kupic, jest juz na tyle duzy ze pewnie bardziej sie z kaski ucieszy
. i mam ze tak powiem problem z glowy
rybka ja mam podobne problemy z sercem i do tego te bole glowy... a badania wychodza mi dobre i to chyba wszystko mam na tle nerwowym...
bo te kolatania i bole serca zaczely mi sie po poronieniu....
zastanawiam sie czy dzis moge sobie jeszcze piwko strzelic??
wogole to czuje sie przeziebioni to gardlo mnie boli.. moze piwo pomoze?!
buziaczki!!!iza30 lubi tę wiadomość