W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nusia gratulacje!! trzymam mocno kciuki by fasolcia rosla zdrowo!!
straudust mozesz sobie tantum verde prysnac do gardla i plukac woda z sola.
malinka a jak u ciebie? ktory masz dc? bo nie moge wejsc w twoj wykres. i jak coreczka? lepiej juz? co teraz ze sklepem?
iza jak noga? za 10 dni pozbedziesz sie gipsu
ewelina cale szczescie ze wam sie nic nie stalo!! my w zeszlym roku wpadlismy w poslizg na szczescie tez nam sie nic nie stalo, ale co sie strachu najadlam to moje
jutro jedziemy do kina na hobbita byla juz ktoras? przy okazji zachacze moze o jakis sklep
i tak wogole to chyba zrobie jutro test!! nie wytrzymam juz dluzej! takze prosze trzymajcie kciuki, ta 7 musi byc szczesliwa!!stardust87, iza30, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:nusia gratulacje!! trzymam mocno kciuki by fasolcia rosla zdrowo!!
straudust mozesz sobie tantum verde prysnac do gardla i plukac woda z sola.
malinka a jak u ciebie? ktory masz dc? bo nie moge wejsc w twoj wykres. i jak coreczka? lepiej juz? co teraz ze sklepem?
iza jak noga? za 10 dni pozbedziesz sie gipsu
ewelina cale szczescie ze wam sie nic nie stalo!! my w zeszlym roku wpadlismy w poslizg na szczescie tez nam sie nic nie stalo, ale co sie strachu najadlam to moje
jutro jedziemy do kina na hobbita byla juz ktoras? przy okazji zachacze moze o jakis sklep
i tak wogole to chyba zrobie jutro test!! nie wytrzymam juz dluzej! takze prosze trzymajcie kciuki, ta 7 musi byc szczesliwa!! -
Hej dziewczyny, porannie przy kawce, właśnie niedawno podniosłam się z łóżka... nie mam siły na nic, nie wyspałam się kompletnie... sąsiedzi dali czadu i imprezowali, chociaż już o 1 mąż nie wytrzymał i zszedł do nich bo nie dało się spać... Ja może dziś pojadę do tego lekarza:)
iza30 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Nusia gratulacje a jak tam dziś nadal masz plamienia?
Stardust trzymam kciuki za dwie kreski na teście u mnie świata minęły rodzinnie i bardzo szybko.
Malinka początki zawsze są trudne ale jeszcze troche i sklep bedzie przynosił zyski
Kasia ja zaraz dołączam do Ciebie ide zaraz robić kawke
stardust87, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Witajcie
Stardust trzymam kciuki za dwie kreski na teście u mnie świata minęły rodzinnie i bardzo szybko.
Malinka początki zawsze są trudne ale jeszcze troche i sklep bedzie przynosił zyski
Kasia ja zaraz dołączam do Ciebie ide zaraz robić kawke [/QUOTE
No niestety jeszcze są -
Kasiula09 wrote:Witajcie
Kasia ja zaraz dołączam do Ciebie ide zaraz robić kawke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:A czemu tak mówisz? Czujesz ze @ sie zbliza ?