W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dlatego ja sie malo tu udzielam bo przewaznie zostaje olana bynajmiej dosc czesto
ja dziś to samo zauważyłam , nawet nikt mnie nie przywitał więc walę to i ostatni raz chyba tu weszłam cieszę się bo dzięki temu forum Karolcie poznałam , która mnie wspierałarybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:ja dziś to samo zauważyłam , nawet nikt mnie nie przywitał więc walę to i ostatni raz chyba tu weszłam cieszę się bo dzięki temu forum Karolcie poznałam , która mnie wspierała
Tu bylam ze wzglegu na dziewczyny ze starego watku no ale skoro tak nie mam zamiaru sie pchac bo ja sie pozniej zle czuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Czyli jestesmy w klubie olanych ...no to nasze zdrowie
moze zalozmy swoje forum takie gdzie ktos mnie wyslucha jeszcze na poczatku zalozenia forum napisalam ze ciesze sie ze powstalo i ze nie bd osob ktore bd wkolo mowily tylko o sobie , jak juz kogos nie ma kilka dni to jest ignorowany , ovu traci swoja moc wiazania w nadziejach ludzi wrecz przeciwnie nie chce sie tu jak nawet nikt nie przywita Cie jedyne co mnie cieszy to szczescie dziewczyn ktore na ,,moich oczach" zostaly mamusiami .! pozdrawiam Was te olaneEwelina23, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:moze zalozmy swoje forum takie gdzie ktos mnie wyslucha jeszcze na poczatku zalozenia forum napisalam ze ciesze sie ze powstalo i ze nie bd osob ktore bd wkolo mowily tylko o sobie , jak juz kogos nie ma kilka dni to jest ignorowany , ovu traci swoja moc wiazania w nadziejach ludzi wrecz przeciwnie nie chce sie tu jak nawet nikt nie przywita Cie jedyne co mnie cieszy to szczescie dziewczyn ktore na ,,moich oczach" zostaly mamusiami .! pozdrawiam Was te olane
Sedno sprawy...ja nie zawsze zagladam tu codziennie ze wzgledu na.prace nie raz zapytalam co slychac itd....moj post zostal daleko w tle....wiec po co sie spuszczac... -
nick nieaktualnyJak cos zapraszam na watek ,,Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo tam napewno nie zostaniecie olane chyba ze dziewczyn nie ma to nie odpisza Wiadomo jak wszedzie ale jak pisze i widze ze dziewczyny pisza i mi nie odpisza czuje ze jestem tu niepotrzebna raz dwa mozna nie zobaczyc jak duzo dziewczyn na watku ale nie caly czas
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Sedno sprawy...ja nie zawsze zagladam tu codziennie ze wzgledu na.prace nie raz zapytalam co slychac itd....moj post zostal daleko w tle....wiec po co sie spuszczac...
No właśnie o to chodzi że jak Cię nie ma kilka dni a przybyło 100 postów to nie dasz rady wszystkiego przeczytać pomimo że chcesz wiedzieć co Cię ominęło. A jednak się nie dowiesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jak cos zapraszam na watek ,,Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo tam napewno nie zostaniecie olane chyba ze dziewczyn nie ma to nie odpisza Wiadomo jak wszedzie ale jak pisze i widze ze dziewczyny pisza i mi nie odpisza czuje ze jestem tu niepotrzebna raz dwa mozna nie zobaczyc jak duzo dziewczyn na watku ale nie caly czas
Potwierdzam, dziś dostałam odpowiedzi na swoje pytaniaEwelina23, Jackie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny