X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • Nishi Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    zarazaj nas tutaj!!! ;-) gratuluje kochana!!!!!<3

Jak tylko potwierdze na 100%, to bede rozsiewac ciazowe zarazki ile wlezie ;)

rybka lubi tę wiadomość

20121213640117.png
    07953602cc36db5aaaab36f9b2feeed9.png

• Fasolkowa duszyczka Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zarażasz choinką już :)) Chyba też się po nią wybiorę i także prawdziwą, pachnącą - być może ubieranie odstresuje mnie i Męża i może temperatura się poszczęści czego i Wam życzę
    Pozdrawiam :)

rybka lubi tę wiadomość

brokatowy-mis.gif9ewn3e3k5668t40y.png f2w3vfxmxlrzenkc.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:)
    ja też już ogarniam domek i myśle że po weekendzie powoli będę juz stroić na święta :) choinkę też oczywiście będę mieć żywą :) kupuje zawsze w donicy i po świętach przesadzam do ogrodu :)

magi świąt nie czuje wcale, u nas słonko pięknie świeci, cieplutko można powiedzieć że jest :)

do pracy idę popołudniu a tak mi się nie chce!!!!

a teraz mykam powiesić firany w sypialni na to moje pięknie umyte okno :)

buziaki!! :*

iza30, Paulia87, rybka lubią tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkrylam nowa chorobe - toaletofobie :)

Ania_84, stardust87, rybka lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Odkrylam nowa chorobe - toaletofobie :)
    Co rusz sprawdzasz czy @ nie przyszla ?? :)

rybka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak moja droga, 29 dzien cyklu, @ powinnam dostac 11 albo 12 grudnia,dzis temp. do gory a w jajnikach kluje i pare innych dolegliwosci,ale nie podniecam sie...

Ania_84, rybka lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania piekny wykres teraz zauwazylam :) sciskam kciuki!

Ania_84, rybka lubią tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki, ja dzis w domku, ale musze okna pomyć ;/ja dzis balkon w swiatelka ustroje i tuje;) jajniki bolą , tempka pieknie spada jakby na owulacje ale testy negat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 11:46

rybka lubi tę wiadomość

• Nishi Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak piszecie o swiatecznych porzadkach, ja tez musze sie zabrac za sprzatanie, musze choinke wyjac i rozprostowac, przejrzec dekoracje i dokupic cos ewentualnie, sporzadzic menu na Wigilie i pierwsze swieto i zrobic liste zakupow. Tylko ze kompletnie mi sie nie chce! Jakby to określiła moja mamcia: śmierdze leniem nw kilometr!

Fasolkowa duszyczka, rybka lubią tę wiadomość

20121213640117.png
    07953602cc36db5aaaab36f9b2feeed9.png

• Fasolkowa duszyczka Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Śmierdzisz leniem na kilometr" hihihi skąd ja to znam :) Moja mamcia mówi tak samo :)

Nishi, rybka lubią tę wiadomość

brokatowy-mis.gif9ewn3e3k5668t40y.png f2w3vfxmxlrzenkc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie mam już posprzątane tylko na bieżąco będę sprzątać :-) choinka już ubrana dom przystojny :-) tylko zakupy nam zostały spożywcze i gotowanie ale na wigilię jedziemy do mojej siostry ale to jak pracę skacze co w wigilię do pracy :-/

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja na szczescie mam już posprzątane tylko na bieżąco będę sprzątać :-) choinka już ubrana dom przystojny :-) tylko zakupy nam zostały spożywcze i gotowanie ale na wigilię jedziemy do mojej siostry ale to jak pracę skacze co w wigilię do pracy :-/
    a bo oni tam wigilii nie obchodza nie?

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a bo oni tam wigilii nie obchodza nie?
    Nie :-) 25 pozamykane bo maja swieto ale wigilii nie obchodza

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sobie z ma lzykiem postanowilismy ze w tym roku chcemy miec bardzo swiatecznie - bo w tamtym to taka objazdowka - nie bylo czasu bo to 3 miechy po slubie - przeprowadzka ;) wiec te swita nawet maz zdeklarowal sie ze bedzie pomagal w porzadkach :) wiec trzymam go za slowo poki co sie wywiazuje z obietnicy nawet dzis rano przy sniadanku powiedzial zebym przemyslala co bedziemy robic i jedziemy na zakupy :) ehhh- uwielbiam ten czas :) no i wreszcie mam w czym piec bo stara kuchenka wsio przypalala - za to nowa luxik :D

Agniesiu- fakt wykres ladny - ale nie czuje sie "ciązowo" zreszta jakos ten cykl odpuscilismy i chcielismy miec spokojne swieta - wczesniej teaz mialam ciazowe wykresy i nici z tego - dlatego jesli do 12 dpo bedzie ladna tempka to zaczne cos sobie wmawiac :) w sumie cykle sa 33 dniowe wiec jeszcze 3-4 dni :)

Buzioly wracam do pracy :D
    bo mam mnostwo pomyslow i musze zrealizowac ;D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Dokladnie tak moja droga, 29 dzien cyklu, @ powinnam dostac 11 albo 12 grudnia,dzis temp. do gory a w jajnikach kluje i pare innych dolegliwosci,ale nie podniecam sie...
    Trzymam kciuki :) za fasolcie :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tak samo w poprzednim cyklu, byłam pewna, że się udało... Kłocie w jajnikach, pobolewanie podbrzusza, nigdy wczesniej nie mialam takich objawów. Naprawdę byłam pewna. Niestety się rozczarowałam, chyba lepiej z góry założyć że się nie udało i miło się później zaskoczyć niż popadać w depresję, że znowu się nie udało. Chciaż oczywiście życzę aby to było to o czym marzysz :)
    ~Agnieszka wrote:

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego wlasnie sie nie podniecam a pisze jedynie jak jest bo znam tez swoje "szczescie " ...

gann3e3k07a442mt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim:)
    Święta tuż tuż więc powoli zaczynamy stroić mieszkanie. Narazie mamy tylko sztuczny śnieg i powieszone gwiazdki, może dziś powiesimy lampki w oknach. Zobaczymy czy będzie nam się chciało:)
    dobrze, że wczoraj zrobiłam gulasz więc dziś tylko placki ziemniaczane i będzie obiad a raczej obiado-kolacja z głowy;)

http://zapodaj.net/d6bfc5ca6f73b.jpg.html

iza30, karmelek, Jackie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    heh ja mam dziś 34 dc i też @ ani widu, ani słychu...

NISHI: gratuluję :)

rybka lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NAtusia jaki śliczny śnieg:D:D szkoda że na zewnątrz go tyle nie ma co w Twoim oknie:D
    ja wczoraj upiekłam pierniki na choinkę dziś z młodą bedziemy lukrować, a jak nie dziś to jutro:)

Nusia1989, rybka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 91 92 93 94 95 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ