W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
witam:)
ja też już ogarniam domek i myśle że po weekendzie powoli będę juz stroić na święta choinkę też oczywiście będę mieć żywą kupuje zawsze w donicy i po świętach przesadzam do ogrodu
magi świąt nie czuje wcale, u nas słonko pięknie świeci, cieplutko można powiedzieć że jest
do pracy idę popołudniu a tak mi się nie chce!!!!
a teraz mykam powiesić firany w sypialni na to moje pięknie umyte okno
buziaki!! :*iza30, Paulia87, rybka lubią tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Odkrylam nowa chorobe - toaletofobie
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej babeczki, ja dzis w domku, ale musze okna pomyć ;/ja dzis balkon w swiatelka ustroje i tuje;) jajniki bolą , tempka pieknie spada jakby na owulacje ale testy negat..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 11:46
rybka lubi tę wiadomość
-
Tak piszecie o swiatecznych porzadkach, ja tez musze sie zabrac za sprzatanie, musze choinke wyjac i rozprostowac, przejrzec dekoracje i dokupic cos ewentualnie, sporzadzic menu na Wigilie i pierwsze swieto i zrobic liste zakupow. Tylko ze kompletnie mi sie nie chce! Jakby to określiła moja mamcia: śmierdze leniem nw kilometr!
Fasolkowa duszyczka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na szczescie mam już posprzątane tylko na bieżąco będę sprzątać choinka już ubrana dom przystojny tylko zakupy nam zostały spożywcze i gotowanie ale na wigilię jedziemy do mojej siostry ale to jak pracę skacze co w wigilię do pracy
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja na szczescie mam już posprzątane tylko na bieżąco będę sprzątać choinka już ubrana dom przystojny tylko zakupy nam zostały spożywcze i gotowanie ale na wigilię jedziemy do mojej siostry ale to jak pracę skacze co w wigilię do pracy
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My sobie z ma lzykiem postanowilismy ze w tym roku chcemy miec bardzo swiatecznie - bo w tamtym to taka objazdowka - nie bylo czasu bo to 3 miechy po slubie - przeprowadzka wiec te swita nawet maz zdeklarowal sie ze bedzie pomagal w porzadkach wiec trzymam go za slowo poki co sie wywiazuje z obietnicy nawet dzis rano przy sniadanku powiedzial zebym przemyslala co bedziemy robic i jedziemy na zakupy ehhh- uwielbiam ten czas no i wreszcie mam w czym piec bo stara kuchenka wsio przypalala - za to nowa luxik
Agniesiu- fakt wykres ladny - ale nie czuje sie "ciązowo" zreszta jakos ten cykl odpuscilismy i chcielismy miec spokojne swieta - wczesniej teaz mialam ciazowe wykresy i nici z tego - dlatego jesli do 12 dpo bedzie ladna tempka to zaczne cos sobie wmawiac w sumie cykle sa 33 dniowe wiec jeszcze 3-4 dni
Buzioly wracam do pracy
bo mam mnostwo pomyslow i musze zrealizowac -
~Agnieszka wrote:Dokladnie tak moja droga, 29 dzien cyklu, @ powinnam dostac 11 albo 12 grudnia,dzis temp. do gory a w jajnikach kluje i pare innych dolegliwosci,ale nie podniecam sie...
-
nick nieaktualnyJa miałam tak samo w poprzednim cyklu, byłam pewna, że się udało... Kłocie w jajnikach, pobolewanie podbrzusza, nigdy wczesniej nie mialam takich objawów. Naprawdę byłam pewna. Niestety się rozczarowałam, chyba lepiej z góry założyć że się nie udało i miło się później zaskoczyć niż popadać w depresję, że znowu się nie udało. Chciaż oczywiście życzę aby to było to o czym marzysz~Agnieszka wrote:Dokladnie tak moja droga, 29 dzien cyklu, @ powinnam dostac 11 albo 12 grudnia,dzis temp. do gory a w jajnikach kluje i pare innych dolegliwosci,ale nie podniecam sie...
-
nick nieaktualnycześć wszystkim:)
Święta tuż tuż więc powoli zaczynamy stroić mieszkanie. Narazie mamy tylko sztuczny śnieg i powieszone gwiazdki, może dziś powiesimy lampki w oknach. Zobaczymy czy będzie nam się chciało:)
dobrze, że wczoraj zrobiłam gulasz więc dziś tylko placki ziemniaczane i będzie obiad a raczej obiado-kolacja z głowy;)
http://zapodaj.net/d6bfc5ca6f73b.jpg.html
iza30, karmelek, Jackie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:Dokladnie tak moja droga, 29 dzien cyklu, @ powinnam dostac 11 albo 12 grudnia,dzis temp. do gory a w jajnikach kluje i pare innych dolegliwosci,ale nie podniecam sie...
NISHI: gratulujęrybka lubi tę wiadomość
-
NAtusia jaki śliczny śnieg:D:D szkoda że na zewnątrz go tyle nie ma co w Twoim oknie:D
ja wczoraj upiekłam pierniki na choinkę dziś z młodą bedziemy lukrować, a jak nie dziś to jutro:)
Nusia1989, rybka lubią tę wiadomość