W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane zaczelam nowy cykl nastempny bedzie nasz musi byc nasz
Z tego tez wzgledu nie bede tu tak czesto zagladala daje na kompletny luzik
Chciala bym wam zyczyc
Radosnych , Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia a przedewszyskim spelnienia tych marzen o ktore teraz tak bardzo walczycie
Zeby fasolinki pojawily sie u Was nawet jeszcze w tym roku a jesli nie w tym to odrazu w nowym roku
Ciesze sie ze mam w Was takie wsparcie i zawsze cos doradzicie czy pomozecie Dziekuje Wam za to
Wesolych Swiat kochane
~Agnieszka, iza30, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki życzę Wam by te święta były pełne miłości, nadziei i serdeczności, by wszystkie staraczki zobaczyły II kreski jeszcze w tym roku, a nasze przyszłe mamusie doczekały szczęśliwego rozwiązania i zdrowych maluszków!!!
-
Witajcie kobietki Ja wpadam na chwile przywitać się i zaraz uciekam
Kasiu jak dla mnie druga kreska jest
Nie wiem czy do świąt bede tu zaglądac dlatego już dziś pragnę złożyc wam najserdeczniejsze życzenia, Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie wam spokój, nadzieję i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem,
a Nowy Rok obdaruje wam pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie wasze marzenia, a przede wszystkim dla staraczek aby jak najszybciej zobaczyły dwie upragnione kreseczki, a dla przyszłych mam szczesliwego rozwiązania.
Nusia1989, iza30 lubią tę wiadomość