W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Zobaczcie co zrobił z sobą mój mąż... masakra jakaś
przefarbował sobie część włosów na siwy, zrobił sobie kolczyka w brwi, no i na dokładkę zafundował sobie tatuaż na szyi
http://zapodaj.net/3a309b519933b.jpg.htmlNusia1989, Strażaczka90, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Zobaczcie co zrobił z sobą mój mąż... masakra jakaś
przefarbował sobie część włosów na siwy, zrobił sobie kolczyka w brwi, no i na dokładkę zafundował sobie tatuaż na szyi
http://zapodaj.net/3a309b519933b.jpg.htmlNusia1989, rybka lubią tę wiadomość
-
Karolcia, trzymaj się kochana. Wiem co przeżywasz, ale uwierz mi - czas leczy rany. Nigdy nie zapomnisz, ale z czasem będzie mniej bolało...
Też to przeszłam i jakoś już się trzymam. Choć na myśl, że niedługo 24 lutego (miałam na ten dzień wyznaczoną datę porodu) ściska mnie w środku. Ale dasz radę :*rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Witam dziewczyny z rana Kawka?
rybka lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Ja kawki nie pije ale soczek z chęcią herbatę pije też ja ruski rok....Witacjie...małpy jak na razie nie ma tempka 36.8 dziś miała być małpa ale coś nie puka jescze do drzwi....miłego dnia
Ja mam ciągle niską temp. Boję się, że owu nie będzie w tym miesiącuStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:a kiedy kochana testujesz?..
Ja mam ciągle niską temp. Boję się, że owu nie będzie w tym miesiącurybka lubi tę wiadomość
-
Hej hej kochane!!!
My dziś w domku od rana mdłości i miałam jeszcze jeden test w domu i jak debil bo zrobiłam hahaha i są dwie równe kreseczki nie wiem czemu go zrobiłam jak beta wyszła 427,5 przyrost fantastyczny ale ze mnie wariatka:)
Chyba sprawdzam czy fasolka jest:)
Miłego dnia:)
Strażaczka kiedy ten test kochana miałaś dziś testować bo ja zaciskam już kciuki u nóg i rąk:)
iza30, rybka, karmelek lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Strażaczka90 wrote:Napisałam Ci Kochana pod wykresem.Jeszcze nie wiem kiedy...ale nie nakrecam sie...co będzie to będzie ..testy leżą w szafce może we wtorek zrobię..:*
rybka, Strażaczka90, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Hej hej kochane!!!
My dziś w domku od rana mdłości i miałam jeszcze jeden test w domu i jak debil bo zrobiłam hahaha i są dwie równe kreseczki nie wiem czemu go zrobiłam jak beta wyszła 427,5 przyrost fantastyczny ale ze mnie wariatka:)
Chyba sprawdzam czy fasolka jest:)
Miłego dnia:)
Strażaczka kiedy ten test kochana miałaś dziś testować bo ja zaciskam już kciuki u nóg i rąk:)rybka, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej serduszka jakis czs mnie nie bylo ale coz sesja egzaminacyjna mnie wykancza , gratuluje tym ktorym sie udalo
u mnie 12 dzien cyklu tempka wyzsza boli brzuch jak cholera mam dni plodne teraz wiec musze przetrwac mam nadzieje ze ten miesiac bd szczesliwy i w nowy rok wkroczymy tanecznym krokiem ale juz nie jako 2 tylko 3 ! ja to mam wstret do kawy jako moglam pic litrami tak teraz od jakiegos miesiaca patrzec na nia nie moge milego dnia !rybka, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane...ja dopiero przylazlam z nocki...mialam.noc.przebojow serducho cos mi nawalało wiec zrobili mi.holtera i elektrolity....na holterze kolatania serca a przyczyna wyplukany magnez i potas...wiec musze pobrac go troche by dolegliwosci ustapily ...A od jutra zaczynam.Clo brac...
rybka, Strażaczka90, iza30 lubią tę wiadomość