W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
~Agnieszka wrote:Ja tez według ovu jutro mam dostać @ ale jutro to ja sie zabieram za mycię kolejnych okien a dziś na poprawę humoru to sobie choinkę ubiore a co! Wolno mi - wolno i tak zrobię
a ja jutro mam takie szkolenia i moj Luby ma pojechac po choinke i ja ubrac:))) -
Mąż zarzwonil do mojej ginekolog i powiedziala mu zeby kontynuować dupka przez kolejne 5 dnia i za 5 dni powtorzyc test z sikacza. Chyba jajo zniose do srody, a maz sie uparl i powiedzial, ze testowac bedziemy tak, jak lekarka kazała, a ja chcialam isc na betke w poniedziałek
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc laski ciezki dzień wlasnie wrocilam z podrozy hehe jutro tylko po meble do namyslowa i malowanie lokalu , a wogole to widziałam 30km ode mnie w praszce sklep z chemia niemiecka także mysle ze tu nie będzie problemu hehe bo Kluczbork jest większy .. trzymam za was kciuki za zielona kropke ja to nie mam czasu nawet myslec o ciąży hehe ani testow owulacyjnych robic może ten miesiąc będzie szczęśliwy .. za tydz,do gina mam wiec mam nadzieje ze dojdzie wkoncu do cytologii i nie będę miała zadnego zapalenia
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny