W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomocy bo ja jestem zielona mierzylam temperaturę ale zaczęłam to robić w połowie cyklu więc nie brałam pod uwagę Ale od 6 dni miałam temperaturę 36,8 dziś 37 to mój 29 dzień cyklu wg mnie okres powinnam dostać albo w środę albo w czwartek a według ovu w sobotę. Robiłam test i niegatywny ale robiłam go chyba za wcześniej bo ponedzialek czy przed @ temp rośnie? Inne objawy też bym znalazła ale boję się ze to moje urojenia, chodź moje piersimsa jakieś dziwne help moje kochane i miłego dnia :*
rybka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny tempka mi rosnie, jestem szczesliwa moze cos z tego wyjdzie, ale ten wykres masakra no prezsuwa sie jak glupi.... Zawsze mam cykle 26-28 dni a on juz sie przesunal na 31, a ze owulacja przeskoczyla na 18 z 13. Wkurza mnie juz ten wykres...
-
Przed @ spada. tzn z tego co ja się orientuję.
U mnie temp. na tym samym, niskim poziomie. A miałam nadzieję, że wczoraj była owulka i dziś wystrzeli w górę.. No nic.
Test owulacyjny bardziej pozytywny niż do tej pory (krecha testowa dużo ciemniejsza od kontrolnej) więc może jeszcze owulka będzie i ta cholerna temperatura odbije?..
Ogólnie ta temp. zepsuła mi humor zanim jeszcze z łóżka wstałam.. Do dupyrybka lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Pomocy bo ja jestem zielona mierzylam temperaturę ale zaczęłam to robić w połowie cyklu więc nie brałam pod uwagę Ale od 6 dni miałam temperaturę 36,8 dziś 37 to mój 29 dzień cyklu wg mnie okres powinnam dostać albo w środę albo w czwartek a według ovu w sobotę. Robiłam test i niegatywny ale robiłam go chyba za wcześniej bo ponedzialek czy przed @ temp rośnie? Inne objawy też bym znalazła ale boję się ze to moje urojenia, chodź moje piersimsa jakieś dziwne help moje kochane i miłego dnia :*
Oj kochana cos mi sie wydaje ze tu bedzie fasolka -
Kasia1993 wrote:Myszko a kiedy masz przewidywany termin @?
Sorrka nie doczytałam czyli 18-19 grudnia... Może a raczej napewno test za szybko:D
Ovulka wrote:Hej dziewczyny tempka mi rosnie, jestem szczesliwa moze cos z tego wyjdzie, ale ten wykres masakra no prezsuwa sie jak glupi.... Zawsze mam cykle 26-28 dni a on juz sie przesunal na 31, a ze owulacja przeskoczyla na 18 z 13. Wkurza mnie juz ten wykres...
Masz podobny problem, Ja robiłam testy owu i niby wyszedł mi pozytywny ale musiałam go źle odczytac, jestem 2 cykl po odstawieniu tabletek pierwszy był 35 dniowy ten liczyłam 28 i owu mi nie wyznaczył przewidywalnego terminu ovu, przedwczoraj byłam u mojej gin i powiedziała ze ten moze byc taki sam to zmieniłam na ovu ze 35-dniowe i co! owu wyznaczył mi ovulacje:))) -
~Agnieszka wrote:Masakra co za emocje az boje sie pomyslec ze to sie moze zdarzyc. Okres wg moich obliczen powinien byc 11 albo 12 grudnia ale ovu pokazuje na jutro, to pierwszy cykl staran ale nadzieja i tak jest chodz moze to glupie
rybka lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Masakra co za emocje az boje sie pomyslec ze to sie moze zdarzyc. Okres wg moich obliczen powinien byc 11 albo 12 grudnia ale ovu pokazuje na jutro, to pierwszy cykl staran ale nadzieja i tak jest chodz moze to glupie
Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
Kasia1993 wrote:Nishi kochana czyli można Ci już powolutku Gratulować! Powiedz mi kochana jaki masz śluz? Ja jestem obecnie 2 dni przed @ a wczoraj wieczorem pojawił się u mnie śluz rozciągliwy ale bardziej wodnisty niż ten płodny + skoczyłą mi tempka!!!!
U mnie, na razie, sluz jest cos pomiędzy rozciagliwym a lepkim, nie ma go duzo, ale daje uczucie wilgoci. Tempka utrzymuje sie wysoko.rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nishi wrote:U mnie, na razie, sluz jest cos pomiędzy rozciagliwym a lepkim, nie ma go duzo, ale daje uczucie wilgoci. Tempka utrzymuje sie wysoko.
-
~Agnieszka wrote:Pomocy bo ja jestem zielona mierzylam temperaturę ale zaczęłam to robić w połowie cyklu więc nie brałam pod uwagę Ale od 6 dni miałam temperaturę 36,8 dziś 37 to mój 29 dzień cyklu wg mnie okres powinnam dostać albo w środę albo w czwartek a według ovu w sobotę. Robiłam test i niegatywny ale robiłam go chyba za wcześniej bo ponedzialek czy przed @ temp rośnie? Inne objawy też bym znalazła ale boję się ze to moje urojenia, chodź moje piersimsa jakieś dziwne help moje kochane i miłego dnia :*
-
Dzien dobry ja sie z rana obudzilam -ale zaraz znowuusnelam i taki mi si eprzykimalo ze dopeiro niedawno sie obudzilam
Szczescliwego piatku 13tegorybka, iza30 lubią tę wiadomość