W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje kochane dziewczęta ostatnimi czasy nie zqglądam tu za czesto ale jest to spowodowane nawalem pracy ,problemami i w sumie wrzucilam duuuuzo na luz mierze tylko temp....
Bede sie starala codziennie zagladac(choc na chwile)....iza30 lubi tę wiadomość
-
Kasia1993 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cfa88cf12f49b966.html
Moj test z dziś z rana... poradzcie cos?
@ dalej nie ma dzis 35 dc?
Kasiu, dziwne to wszystko. U mnie podobna sytuacja, wczoraj straszny cienias na teście, praktycznie niewidoczny gdyby nie światło, dziś beta ujemna...smutam Tyle, że Tobie w becie coś tam wyszło. A robiłaś betę trzeci raz? -
nick nieaktualny
-
Hejka Kochane wstala teraz kawka ktos chetny?
teraz bede tu zagladala mniej ale to chyba jak kazdy przez swieta juz dzis składam Wam zyczonka
Najserdeczniejsze życzenia
Cudownych świąt Bożego Narodzenia,
Ciepła i wielkiej radości,
Miłych oraz hojnych gości,
Pod choinką dużo prezentów,
A w Waszych sercach wiele sentymentów.
Wszystki staraczkom zycze szybkiego ujrzenia plusika na tescie, a ciezaroweczko spokojnych 9 miesiecy, niec magia Świąt działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 09:56
Nusia1989, rybka, karmelek lubią tę wiadomość
-
okropnie wczoraj bylam na urodzinach u siostrzenicy meza zjadlam tort i mega mdlosci wieczorem zakonczone wymiotami rano tak samo wzmuszalam sie zeby zjesc kielbase na sniadanie i wogole cos zjesc robie obiad udka z kurczaka i zapachy mi juz przeszkadzaja nie wiem jak ta wigilia zrobie eh..
rybka lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:okropnie wczoraj bylam na urodzinach u siostrzenicy meza zjadlam tort i mega mdlosci wieczorem zakonczone wymiotami rano tak samo wzmuszalam sie zeby zjesc kielbase na sniadanie i wogole cos zjesc robie obiad udka z kurczaka i zapachy mi juz przeszkadzaja nie wiem jak ta wigilia zrobie eh..
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1993 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/be4bf69324d785be.html
Z wczoraj i z dzis:Drybka lubi tę wiadomość
-
witam moje sloneczka!!!! pragne wam rowniez zlozyc najserdeczniejsze zyczenia,zdrowka,radosci,szczesia,spelnienia wszystkich marzen i daczekania sie dwoch kresek na tescie,a zaciazalym szczesliwej i bezobjawowej ciazy!!!! ja tez niewiem kiedy znajde czas zeby zajrzec bo wpadam na chwilke ostatnio,wpisuje tempke biegam po wykresach i znikam bo czas za szybko ostatnio mi leci jeszcze raz szczesliwych i radosnych swiat!!!! kasiu sa dwie kreski albo powtarzaj testy albo biegnij jeszcze na bete!!! pa paaa paaa pppaaaaa!!!!
iza30, karmelek lubią tę wiadomość