W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:Co tam slychac?
U mnie przygotowania do świat pełną parą, dziś choinkę ubraliśmy, a od jutra pieczenie i gotowanie zaczynamy także pewnie jutro nie bede miała czasu tu wejsc a co tam, u was słychać, jak przygotowania ?
Cześć NusiaNusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejciu wczoraj znowu taki zalatany dzień że jak w końcu usiadłam to nie miałam siły na nic... Po tym położyłam się spać i nawet tu do Was nie zajrzałam. Zmęczona jestem ostatnio i nie mogę dospać - pewnie po części przez to że mimo wszystko trochę denerwuję się całą tą sytuacją i męczy mnie ta niepewność...
Jeśli chodzi o święta to u nas juz prawie wszystko jest zrobione. Jutro jeszcze musze upiec ciasto, poprasować i nastawić reszte prania.
W Wigilię jesteśmy u naszych rodziców, w II dzien u mojej Babci, wiec czas zleci na pewno miło (mam bynajmniej taką nadzieje)
A co do śniegu to chociaż mogłoby go spaść choć troche...tak symbolicznieiza30, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:U mnie przygotowania do świat pełną parą, dziś choinkę ubraliśmy, a od jutra pieczenie i gotowanie zaczynamy także pewnie jutro nie bede miała czasu tu wejsc a co tam, u was słychać, jak przygotowania ?
Cześć Nusia -
Nusia1989 wrote:Jejciu wczoraj znowu taki zalatany dzień że jak w końcu usiadłam to nie miałam siły na nic... Po tym położyłam się spać i nawet tu do Was nie zajrzałam. Zmęczona jestem ostatnio i nie mogę dospać - pewnie po części przez to że mimo wszystko trochę denerwuję się całą tą sytuacją i męczy mnie ta niepewność...
Jeśli chodzi o święta to u nas juz prawie wszystko jest zrobione. Jutro jeszcze musze upiec ciasto, poprasować i nastawić reszte prania.
W Wigilię jesteśmy u naszych rodziców, w II dzien u mojej Babci, wiec czas zleci na pewno miło (mam bynajmniej taką nadzieje)
A co do śniegu to chociaż mogłoby go spaść choć troche...tak symbolicznie
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie czuje tak magii tych świat bo jak jest snieg to zawse jest inaczej, chociaz troche mogło by go spaść. Ja tez zimy nie lubie ale wyjątek świeta powinny być białe.
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkimkarmelek, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też przy kawusi
dziewczyny jak mi się nie chce iść do pracy! a dziś do 20 musze siedzieć!
zaraz lecę ogarnąć siebie i trochę jeszcze domek
poza tym jakoś nie czuje tych świąt, ale niemniej cieszę się po prostu na wolne
no i do tego już kombinuje kiedy by tu test zrobić wiem nie nakręcać się, ale ja już jestem tak przekonana że tym razem się udało, że w razie czego rozczarowanie będzie bardzo bolesne...iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:ja też przy kawusi
dziewczyny jak mi się nie chce iść do pracy! a dziś do 20 musze siedzieć!
zaraz lecę ogarnąć siebie i trochę jeszcze domek
poza tym jakoś nie czuje tych świąt, ale niemniej cieszę się po prostu na wolne
no i do tego już kombinuje kiedy by tu test zrobić wiem nie nakręcać się, ale ja już jestem tak przekonana że tym razem się udało, że w razie czego rozczarowanie będzie bardzo bolesne...
Oj wierze Karmelek bo mi sie dzis tez nic nie chce a jak pomysle ze trzeba ciasta piec i gotowac to poszlabym spowrotem najchetniej spac.
Zycze Ci oby ten czas w pracy zlecial bardzo milo i bardzo szybko
Najlepiej zrob test w dniu spodziewanej @. Trzymam mocno kciuki