W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem w pracy porobiłam wszystko co miałam przed swietami i zaczynam sie nudzić i czekam na tel od koleżanki i jade w teren troche mi czas szybciej minie A dziś po pracy jade do fryzjera musze sie jakos ogarnąc na swieta
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki!!! Ja dzisiaj nadrobiłam porządki, już mało zostało. Teraz odpoczywam z popołudniową kawką bo synek śpi Jutro zakupy i ubieranie choinki, potem wypieki, mniammm Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobię. A tak poza tym, zrobiłam dziś test kolejny...pojawił się cień cienia drugiej kreski, ale boje się łudzić Podjęłam decyzję, że jutro rano skoczę na betę i będzie 100% pewności...
A co u Was kochane??? Ściskam mocno :*rybka lubi tę wiadomość
-
Dotarlismy w koncu do polski, tempka dzisiaj nie mierzona bo nie bylo jak, ale dzisiejszej @ nie ma wiec jest szansa jutro rano testuje.
Niestety nie mam az tyle tu dostepu do internetu, ale postaram sie cos tu napisac jak rano zatestuje milego wieczorka kochanerybka, Inusia, iza30 lubią tę wiadomość
-
Inusia wrote:Witajcie kobietki!!! Ja dzisiaj nadrobiłam porządki, już mało zostało. Teraz odpoczywam z popołudniową kawką bo synek śpi Jutro zakupy i ubieranie choinki, potem wypieki, mniammm Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobię. A tak poza tym, zrobiłam dziś test kolejny...pojawił się cień cienia drugiej kreski, ale boje się łudzić Podjęłam decyzję, że jutro rano skoczę na betę i będzie 100% pewności...
A co u Was kochane??? Ściskam mocno :* -
Ovulka wrote:Dotarlismy w koncu do polski, tempka dzisiaj nie mierzona bo nie bylo jak, ale dzisiejszej @ nie ma wiec jest szansa jutro rano testuje.
Niestety nie mam az tyle tu dostepu do internetu, ale postaram sie cos tu napisac jak rano zatestuje milego wieczorka kochaneOvulka lubi tę wiadomość
-
hej
za mna kolejny ciezki dzien, najpierw fatalna noc, snily mi sie jakies koszmary, potem ciezki dzien w pracy, do domu wrocilam juz po 14, wypilam 3 kawe i poszlam spac dziewczyny naprawde nie wiem co sie ze mna dzieje, gdyby nie to ze jestem na 20 dc naprawde stawialabym na ciaze..
dobrze ze na swieta mam wszystko gotowe, spedzamy je w tym roku sami i dobrze bo mam w planach lezec, spac i jesc popijajac winko...
dziewczyny powiedzcie mi wlasnie o co chodzi z tym winem i endometrium???
kasia przykro mi ze beta spada, tule mocno!
ewelina cos nam nie wychodzi sciskam mocno! niedlugo i na nas przyjdzie pora:*Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:hej
za mna kolejny ciezki dzien, najpierw fatalna noc, snily mi sie jakies koszmary, potem ciezki dzien w pracy, do domu wrocilam juz po 14, wypilam 3 kawe i poszlam spac dziewczyny naprawde nie wiem co sie ze mna dzieje, gdyby nie to ze jestem na 20 dc naprawde stawialabym na ciaze..
dobrze ze na swieta mam wszystko gotowe, spedzamy je w tym roku sami i dobrze bo mam w planach lezec, spac i jesc popijajac winko...
dziewczyny powiedzcie mi wlasnie o co chodzi z tym winem i endometrium???
kasia przykro mi ze beta spada, tule mocno!
ewelina cos nam nie wychodzi sciskam mocno! niedlugo i na nas przyjdzie pora:*
Nie znane mi sa skutki picia wina na endometrium, tak samo jak na stymulacje jajeczkowania chociaż w sumie czasem dobrze jest odwrócić uwage od własciwego problemu
-
nick nieaktualny
-
Hej, no i u mnie negatywnie ;( a malpy nie ma, ale chyba cos sie na nia zapowiada, ale nigdy mi sie nie spozniala, ale brzuch boli jak na @ .
Do tego obudzilam sie z takim bolem gardla, pewnie zmiana klimatu masakra ;(
Zycze wszystkim milego dzniAWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 08:22
rybka lubi tę wiadomość