X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Hej kochane...ja dopiero przylazlam z nocki...mialam.noc.przebojow serducho cos mi nawalało wiec zrobili mi.holtera i elektrolity....na holterze kolatania serca a przyczyna wyplukany magnez i potas...wiec musze pobrac go troche by dolegliwosci ustapily :-)...A od jutra zaczynam.Clo brac...
    ja takie kolatanie serca mam co jakis czas,nawet mialam dwa razy bardzo mocno ostatnio..strasznie zle i inaczej walilo mi serce,zrobilam sie sztywna zimna oblana potem i nawet slowa niemoglam z siebie wydobyc :-( ale dziekowac Bogu przechodzi po okolo 10 minutach..zdrowka zycze!!! <3

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Rybko to faktycznie poważna sprawa! Ja to ogólnie nie mam żadnych problemów zdrowotnych, rzadko choruję. Ale teraz to się czuję fatalnie. Jestem przeziębiona i od dwóch dni jest mi niedobrze, okres się spóźnia, ale dopiero drugi dzień, a test robiłam wczoraj i wyszedł negatywny. Mąż był przede mną przeziębiony i też mówił, że mu było niedobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny milej soboty my juz w lokalu malujemy heh i mamy neta .. za godz.po meble do namyslowa wiecie co moj maz tesciowej mowil o lokalu i ze otwieramy sklep noo najpierw nic jej nie pow. a ona a co sie stalo martyna w ciazy ale sie usmialam heh z tego

~Agnieszka, iza30, rybka lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinko, jak ja Ci strasznie zazdroszczę tego biznesiku :):) Sama bym chciała urządzić sklep i w nim pracować...takie moje małe marzenie :) Może kiedyś się spełni :)
    Może teściowa coś wywróżyła? :):)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ja takie kolatanie serca mam co jakis czas,nawet mialam dwa razy bardzo mocno ostatnio..strasznie zle i inaczej walilo mi serce,zrobilam sie sztywna zimna oblana potem i nawet slowa niemoglam z siebie wydobyc :-( ale dziekowac Bogu przechodzi po okolo 10 minutach..zdrowka zycze!!! <3

No tez przydalo by Ci sie zrobic jakies badanka...

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka20 wrote:
    hej dziewczyny milej soboty my juz w lokalu malujemy heh i mamy neta .. za godz.po meble do namyslowa wiecie co moj maz tesciowej mowil o lokalu i ze otwieramy sklep noo najpierw nic jej nie pow. a ona a co sie stalo martyna w ciazy ale sie usmialam heh z tego

No.to wpadaj do.mnie na kawke :-D

63b363a823.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    jeju, ja bym nie wytrzymała napięcia. Jak ty to robisz, że nie robisz testów co pół godziny? :P
    Jestem zalatana praca dlatego...albo boję sie rozczarowania może:)nie wiem czemu:)ale testy owu mam pozytywne.Parę dno temu zrobiłam tak o se bo miałam ostatni i wyszedl pozytyw:-P

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehehe... zazdroszczę, bo wykres wygląda naprawdę obiecująco. Jak już wyjdzie Ci druga krecha (czego życzę z całych sił) to szybko daj znać :) Trzymam kciuki :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ilonka dpoko ale czas nas goni z checia sama wpadne na plotki .. litle to otworz i sie spelni marzenie hehe

• ilonek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka20 wrote:
    hehe ilonka dpoko ale czas nas goni z checia sama wpadne na plotki .. litle to otworz i sie spelni marzenie hehe

Zapraszam....caly tydzien jestem.sama maz polecial.do Niemiec a masz blisko :-*

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z <3

edit o 14 test pozytywny:):D zaczynamy walke o nasz cud!, trzymajcie kciuki!
    buziaki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 14:18

Little Frog, iza30, karmelek lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hej babeczki a ja przezylam zastrzyk z pregnylu, testy owulacyjne juz prawie identyczne 2 krechy,jajniki pikaja, ale jeszcze chyba nie pekly bo bolu nie bylo, a wiec od dzis startujemy z <3

buziaki!
    Trzymamy bardzo mocno!!! :):)

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Ja kawki nie pije ale soczek z chęcią:) herbatę pije też ja ruski rok....Witacjie...małpy jak na razie nie ma tempka 36.8 dziś miała być małpa ale coś nie puka jescze do drzwi....miłego dnia
    U mnie to samo, małpy nie ma i temp 36,8 :) 30 dzień cyklu.. Według ovu dziś @ ale... bez podniety okna umyte, rolety pozmieniane, siadam dopiero na tyłku od 10 a za chwilę jeszcze maraton po galerii i wizytą u teściów, ufff

gann3e3k07a442mt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

buziaki!

trzymamy mocno kciuki :*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje:*
    fajnie ze jeszcze mnie ktos tu zauważa:)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    U mnie to samo, małpy nie ma i temp 36,8 :) 30 dzień cyklu.. Według ovu dziś @ ale... bez podniety okna umyte, rolety pozmieniane, siadam dopiero na tyłku od 10 a za chwilę jeszcze maraton po galerii i wizytą u teściów, ufff
    no to trzymam kciuki za zielony kolor :) taki świąteczny akurat, choinkowy choinka.gif

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

buziaki!

Aniu trzymam kciuki <3 za zielone zakonczenie

20150409580413.png

200707184670.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Kobitki:)dopiero wrocilam ze szkolenia..dzis 34 dzien cyklu temp.37,1 @ brak narazie...

karmelek lubi tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika1987 wrote:
    witam Kobitki:)dopiero wrocilam ze szkolenia..dzis 34 dzien cyklu temp.37,1 @ brak narazie...
    testuj kochana a na kiedy masz termin @?

• karmelek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania trzymam kciuki za owocne staranka :-).
    strazaczka, agnieszka a u was za zielone zakonczenie :-)

wrocilam z pracy po 16 jestem padnieta!! maz sprzata, zaraz ide mu pomoc bo mi biedaka szkoda :-)
    dzieciaczek polecial do dziadkow :-)

a dzis poszlam na latwizne i zapakowalam mojemu chrzesniakowi w koperte kase :-). sama nie mialam pomyslu co mu kupic, jest juz na tyle duzy ze pewnie bardziej sie z kaski ucieszy :-). i mam ze tak powiem problem z glowy :-)

rybka ja mam podobne problemy z sercem i do tego te bole glowy... a badania wychodza mi dobre i to chyba wszystko mam na tle nerwowym...
    bo te kolatania i bole serca zaczely mi sie po poronieniu....

zastanawiam sie czy dzis moge sobie jeszcze piwko strzelic?? :-)
    wogole to czuje sie przeziebion :/ i to gardlo mnie boli.. moze piwo pomoze?! :-)

buziaczki!!! <3

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 95 96 97 98 99 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ