W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:niedziwie sie bo masz naprawde sliczny wykresik!!!!
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Kasia1993 wrote:Aniu twoja temperatura jest piekna... do niedziel beda piekne II grube:D
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:Dzien dobry
Ja wlasnie pije kawe i musialam was troszke nadgonic.
U mnie dzien jak codzien czyli nienistwa ciag dalszy kiedy to sie skonczy
Milego dzionka zycze wszystkim -
ja niebawem znikam bo mam troszke do nadrobienia w domku bo czego ja nie zrobie nikt nie zrobi maz nie pcha sie do pomocy niestety a synek bierze przyklad z taty pozniej po obiedzie jedziemy na zakup prezentu bo syn listy do mikolaja caly czas dopisuje jeszcze tydzien i bede miala ciezki dni w domu..maz bedzie mial urlop syn wolne od szkoly a ja sie nauczylam ze sobie do poludnia odpoczywam..ale dam rade
-
a tak miedzy nami ale prosze miedzy nami to forum wciaga mnie wiecej niz wykresy itp. pewnie to przez to ze moge pisac o wszystkim i o niczym dobra moje sloneczka milego dzionka wam zycze..bede was w wolnej chwilki podczytywac...papatki
iza30, Kasiula09, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:a tak miedzy nami ale prosze miedzy nami to forum wciaga mnie wiecej niz wykresy itp. pewnie to przez to ze moge pisac o wszystkim i o niczym dobra moje sloneczka milego dzionka wam zycze..bede was w wolnej chwilki podczytywac...papatki
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:a tak miedzy nami ale prosze miedzy nami to forum wciaga mnie wiecej niz wykresy itp. pewnie to przez to ze moge pisac o wszystkim i o niczym dobra moje sloneczka milego dzionka wam zycze..bede was w wolnej chwilki podczytywac...papatki
zgadzam sie bardzo wciaga i uzależnia ja przez to pracować nie mogeiza30 lubi tę wiadomość
-
ja jutro z małzykiem jade na zakupy przedswiateczne moze jakas choinke kupimy bo na nowym miszkanku mielismy rok temu swieża wiec teraz trzeba sie okresli c ale tez chyba wezmiemy swiaza - ból jest jeden kocica ktora lubi bawic sie bombkami
iza30, Fasolkowa duszyczka lubią tę wiadomość