W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:ja iza musze makaron robic w piwnicy posprzatac i mamie podlogi przetrzec bo ich nie ma do 27 grudnia eh...jeszcze do piekarni mak mielic na makówki..
rybka lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, roboty co niemiara, 3 dzień biegam i się zastanawiam czy ze wszystkim zdążę A miało być na spokojnie, widocznie ja tak nie umiem Przynajmniej prezenty mam i choinki ubrane, więc coś tam już z głowy Kawkę piję i trzeba się będzie brać za robotę.. Brzuch mnie coś pobolewa jak na @, już drugi dzień, więc chyba nie będzie cudu na Święta Znów będę oglądać kuzynki z maluchami, wszystkie w tym roku urodziły, któreś z kolei już dziecko, a jedna jest w ciąży, tak że super smutno mi będzie, ale wytrzymam jak zawsze Trudno, takie życie..
Dość tych smutów, zanim ucieknę chciałam Wam życzyć prawdziwie wesołych Świąt, w gronie samych życzliwych ludzi i żeby Nowy Rok każdej z nas przyniósł własne MALEŃKIE szczęście!
Na razie pa, ale pewnie wpadnę jeszcze na chwilkę wieczorem. Miłego dnia.karmelek, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Hejka kobietki
Ale jestem zmeczona cały dzień na nogach bez chwili przerwy masakra
Patus ja nie pomoge bo ja mam cykle nieregularne może do Ciebie @ przyszła wczesniej albo fasolka jest
Mika widziałam wykres moje gratulacjeiza30, martyna1989, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z Waszych:) marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!
Witam was świątecznie:-*
Wklejam moje testy z soboty niedzieli poniedziłku i dzis:)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/368d25f4cb5bbc9d.htmlolka30, mika1987, karmelek, aniulkab86, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny długo mnie nie było bo bylam w szpitalu z corka zapalenie krtani miała dziś wyszliśmy na przepustke w piątek do katroli i zobaczymy czy nas zostawia nawet nie wiem czy was na drobie .. siedze w sklepie z mezem wiec na razie nie mam czasu was nadrobić wybaczcie.. mi przepadlo staranie bo akurat wtedy jak bylam w szpitalu od tamtej srody to miała płodne dziś na papierze miałam rozowy sluz lekki i nie wiem czemu a mam 18dc ...;/
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka ja tak mialam w tym cyklu, jest u mnie w wykresie w notatkach napisane.. ale nie wiem co to znaczy, ja tego sluzu mialam dosc duzo...
kochane wesolych i spokojnych swiat! spelnienia marzen i oczywiscie juz niebawem u kazdej znac mala iskierke przy boku!iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:malinka ja tak mialam w tym cyklu, jest u mnie w wykresie w notatkach napisane.. ale nie wiem co to znaczy, ja tego sluzu mialam dosc duzo...
kochane wesolych i spokojnych swiat! spelnienia marzen i oczywiscie juz niebawem u kazdej znac mala iskierke przy boku!