W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonek wrote:Hej kochane...ja dopiero przylazlam z nocki...mialam.noc.przebojow serducho cos mi nawalało wiec zrobili mi.holtera i elektrolity....na holterze kolatania serca a przyczyna wyplukany magnez i potas...wiec musze pobrac go troche by dolegliwosci ustapily ...A od jutra zaczynam.Clo brac...
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Oj, Rybko to faktycznie poważna sprawa! Ja to ogólnie nie mam żadnych problemów zdrowotnych, rzadko choruję. Ale teraz to się czuję fatalnie. Jestem przeziębiona i od dwóch dni jest mi niedobrze, okres się spóźnia, ale dopiero drugi dzień, a test robiłam wczoraj i wyszedł negatywny. Mąż był przede mną przeziębiony i też mówił, że mu było niedobrze.
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny milej soboty my juz w lokalu malujemy heh i mamy neta .. za godz.po meble do namyslowa wiecie co moj maz tesciowej mowil o lokalu i ze otwieramy sklep noo najpierw nic jej nie pow. a ona a co sie stalo martyna w ciazy ale sie usmialam heh z tego
~Agnieszka, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:ja takie kolatanie serca mam co jakis czas,nawet mialam dwa razy bardzo mocno ostatnio..strasznie zle i inaczej walilo mi serce,zrobilam sie sztywna zimna oblana potem i nawet slowa niemoglam z siebie wydobyc ale dziekowac Bogu przechodzi po okolo 10 minutach..zdrowka zycze!!!
No tez przydalo by Ci sie zrobic jakies badanka... -
malinka20 wrote:hej dziewczyny milej soboty my juz w lokalu malujemy heh i mamy neta .. za godz.po meble do namyslowa wiecie co moj maz tesciowej mowil o lokalu i ze otwieramy sklep noo najpierw nic jej nie pow. a ona a co sie stalo martyna w ciazy ale sie usmialam heh z tego
No.to wpadaj do.mnie na kawke -
stardust87 wrote:jeju, ja bym nie wytrzymała napięcia. Jak ty to robisz, że nie robisz testów co pół godziny?
-
ehehe... zazdroszczę, bo wykres wygląda naprawdę obiecująco. Jak już wyjdzie Ci druga krecha (czego życzę z całych sił) to szybko daj znać Trzymam kciuki
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
edit o 14 test pozytywny:) zaczynamy walke o nasz cud!, trzymajcie kciuki!
buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 14:18
Little Frog, iza30, karmelek lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:hej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
buziaki! -
Strażaczka90 wrote:Ja kawki nie pije ale soczek z chęcią herbatę pije też ja ruski rok....Witacjie...małpy jak na razie nie ma tempka 36.8 dziś miała być małpa ale coś nie puka jescze do drzwi....miłego dnia
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
buziaki!
trzymamy mocno kciuki :*:* -
nick nieaktualny
-
~Agnieszka wrote:U mnie to samo, małpy nie ma i temp 36,8 30 dzień cyklu.. Według ovu dziś @ ale... bez podniety okna umyte, rolety pozmieniane, siadam dopiero na tyłku od 10 a za chwilę jeszcze maraton po galerii i wizytą u teściów, ufff
-
Ania1986 wrote:hej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z
buziaki!
Aniu trzymam kciuki za zielone zakonczenie -
nick nieaktualny
-
ania trzymam kciuki za owocne staranka .
strazaczka, agnieszka a u was za zielone zakonczenie
wrocilam z pracy po 16 jestem padnieta!! maz sprzata, zaraz ide mu pomoc bo mi biedaka szkoda
dzieciaczek polecial do dziadkow
a dzis poszlam na latwizne i zapakowalam mojemu chrzesniakowi w koperte kase . sama nie mialam pomyslu co mu kupic, jest juz na tyle duzy ze pewnie bardziej sie z kaski ucieszy . i mam ze tak powiem problem z glowy
rybka ja mam podobne problemy z sercem i do tego te bole glowy... a badania wychodza mi dobre i to chyba wszystko mam na tle nerwowym...
bo te kolatania i bole serca zaczely mi sie po poronieniu....
zastanawiam sie czy dzis moge sobie jeszcze piwko strzelic??
wogole to czuje sie przeziebion i to gardlo mnie boli.. moze piwo pomoze?!
buziaczki!!!iza30 lubi tę wiadomość