Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Iza :) miłego dnia :)

iza30 lubi tę wiadomość

preg.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Witaj Iza :) miłego dnia :)
    Hejka :)
    Kasia Tobie rowniez
    Co tam porabiacie dziewczeta ;) ja chyba zaraz wezme sie za ogladanie jakiegos filmu

Kasiula09 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w pracy porobiłam wszystko co miałam przed swietami i zaczynam sie nudzić i czekam na tel od koleżanki i jade w teren :) troche mi czas szybciej minie :) A dziś po pracy jade do fryzjera musze sie jakos ogarnąc na swieta :)

iza30, rybka lubią tę wiadomość

preg.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze jakieś półtory godz. w pracy i dopiero mi się zacznie kołowrotek sprzątania, ubierania choinek i biegania po sklepach. Już się boję :) Ale 3 dni całe do Wigilii więc powinnam zdążyć :)

iza30, rybka lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zostaly jeszcze tylko zakupy spozywcze ale to niedziela i pon pozniej juz tylko gotowanie :) Dobrze ze Andrzej mi pomoze zawsze lzej :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się mi już nie chce,już myślę o tym co trzeba w domu zrobić, a nie o pracy :) Za chwilę się stąd zwijam :)

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszcze :/ ja do 16 nie wiem jak wytrzymam jeszcze tyle czasu :(

rybka lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze musze kupic na swieta spozywcze ale niewiele bo czesc juz kupiona. Ja nie wiele bd gotowac wiecej Piotrek bo od niedzieli ma wolne az do 2 stycznia .

rybka lubi tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobitki moje:)ja dzis odebralam drugie hcg i wyszlo 799,9, progesteron 23,63...zalamalam sie tsh bo wyszlo 7,29

rybka lubi tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• Inusia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki!!! :) Ja dzisiaj nadrobiłam porządki, już mało zostało. Teraz odpoczywam z popołudniową kawką bo synek śpi :) Jutro zakupy i ubieranie choinki, potem wypieki, mniammm :D Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobię. A tak poza tym, zrobiłam dziś test kolejny...pojawił się cień cienia drugiej kreski, ale boje się łudzić :/ Podjęłam decyzję, że jutro rano skoczę na betę i będzie 100% pewności...

A co u Was kochane??? Ściskam mocno :*

rybka lubi tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Ovulka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dotarlismy w koncu do polski, tempka dzisiaj nie mierzona bo nie bylo jak, ale dzisiejszej @ nie ma wiec jest szansa jutro rano testuje.
    Niestety nie mam az tyle tu dostepu do internetu, ale postaram sie cos tu napisac jak rano zatestuje ;) milego wieczorka kochane ;)

rybka, Inusia, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Witajcie kobietki!!! :) Ja dzisiaj nadrobiłam porządki, już mało zostało. Teraz odpoczywam z popołudniową kawką bo synek śpi :) Jutro zakupy i ubieranie choinki, potem wypieki, mniammm :D Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobię. A tak poza tym, zrobiłam dziś test kolejny...pojawił się cień cienia drugiej kreski, ale boje się łudzić :/ Podjęłam decyzję, że jutro rano skoczę na betę i będzie 100% pewności...

A co u Was kochane??? Ściskam mocno :*
    Ja zagladam do was i podczytuje oj zycze ci z calego serduszka zebybyla to fasolka ale masz racje skocz na bete dobra zmykam bo w fonie niewygodnie sie pisze..buziaczki

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Dotarlismy w koncu do polski, tempka dzisiaj nie mierzona bo nie bylo jak, ale dzisiejszej @ nie ma wiec jest szansa jutro rano testuje.
    Niestety nie mam az tyle tu dostepu do internetu, ale postaram sie cos tu napisac jak rano zatestuje ;) milego wieczorka kochane ;)
    Daj znac koniecznie bedziemy czekac..

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jesli cos wyjdzie nie tak a @ nie bedzie to lece na bete, w polce na szczescie od reki bedzie ;) wesolych dziewczynki, dla calej rodzinki ;)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :-)
    za mna kolejny ciezki dzien, najpierw fatalna noc, snily mi sie jakies koszmary, potem ciezki dzien w pracy, do domu wrocilam juz po 14, wypilam 3 kawe i poszlam spac :/ dziewczyny naprawde nie wiem co sie ze mna dzieje, gdyby nie to ze jestem na 20 dc naprawde stawialabym na ciaze..

dobrze ze na swieta mam wszystko gotowe, spedzamy je w tym roku sami i dobrze bo mam w planach lezec, spac i jesc popijajac winko...

dziewczyny powiedzcie mi wlasnie o co chodzi z tym winem i endometrium???

kasia przykro mi ze beta spada, tule mocno!<3

ewelina cos nam nie wychodzi :( sciskam mocno! niedlugo i na nas przyjdzie pora:*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    hej :-)
    za mna kolejny ciezki dzien, najpierw fatalna noc, snily mi sie jakies koszmary, potem ciezki dzien w pracy, do domu wrocilam juz po 14, wypilam 3 kawe i poszlam spac :/ dziewczyny naprawde nie wiem co sie ze mna dzieje, gdyby nie to ze jestem na 20 dc naprawde stawialabym na ciaze..

dobrze ze na swieta mam wszystko gotowe, spedzamy je w tym roku sami i dobrze bo mam w planach lezec, spac i jesc popijajac winko...

dziewczyny powiedzcie mi wlasnie o co chodzi z tym winem i endometrium???

kasia przykro mi ze beta spada, tule mocno!<3

ewelina cos nam nie wychodzi :( sciskam mocno! niedlugo i na nas przyjdzie pora:*

Nie znane mi sa skutki picia wina na endometrium, tak samo jak na stymulacje jajeczkowania chociaż w sumie czasem dobrze jest odwrócić uwage od własciwego problemu

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane . Ja juz w pracy . :-/ a tak mi sie nie chcialo ze szok.
    Karmelek pewnie ze przyjdzie <3
    milego dnia

rybka lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Ovulka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, no i u mnie negatywnie ;( a malpy nie ma, ale chyba cos sie na nia zapowiada, ale nigdy mi sie nie spozniala, ale brzuch boli jak na @ .
    Do tego obudzilam sie z takim bolem gardla, pewnie zmiana klimatu masakra ;(
    Zycze wszystkim milego dzniA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 08:22

rybka lubi tę wiadomość

‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ